Příkrmy před 4 měsícem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Bebuu pro mě je to nepochopitelné, ničí tomu dítku zažívání. Ovšem beru to tak, že je to každého věc. Sama jsem za cvoka, že 6 m dítě plně kojím - s příkrmy začnem asi příští týden
někdo to tak prostě má - jak to bylo dřív - krmit co nejdřív..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se do me ted trochu hucela tchyne, jestli nezacnu se stavickama a koukala na me divne, kdyz ksem rekla, ze se deti pul roku koji
a ja mela zato, ze driv se deti vicemene kojily dokud to slo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bebuu píše:
@subsomi Sama o sebe se starat umím. Kamarádka to není…psala jsem známá. A ptam se kvůli těm dětem ne ze bych neměla co na práci
Pochopila bych, kdyby ses ptala, že nad tím taky uvažuješ u svýho dítěte, i kdyby ti tady všechny potvdily, že dobře to není(a rozumný to opravdu není), tak co s tím uděláš a jak to těm dětem pomůže? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi už jsem psala ze s tím nic nedalat nechci. Jen me to zajímá nic víc.
- Citovat
- Upravit
@Bebuu píše:
@Gosi už jsem psala ze s tím nic nedalat nechci. Jen me to zajímá nic víc.
a to nestačí si tady pročíst podobné diskuse na dané téma? to se pokaždé musí zakládat nová? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
@martina.se do me ted trochu hucela tchyne, jestli nezacnu se stavickama a koukala na me divne, kdyz ksem rekla, ze se deti pul roku kojia ja mela zato, ze driv se deti vicemene kojily dokud to slo
ne, dřív právě sunar, já chodila od tuším 4 m do jeslí, to už jsem jedla různé polévky, kaši atd - co mamka vyprávěla
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se mamka mi taky pry davala polevky, stavy a tak. Jenze kazdou chvili se doporucuje neco jineho, zas se to za cas zmeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
@martina.se mamka mi taky pry davala polevky, stavy a tak. Jenze kazdou chvili se doporucuje neco jineho, zas se to za cas zmeni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@Bebuu pro mě je to nepochopitelné, ničí tomu dítku zažívání. Ovšem beru to tak, že je to každého věc. Sama jsem za cvoka, že 6 m dítě plně kojím - s příkrmy začnem asi příští týden![]()
někdo to tak prostě má - jak to bylo dřív - krmit co nejdřív..
ale to není moc pravda, naopak dnešní poslední objev je imunologické okénko, které je v 4 - 6 m a v něm by se mělo ochutnat v podstatě všechno, myslím co do surovin, ne co do receptur
, teda doufám, že za tu dobu co to píšu, se to nezměnilo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pomka píše:
@martina.se do me ted trochu hucela tchyne, jestli nezacnu se stavickama a koukala na me divne, kdyz ksem rekla, ze se deti pul roku kojia ja mela zato, ze driv se deti vicemene kojily dokud to slo
Sousedka mi nedávno povídala, jak jí doktor „nadával“, že kojí 2 měsíční dítě, že mu to nic nedává a šup na UM. Rodila na začátku 70. let. Prý měla mlíka pro regiment, tak jí to bylo líto. Ale dřív chodily mámy brzy do práce, tak se kojení tak moc nepodporovalo…
- Citovat
- Upravit
Se s tímhle tématem poslední dobou roztrhl pytel. Podle mě brzy je, zatěžuje jim trávení. Jestli jde o ovocné, tak to je taky blbý… Ale asi jí to někdo poradil
Jednou se na fb ptala maminka 3,5 měsíčního dítěte, co už může a co už dala. KDyž jí ostatní maminky psaly, že je brzy, tak se strašně rozčilovala, že ona měla v půl roce rajskou a že ji to radí maminka.
Tak se pak nemá ptát, když nechce slyšet. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@julie74 píše:
ale to není moc pravda, naopak dnešní poslední objev je imunologické okénko, které je v 4 - 6 m a v něm by se mělo ochutnat v podstatě všechno, myslím co do surovin, ne co do receptur, teda doufám, že za tu dobu co to píšu, se to nezměnilo.
Taky jsem o tom slysela, ale beru to jako „novy trend“. Ja se asi budu drzet starych postupu
Jinak tedy, holky, ja si ted vzala u doktorky nejaky special casopisu Miminko o prikrmech, ktery napsali pediatri a tam se uvadi porad ukonceny sesty mesic, pokud je dite kokene a pribira. Ten ctvrty beru jako fakt krajni, driv bych diteti asi nic nedala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@julie74 píše:
ale to není moc pravda, naopak dnešní poslední objev je imunologické okénko, které je v 4 - 6 m a v něm by se mělo ochutnat v podstatě všechno, myslím co do surovin, ne co do receptur, teda doufám, že za tu dobu co to píšu, se to nezměnilo.
A za dva roky se zase zjistí, že imunologické okénko není tak prospěšné, jak se zdálo a zase se zavedou 4 měsíce u nekojených a 6 měsíců u kojených dětí a všechno hezky postupně.
Jako je to ostatně vždycky, že jo. ![]()
Zkrátka bych se řídila nějakou svou intuicí a jestli začnu ve 4 nebo 6 měsících, je dle mě úplně jedno. A taky bych nezačala zrovna svíčkovou s knedlou na oběd a Bobíkem na svačinu, ale i takové matky mezi námi jsou. Protože ony to taky dostávaly a žijí. Oblíbené to pořekadlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gosi tak jsem založila nové…moc se omlouvam jestli jsem tím někoho pohorsila, ale pokud se vám to nelíbí tak to nemusíte komentovat ![]()
- Citovat
- Upravit
@Fima píše:
A za dva roky se zase zjistí, že imunologické okénko není tak prospěšné, jak se zdálo a zase se zavedou 4 měsíce u nekojených a 6 měsíců u kojených dětí a všechno hezky postupně.Jako je to ostatně vždycky, že jo.
Zkrátka bych se řídila nějakou svou intuicí a jestli začnu ve 4 nebo 6 měsících, je dle mě úplně jedno. A taky bych nezačala zrovna svíčkovou s knedlou na oběd a Bobíkem na svačinu, ale i takové matky mezi námi jsou. Protože ony to taky dostávaly a žijí. Oblíbené to pořekadlo.
proto se tomu taky trochu směju, to s tou intuicí se mi zdá chytré, na druhou stranu, to že máme pořád víc a víc alergií, třeba je tohle cesta? Těžko říct, každopádně mi přijde srandovní, že jsem volala k pediatrovi abych se zaregistrovala s miminekem co se ještě ani nenarodilo a dostalo se mi 10 minutové přednášky jak krmit, TENTOKRÁT UŽ OPRAVDU SPRÁVNĚ A JEDINĚ MOŽNÝM ZPŮSOBEM!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit