Příkrm ryby
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
příkrm ryby
Ahoj, chtěla bych se Vás zeptat na názor, že bych začala dávat své 8měsíční dceři rybu - lososa. Na netu jsem našla spoustu informací ohledně příkrmů z ryb, ale je to tak půl na půl. někde doporučují nedávat rybu do 3let, jinde zase že se může dávat… tak se Vás touto cestou ptám, jestli jste dávali ryby. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Urcite bych nedavala osmimesicni morskou rybu.Kdyz uz rybu, tak sladkovodni a stejne bych alespon dva mesice pockala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, to by mě též celkem zajímalo, jak se kdo vyjádří - mám stejně starou holčičku a též se chystám na lososa ![]()
jinač má kamarádka své dcerce(9m) lososa dává a nevidí v tom žádný problém… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Všobecně se doporučuje začínat s rybama od roka, a nejlépe sladkovodní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Doporučuje se od roka, já teda zkusila lososa v 9ti měsících a holky to plivaly a nechtěly, zato když jsem zkusila candáta, tak se mohly utloct! a toho taky milujou do dneška! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak losos je hodne tucna ryba, i dospelemu je nekdy po nem tezko. A morske ryby obsahujou hodne rtuti, zvlast drave ryby, coz losos je a to pro takhle male neni dobry.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám je 10 měsíců a ještě jsem rybu nedávala, nejdříve bych dala od toho roka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je právě to, někdo tvrdí od x let, jinde zase, že je revoluce v příkrmech a klidně od začátku, tak si vyber jak to cítíš sama.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nam je skoro 11mesicu a nedavno jsme poprve zkusila trochu file s kasickou a bastil to jak o zavod
jinou zatim zkouset nechci, lososa jsme meli my dospely zatim asi 2×, je to teda vyyyyborna ryba, ale zatim ho malymu davat nechci… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mne doktorka nuti, at davam rybu uz od 6. mesice (nutila nam prikrmy ve 4. mesici). Taky jsme meli zacit necim morskym. Podle druhe doktorky je cas minimalne do roka…
- Citovat
- Upravit
Já dávala rybu asi od 10m, filetu z tresky, kapra nebo pangase. Baštili to krásně. V 8m bych ale rybu ještě nedala, s lososem neporadím, toho jsem ani já ještě nikdy nejedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já mám skoro 9ti měsíční holčinu a už jsem jí udělala asi 3× tilapii s kaší a chutnalo jí a tak nějak celkově už přecházíme na normální stravu.. dělám to podle sebe a rozhodně nejedu podle dr a tabulek, to by to dítě totiž nemoohlo vůbec nic, rozhodni se podle svého úsudku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sladkovodní ryby nejím(smrdí mi), tak že je neumím ani připravit, jedinou rybu co jím je losos a ty uzené makrely. to je to, co doktor a odborník to jiný názor…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me ano davame cca od 9ti mesicu lososa a vse OK… a zda se, ze ji chutna
. Jinak prodavaji i nejake hami s tunakem… takze ty rady co a jak je fakt asi na Tve intuici… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Davam od roku. Vetsinou losose, candata a tresku..Malej ryby miluje. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit