Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
Hamanky jsem kupovala,je fakt.ze vonej uplne jinak,nez vsechny ostatni prikrmy..spaleny brambory jsem teda ale necitila
..ja myslim,ze se ti to zda,pochybuju,ze by se tam dostaly a kdyz jo,urcite by to stahli z prodeje..prikrmy opravdu podlehaji prisnym kontrolam
Tak my Hamánka sem tam koupíme,ale já tam necítím pachut spálených brambor,to se ti asi zdá
![]()
Hamánek je jediný, který mi voní
a holky ho hezky jedí, to se ti určitě zdá, já z toho spálený brambory nikdy necítila ![]()
Hmm tak máme s kamarádkou asi nějakou divnou chuť,protož její malá ho taky nechce,tak máme asi mlsný děti ![]()
Ahoj tak ja poradim asi to co se ti libit nebude, a to, abys sklenicky nekupovala a ty brambory uvarila. Ja jsem max pro presnidavky a to jen na vylet. Jen jednou jsem koupila sklenicku s obedem a nedalo se to zrat, fuuuuj, ani nevim co do toho perou. Ja vzdy varila, a to ma stejne nejradeji. Sklenicku by si mala nedala. Uz ji mam asi zmlsanou, ale kupovat brambory s kuretem, coz je nejjednossssssssiiii jiiiiiiiidlooo????? Tot muj nazor, doufam, ze se nebudes zlobit. Ahooj
Anonymní proč bych se měla zlobit???
Já ale nepsala,že malý nevařim!Máme to tak,padesát na padesát,podle toho jak stíháme,tak sem holt chtěla párkrát vyzkoušet ty skleničky a vybrala Hamánka,ale prostě nám nešmakuje,nooo ![]()
ahoj to mam radost, jelikoz tady nekdy jine nazory totalne bojkotuji, diky a hodne zdaru ahooooj
Ahojky holky,která někdy kupujete příkrmy ve skleničkách,přímo Hamánka.Koupila sem totiž několikrát,pokaždý v jiným krámě od ukončenýho 6měsíce Kuře s bramborem,a nemůžu si pomoct má to vždycky pachuť spálených brambor,
máte stím někdo podobnou zkušenost nebo mám jen já takovou pachuť
???Jámyslela,že to nějak kontrolujou ne??