Příkrmy

Rose-k
27.10.09 13:01

Příkrmy

Ahojky holky,která někdy kupujete příkrmy ve skleničkách,přímo Hamánka.Koupila sem totiž několikrát,pokaždý v jiným krámě od ukončenýho 6měsíce Kuře s bramborem,a nemůžu si pomoct má to vždycky pachuť spálených brambor, :? máte stím někdo podobnou zkušenost nebo mám jen já takovou pachuť :) ???Jámyslela,že to nějak kontrolujou ne??

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21899
27.10.09 13:07

Ahoj,
Hamanky jsem kupovala,je fakt.ze vonej uplne jinak,nez vsechny ostatni prikrmy..spaleny brambory jsem teda ale necitila :) ..ja myslim,ze se ti to zda,pochybuju,ze by se tam dostaly a kdyz jo,urcite by to stahli z prodeje..prikrmy opravdu podlehaji prisnym kontrolam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
27.10.09 14:13

Tak my Hamánka sem tam koupíme,ale já tam necítím pachut spálených brambor,to se ti asi zdá :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
27.10.09 14:34

Hamánek je jediný, který mi voní :lol: a holky ho hezky jedí, to se ti určitě zdá, já z toho spálený brambory nikdy necítila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
27.10.09 16:40

Hmm tak máme s kamarádkou asi nějakou divnou chuť,protož její malá ho taky nechce,tak máme asi mlsný děti :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
27.10.09 19:45

Ahoj tak ja poradim asi to co se ti libit nebude, a to, abys sklenicky nekupovala a ty brambory uvarila. Ja jsem max pro presnidavky a to jen na vylet. Jen jednou jsem koupila sklenicku s obedem a nedalo se to zrat, fuuuuj, ani nevim co do toho perou. Ja vzdy varila, a to ma stejne nejradeji. Sklenicku by si mala nedala. Uz ji mam asi zmlsanou, ale kupovat brambory s kuretem, coz je nejjednossssssssiiii jiiiiiiiidlooo????? Tot muj nazor, doufam, ze se nebudes zlobit. Ahooj

• Citovat
  • Upravit
Rose-k
27.10.09 23:18

Anonymní proč bych se měla zlobit??? :) Já ale nepsala,že malý nevařim!Máme to tak,padesát na padesát,podle toho jak stíháme,tak sem holt chtěla párkrát vyzkoušet ty skleničky a vybrala Hamánka,ale prostě nám nešmakuje,nooo :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
28.10.09 10:48

ahoj to mam radost, jelikoz tady nekdy jine nazory totalne bojkotuji, diky a hodne zdaru ahooooj

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure