Příkrmy a barevná stolice

1531
24.3.14 10:36

příkrmy a barevná stolice

Ahoj holky…chtěla jsem se vás zeptat, zda i vaše děti, měly barevnou stoličku po příkrmech. Malému je skoro 5,5 měsíce a vždy měl po UM tvrdší bobek…přikrmuju ho už asi měsíc, začínali jsme kvůli tuhé stolici ovocem na změkčení a nyní jsme asi týden na zelenině k obědu a k odpolední sváče má ovoce…jenže už asi třetí den má malej bobek uplně tuhej, jako dospělák a častí jsou oranžové, asi po mrkvičce, kterou v příkrmech máme…vytlačí ho sám a bolení asi nemá, ale ta barva mě ´děsí…děkuju za váš čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
24.3.14 10:37

Normálka.. Zezačátku to projde skoro beze změny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.3.14 10:39

A počkej třeba po špenátu :lol:
Já už příkrmy nemixuju, malému bude rok. Co sní, to má v plínce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14030
24.3.14 10:43

To je normální :) Po červené řepě je v plíně červeno, po špenátu zeleno, po dýni/mrkvi oranžovo… Někdy mám pocit, že jsem ten příkrm vyklepala rovnou do plínky, neboť to vypadá stejně :lol: Někdy má malá stolici tuhou, jak píšeš, „dospěláckej bobek“ - po banánu, borůvkách atd., jindy to má kašoidní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.3.14 10:44

@nunik klid, je to normální. Neděs se, až dáš něco červeného nebo zeleného :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.3.14 10:45

Nejlepší je červená řepa ;) to babička už volala, že má Veve krev ve stolici barví i moč na červeno.

Později mi procházela i celá kukuřice, rybíz… prostě co se jedlo v pondělí tak takové bylo hovínko v úterý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
24.3.14 10:47

Zeleninové hovínko, běžný.. kukuřice, hrášky, čočka.. když to holka nepokouše, najdu to a vypadá to jakoby se to dalo ještě použít:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
24.3.14 10:50

:mrgreen: :mrgreen: mě ten dospělackej bobek fakt vyděsil…malej je sice v klidu, ale když jsem v plence viděla, co vyrvořil, nechápu, že si nenatrhnul prdku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ibi
4168
24.3.14 10:52

@nunik co jsem do ní dala pusou, to v podstatě ve stejné podobě vyšlo do plíny :mrgreen: :mrgreen: zelená a červená je horší :mrgreen: konzistence kašovitá, tedy o to víc to vypadalo, že mám dítě průtokáč :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16939
24.3.14 10:53
@nunik píše: :mrgreen: :mrgreen: mě ten dospělackej bobek fakt vyděsil…malej je sice v klidu, ale když jsem v plence viděla, co vyrvořil, nechápu, že si nenatrhnul prdku :mrgreen:

taky necháppu, kam se to do malé vejde. Ta zas nemá bobky, ale takové točeňáky jako měl náš pejsek :mrgreen: :mrgreen:
A momentálně po řepě krásně vínové :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
24.3.14 10:54

@nunik Normálka, taky někdy nestačím zírat :) Občas si říkám kde se to v něm bere, i doga by se styděla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
24.3.14 10:59

Tak to jsem ráda…asi prcka moc kontroluju :mrgreen: nejdřív průjmy a blinkání, pak operace žaludku, k tomu reflux, potom tuhá stolice dvakrát za týden, furt blinkání a ted zase taková mozaijka…už mi asi hrabe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
24.3.14 11:16

Naprosto normální a fyziologické. Co dítě sní, to vykadí v barvě. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
24.3.14 11:18

@nunik V klidu. Jak do dítěte zeleninu nandáš, tak z něj ještě chvilku bude i vylézat. Malýmu ze začátku ty hovínka i po té zelenině „voněly“.
Na změkčení dávěj víc pít nebo ři´d příkrm víc vodou + trošku olivového oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
24.3.14 11:33

Můj malej je na tom stejně.. chudák, párkrát mu po mrkvi div oči z důlků nevylezly!! Dávám mrkvičky míň, přidávám květák, brokolici, vařenou kedlubnu, špenát… potom se vykadí krásně, a jako bonus je hovínko duhové :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí