Příkrm ryby

Napsat příspěvek
Velikost písma:
875
30.8.12 16:01

Tak to zkusíme a když bude chutnat tak má zase něco na víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31287
30.8.12 16:12

Já dala honzíkovi lososa a tuňáka cca před týdnem (grilovali jsme, tak sem mu dala kousek bez koření)
a malýmu to chutnalo :palec:
nebudu ho rybama cpát hned třikrát týdně, nicméně si myslím, že mu to sem tam už neuškodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.8.12 16:15

@Mar__tanka1983 taky to nechci dávat malé tak jednou za týden, aby měla nějakou změnu i v tom jídle…pořád dokola, už nevím co mám vařit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.12 16:33

@sibi Dát jí ho můžeš, nicméně, ryby se doporučují od roka a sladkovodní.. Já dávala někdy kolem 10m pstruha, máme u nás 1× týdně trhy a prodávají je čerstvé.. Mořsku rybu měla malá poprvé kolem 13m, lososa, ale nemraženého. Nic jí nebylo ani po jedné z nich, měla jsem z toho i strach, protož já jsem na ryby alergická a nejím je… Ted to řeším tak, že jí 1× týdně kupuju příkrm s rybou - Hami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.8.12 17:00

@atominnka zkusím aj kouknout po skleničkách a zkusím jí to vzít jestli jí to bude šmakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
30.8.12 17:11

@sibi Já bych to zkusila. Ty rozpory v doporučeních mě natolik vytočily, že jsem je prostě přestala číst. :nevim: Rybu jsem prvně dala někdy po tom 9.měs, štikozubce a chutnalo mu. Pak měl tresku, dávám mu je tak 1× - 2× za měsíc, takže v tom malinkém množství si opravdu nemyslím, že by to bylo škodlivé. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31390
30.8.12 17:15

Já jsem ryby zavedla taky okolo toho 8.-9. měsíce (ostatně ve skleničkách je tuňák od 8+), dneska naopak jsou doporučení zavádět potenciálně rizikové potraviny co nejdřív, je tak nejnižší riziko alergie…názor že do 3 let je už rozhodně překonaný

dávala jsem lososa, pstruha, kapra i tuňáka…u těch doma připravených ryb vidím jediné riziko (zato ne malé)-pozor na kosti, fakt jsou to hrozný nervy a piplačka to vybírat, takže jsem to nedělala moc často a má rybky zatím spíš skleničkové (Hami-tuňák, Alete-losos; mají ve Schleckeru), naopak moc se mi nelíbí jakási pofidérní „mořská ryba“ co má Hipp, takže to nekupuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.8.12 17:20
@elanaa píše:
Já jsem ryby zavedla taky okolo toho 8.-9. měsíce (ostatně ve skleničkách je tuňák od 8+), dneska naopak jsou doporučení zavádět potenciálně rizikové potraviny co nejdřív, je tak nejnižší riziko alergie…názor že do 3 let je už rozhodně překonanýdávala jsem lososa, pstruha, kapra i tuňáka…u těch doma připravených ryb vidím jediné riziko (zato ne malé)-pozor na kosti, fakt jsou to hrozný nervy a piplačka to vybírat, takže jsem to nedělala moc často a má rybky zatím spíš skleničkové (Hami-tuňák, Alete-losos; mají ve Schleckeru), naopak moc se mi nelíbí jakási pofidérní „mořská ryba“ co má Hipp, takže to nekupuju.

hipp nekupuju, nelíbí se mi složení - cukr, sůl atd. nechávám si vozit od mamky z německa skleničky tak ted se jede v září tak jí napíšu at kukne jestli tam jsou z rybama, nebo si sjedu do rakouska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31390
30.8.12 17:24

V Německu je jich s rybama právě strašně moc, teď jsem tam nakoupila lososů plno. Rakousko mě na příkmy dost zklamalo, mají pouze Hipp v běžných obchodech (v DM o něco víc, ale stejně žádná hitparáda).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.8.12 17:28
@elanaa píše:
V Německu je jich s rybama právě strašně moc, teď jsem tam nakoupila lososů plno. Rakousko mě na příkmy dost zklamalo, mají pouze Hipp v běžných obchodech (v DM o něco víc, ale stejně žádná hitparáda).

tak rakousko padá, děkuji, myslela jsem že jsou na tom teda líp

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
30.8.12 18:06

My jsme začínali okolo roka, ale už jsem také slyšela, že je to blbost, že je to možné i dříve. Takže babo raď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31390
30.8.12 19:57

@sibi já taky a byla jsem zklamaná-byli jsme tam letos na dovolené a bláhově jsem si malovala, jaký si tam udělám zásoby a houbelec, nejen příkrmy, ale i kaše atd, u nás je výběr 3× větší. I blbý nůžtičky na nehty Nuk jsem sehnala asi v 3. marketu, u nás je mají všude. To Německo je úplně o něčem jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.8.12 20:33

@elanaa já jsem ráda že mám matku v německu, tam jsem se předzásobila, koupila o půlku levněji kočár jak u nás..chystáme se tam po vánocích na slevy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31390
30.8.12 20:36

@sibi no to teda jo, to je fakt výhoda. My máme Německo za rohem, tak když je něco potřeba, taky je dobrý to vědět. Kočár jsme tam taky koupili-na eshopu. A teď jsme dojeli do Pasova pro autosedačku-ale levněji než u nás nevyšla, jeli jsme tam proto, že námi vybraná není v ČR momentálně k dostání a prcek už z vajíčka opravdu definitivně odrostl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.8.12 22:04

@elanaa malá je zatím ve vajíčku, i když třeba to nevyjde levněj jak u nás, tak hlavně víš že je to kvalita… né jak tady :pocitac: co se sem vozí jen odpad z evropy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí