Recepty na příkrmy pro 8 měsíční dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Ukonceny čtvrtý mesic je kdyz konci 4mesic zivota a začíná paty.. Tj kdyz se narodi 15.12 tak ukončeny 4ty mesic je 14.4 a 15.4 začíná paty mesic.
Takže od 15.4 by eventuálně mohli zacit s prikrmy. Tak jsem to pochopila od našeho lékaře.
My jsme 10.4 a s prikrmama jsme zacali koncem záři po ukoncenem pátém měsíci neboli v sestem mesici ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sharaa
Vsak maji. Prece se nenarodi a nemaji hned jeden mesic. Stejne tak do roku mas nula let. kdyz se narodil syn 10.4 tak az do 9.5 nemel ukonceny prvni mesic. 10.5 zacal druhy mesic ale ukonceny druhy mesic mel az 9.6 a 10.6 zacal treti mesic…
Ted nam je nula let. Jeden rok bude mit az 10.4.2013 a ten jeden rok bude mit az do 9.4.2014.
Ted jsme meli 10.2 ukonceny desaty mesic.. A jedeme jedenacty, ale ten jeste nemame ukonceny… jeste nemame jedenact mesicu zivota ![]()
Takze pokud je prikrm doporucovany od ukonceneho 4teho mesice tak je to vlastne zacatkem 5teho mesice
![]()
Aspon tak to chapu ![]()
Chapu to spatne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá je narozená 26.6.2012. 20.12. Jsme byli u Dr. A říkala, že 26. Budeme mít ukončený 6. Měsíc, tak že můžeme začít prikrmy.. A to měla mít 6 měsíců.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sharaa píše:
Malá je narozená 26.6.2012. 20.12. Jsme byli u Dr. A říkala, že 26. Budeme mít ukončený 6. Měsíc, tak že můžeme začít prikrmy.. A to měla mít 6 měsíců..
ano, 26.12 mela ukonceny 6ty mesic
Narodila se 26.6
26,7 mela ukonceny prvni mesic
26,8 ukonecny druhy mesic
26,9 ukonceny treti mesic
26,10 ukonceny ctvrty mesic
26,11 ukonecny paty mesic
26,12 ukonceny sesty mesic
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saroya píše:
Myslím, že u kojených dětí se může začít ukončeným čtvrtým měsícem, tedy od pátého, řešila bych to s dětským doktorem
Takže v den kdy je 4.měsíc, je ukončenceny 4. Měsíc…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanapospis píše:
Ukonceny čtvrtý mesic je kdyz konci 4mesic zivota a začíná paty.. Tj kdyz se narodi 15.12 tak ukončeny 4ty mesic je 14.4 a 15.4 začíná paty mesic.Takže od 15.4 by eventuálně mohli zacit s prikrmy. Tak jsem to pochopila od našeho lékaře.
My jsme 10.4 a s prikrmama jsme zacali koncem záři po ukoncenem pátém měsíci neboli v sestem mesici
o měsíc jsi se sekla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sharaa píše:
Takže v den kdy je 4.měsíc, je ukončenceny 4. Měsíc…
prostě - když je dítěti 4měsíce života, tak byl tento měsíc ukončen a začíná pátý…já fakt nevím, jak to líp vysvětlit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Saroya píše:
o měsíc jsi se sekla
jak to? 15.12 se narodil
15,1 ukonceny prvni
15,2 ukonceny druhy
15,3 treti
a 15,4 ukonceny ctvrty a muze se zacit s prkrmama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hehe, tak jsem se sekla nakonec já
tak hlavně že víme, jak to je
@hanapospis promiň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit