Příkrmy od 4. měsíce?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sterezie
8.7.11 18:13

ahoj, my jsme na UM a malá taky není žádnej prcek :mrgreen: nicméně nám dr poradila začít až po pátém měsíci a myslím, že to bylo tak akorát..spíš bych se snažila s příkrmy ještě chvíli počkat, navíc ještě ty prdíky k tomu… :nevim: taky na to malá trpěla a přešlo jí to po 4m, po příkrmech se to zas trošku zhoršili..ale to je jen můj subjektivní názor, udělej, co uznáš za vhodné :kytka: (mimčo Ti v žádném případě neumře ani když počkáš ani když začneš)

• Citovat
  • Upravit
25123
8.7.11 18:20

kočičko u plně kojených dětí se s příkrmy začíná až po ukončeném 6.měsíci ! - od 4.se začíná pouze pokud by mimčo neprospívalo a neboj i když pije víc než obvykle, tak se ti mlíko upraví dle jeho poždavků (kolem 3.měs.je růstový spurt)..já u Jiříka začala s příkrmy v jeho půl roce a u Tobíka hodlám udělat to samé …dřív ani náhodou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.7.11 22:43

Dobrý den, přidávám příspěvek, ktery jsem přidala v jiné, velice podobné diskuzi…
Dodrý den,
tak my jsme začali s příkrmy před dvěma týdny..3.7. 2011 Sebíkovi bylo pět měsícu..Podotýkám, že malej je plně kojený a má deset kg..:-) je to cvalík. S příkrmy jsme začali z důvodu silné anemie u malého, asi jak je velký, nemá absolutně žádné železo, tudíž jsme dostali kapičky maltofer a také nám bylo naordinováno :-) začít s příkrmy…Začala jsem bramborem,asi tři dny, poté mrkev, pak mrkev s bramborem, cuketa a teď už má mixík brambor, mrkev , brokolice, vše samozřejmně v bio kvalitě..Nejdřív to byl tedy děs, zeleninka byla úplně všude, malej se tím dávil a plival to, přišlo mi, že nechce o ničem jiném, než je mé mlíčko ani slyšet:-) , byl to boj, ale zvládli jsme to a malej už celkem pěkně papá..Určitě mu tím neublížíte a nic nezkazíte..Pokud vyloženě bude odmítat, necpala bych ho tím, když ještě nemusíte, ale jinak proč ne…Myslím, že naši rodiče nás jistě přikrmovali ještě dříve, než zde zmiňujeme a žádné následky to nezanechalo..:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
11.7.11 07:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.7.11 09:20

kocicka - no to je zas pěknej blábol, napsanej vyloženě aby maminky nekojily - kupovali UM a hezky se to prodávalo :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
11.7.11 10:02

já bych neřekla že je to vyloženě propagace na UM…ale spíš to upozorňuje na to že není na škodu dávat dítěti už od 4 měsíců ochutnávat nové věci…upřímně mi to i přijde logičtější než z něj dělat bubliňáka co rybu ochutná ve třech letech…tím nemyslím že mu nacpu rybu hned ve 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
11.7.11 10:17

kočičko, když je plně kojený, bohatě stačí od půl roka, dřív je to zbytečný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
13.1.12 11:17

holky, můžete mi prosím hodit odkaz na tu diskuzi, kterou zmiňujete, zda jsou lepší skleničky, či domácky připravované příkrmy? tak za měsíc či dva to budu řešit, tak by mně to zajímalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí