Příkrmy před 4 měsícem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
4.3.15 17:06
@Fima píše:
A za dva roky se zase zjistí, že imunologické okénko není tak prospěšné, jak se zdálo a zase se zavedou 4 měsíce u nekojených a 6 měsíců u kojených dětí a všechno hezky postupně. :mrgreen: Jako je to ostatně vždycky, že jo. :mrgreen:Zkrátka bych se řídila nějakou svou intuicí a jestli začnu ve 4 nebo 6 měsících, je dle mě úplně jedno. A taky bych nezačala zrovna svíčkovou s knedlou na oběd a Bobíkem na svačinu, ale i takové matky mezi námi jsou. Protože ony to taky dostávaly a žijí. Oblíbené to pořekadlo. :lol:

tak nějak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
4.3.15 17:08
@martina.se píše:
tak nějak..

otázka je, proč se domnívat, že zrovna příkrmy od 6 měsíce jsou prospěšné. Nebo od třetího, nebo osmého, nebo od kdy. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.15 17:23
@julie74 píše:
otázka je, proč se domnívat, že zrovna příkrmy od 6 měsíce jsou prospěšné. Nebo od třetího, nebo osmého, nebo od kdy. :nevim:

od tehdy, kdy dítěti nestačí kojení :think: u alergiků se kojí ještě dýl, než 6 m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
4.3.15 17:42
@martina.se píše:
od tehdy, kdy dítěti nestačí kojení :think: u alergiků se kojí ještě dýl, než 6 m :mrgreen:

no jo, je to věda :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.15 17:43
@julie74 píše:
no jo, je to věda :mavam:
:mrgreen: to je fakt.. taky pořád vymýšlím, co je pro sviště to nej :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
4.3.15 18:13
@martina.se píše: :mrgreen: to je fakt.. taky pořád vymýšlím, co je pro sviště to nej :mrgreen:

chichi, možná nedělat z toho takovou vědu

pamatuješ na pasáž z Vejce a já? jak horalky krmily děti tlustým bůčkem a zelím, a dávaly jim pít bílé kafe a děti byly bílé a tlusťoučké a měly záchvaty? A bylo to normální, protože všechny děti přece mají „záchvaty“. Jenom Betty děti byly krásně zdravě opálené a neměly záchvaty - a teda taky je nekrmila bůčkem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
4.3.15 18:55

@julie74 tohle jsem neviděla, takže netuším. Ale jako jo, taky jsem přežila sunar a krupicovou kaši ve 2 m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14691
4.3.15 19:17
@martina.se píše:
@julie74 tohle jsem neviděla, takže netuším. Ale jako jo, taky jsem přežila sunar a krupicovou kaši ve 2 m :mrgreen:

asi to fakt nebude taková věda :mrgreen: :mrgreen:. Mojí mámě řekl pan doktor na konci šestinedělí, že kojení stačilo a basta. A maminka přece nebude polemizovat s panem doktorem :D u ségry už pokročila doba a dovolil jí to až do třetího měsíce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anro
4.3.15 19:31

@Bebuu No vzhledem k tomu, ze to jsou dvojcata, tak se nejspis narodila predcasne. Jestli treba o mesic, tak sice maji 4mesice, ale korigovane teprve 3.Takze podle me je brzo.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko