Příkrmy Nestlé alete
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@verunka84 Hipp málokdy (ale v Kauflandu bývají a i docela slušné) a Hami bych řekla, že akce mívají, často 3+1 nebo 4+2. Myslím teď zrovna Hami bylo v Rossmanu minulý týden. Jinak tu padly ty rossmanské příkrmy Babydream-ty jsou za výbornou cenu, bio a vcelku se mi líbí složením, kupovala jsem skleničky a od roka kupuju i ty vaničky (Babydream Minis se to jmenuje). Skvělý poměr kvalita (složení): cena, jsou o 10kč levnější než Hami, o Hipp ani nemluvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elanaa jj na ty jsem zapomněla ty taky kupuju babydream a babylove jsou dobré i cenově ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, my je nekdy kupujem. Normalne davame Hipp, ale nekdy stridame s Alnatura, Alete apod. Ja myslim, ze normalni - detsky jidlo musi byt hrozne prisne kontrolovany, takze je to asi jedno. Kazdopadne je fajn, ze maj i jidla, ktery ostatni znacky nedelaj (treba hrasek a jehneci)… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tusim, ze cca 70 centu. Hipp (230 ml) vyjde na 1,25 a Babylove 60 centu.
Urcite se toho neboj, kdyby to bylo spatny, tak by to nemci neprodavali ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky každý ma svůj názor ale za mě je Alete super promiňte, ale hami je hnus zkuste si někdy identifikovat jednotlivé kousky. A cena alete 85 centů super nemluvím o ceně pudinků atd je to o 50%levnější než tady. Zařekla jsem se a už tu nic nekoupim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja v nemecku bydlim a kupuju Alete za 75 centu a obcas chytnu i akci na ovocny, jogurtovy sklenicky 3 plus 1 zdarma a kdyz nakoupis v drogerii Müller tak vzdy na konci uctenky je kupon ( 3% ) z nakupu ktery si muzes nechat nechat odecist pri dalsim nakupu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš malej je vybíravej a aleťácký příkrmy mu od začátku nejvíc chutnaly. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit