Příkrmy - co vařit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
10.3.11 13:11
lovelytelle píše:
janice: ne mi jsme srpnovy 2010 :) ja zitra zkusim brambor s mrkvi. zatim nemele zadnou reakci na nic. malej krasne ji ,ale nechci mu toho davat hodne tak uvarim mrkev a ctvrtku cukety a ma to na 2×

Pozor na tu mrkev a rýži…staví !…abyste neměli problémy s kaděním…

No a můžeš různě pak kombinovat :
brambory a mrkev
mrkev a cuketa
cuketa a brambory

pak vyzkoušíš třeba brokolici a zase kombinuješ
( buď 2 nebo 3 druhy )
brambor , mrkev, brokolice
brambor, brokolice, cuketa
brokolice, cuketa, mrkev

fantazii se meze nekladou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
10.3.11 13:31

Obdivuji miminka. Já bych takový blaf do pusy nedala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4244
10.3.11 14:32
bertík28 píše:
Obdivuji miminka. Já bych takový blaf do pusy nedala :lol:

Když máš dobrou bio zeleninku máš idobré papáníčko, náhodou mrkev dodá jídlu nasládlou chuť, nebo když je to s rajčaty tak bych to spapkala za něj, ale pozor, na rajčata může být reakce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
10.3.11 15:57

lenka: jo budu to ruzne kombinovat zatim mu to chutna zitra zkusime brambor pak se jeste muzou dat bataty je to sladky brambor. a kdyz se da samotna ryze jako kase? to taky stavi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.3.11 16:38

Tak já se ještě přidám. U nás byla dneska červená řepa s bramborem a olizovala se až za ušima. Hlavně řepa za 3 Kč a mám navařeno na tři dny :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.3.11 17:27

Jéé červená řepa s bramborem to musí být bašta takhle mne to vůbec ještě nenapadlo zkombinovat to zkusím!!!! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
10.3.11 20:14
luciaasek píše:
Tak já se ještě přidám. U nás byla dneska červená řepa s bramborem a olizovala se až za ušima. Hlavně řepa za 3 Kč a mám navařeno na tři dny :dance:

A od jakýho měsíce tu řepu dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
10.3.11 21:00

Je jí 7,5 měsíce. Ale myslím, že řepu můžou od šesti ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
10.3.11 21:18

luciasek jééé my máme uplně stejně starého mimíska a dáváš mu i obiloviny jako jsou jáhly, vločky,…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.3.11 00:03

katynka: taky jsem na to koukala, naše je 27.7. :mrgreen: vločky jsem dávala jen jednou zatím jinak ne… ale už zkoušíme pečivo, jak vidí rohlík tak se po něm sápe. Co ještě dáváte vy? Já nemám nějak nápady na ovoce, pořád jedem to samý - jablko, hruška, banán a občas přesnídávka - už měla švestku, jahodu, malinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.3.11 07:55

My ještě měli meruňku a avokádo to ovoce je u nás taky stejné pořád dokola jen občas přidám do něj piškoty nebo dětské sušenky. Tak mi si na rohlík ještě počkáme než nám vyrostou alespoň nějaké zuby ale co miluje jsou kukuřičné křupky.
My jsme 24.7. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.3.11 10:01

To avokádo taky zkusíme. Díky za tip :-) Naše má dva zuby už přes dva měsíce, další zatím nerostou. A co, už ti malá leze??? Naše je lenoška líná, nejradši se válí na zádech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.3.11 10:30

Tak my jsme bezubáčci a bezvlásci :-) Tak to buď ráda že umí ještě lenošit až na to příjde je to kolotoč. My se krásně dostaneme na všechny čtyři ale místo lezení se staví ( v postýlce jí to jde nejlíp) nejradši by aby s ní někdo ťapal přišlo to ze dne na den pořád nic nic jen válela sudy a nejednou hup šup a bylo to :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861
11.3.11 11:01

Tak vlásky nemáme taky :-) No naše lady teda nikam nespěchá. Jediný její pohyb je, že se točí na bříšku dokola a tak se dostane kam potřebuje… a vaše už pomalu chodí, já padám 8-o Ale je fakt, že jí zatím moc hlídat nemusím, rozhodně se daleko nedostane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
11.3.11 12:33

luciasek . na to že je nedonošená tak je to pěkná čiperka, ale ten strach o ní je šílený.
Neboj ono to příjde z ničeho nic a bude jí plný barák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí