Příkrmy před 4 měsícem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Fima píše:
A za dva roky se zase zjistí, že imunologické okénko není tak prospěšné, jak se zdálo a zase se zavedou 4 měsíce u nekojených a 6 měsíců u kojených dětí a všechno hezky postupně.Jako je to ostatně vždycky, že jo.
Zkrátka bych se řídila nějakou svou intuicí a jestli začnu ve 4 nebo 6 měsících, je dle mě úplně jedno. A taky bych nezačala zrovna svíčkovou s knedlou na oběd a Bobíkem na svačinu, ale i takové matky mezi námi jsou. Protože ony to taky dostávaly a žijí. Oblíbené to pořekadlo.
tak nějak..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
tak nějak..
otázka je, proč se domnívat, že zrovna příkrmy od 6 měsíce jsou prospěšné. Nebo od třetího, nebo osmého, nebo od kdy. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@julie74 píše:
otázka je, proč se domnívat, že zrovna příkrmy od 6 měsíce jsou prospěšné. Nebo od třetího, nebo osmého, nebo od kdy.
od tehdy, kdy dítěti nestačí kojení
u alergiků se kojí ještě dýl, než 6 m ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
od tehdy, kdy dítěti nestačí kojeníu alergiků se kojí ještě dýl, než 6 m
no jo, je to věda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:to je fakt.. taky pořád vymýšlím, co je pro sviště to nej
chichi, možná nedělat z toho takovou vědu
pamatuješ na pasáž z Vejce a já? jak horalky krmily děti tlustým bůčkem a zelím, a dávaly jim pít bílé kafe a děti byly bílé a tlusťoučké a měly záchvaty? A bylo to normální, protože všechny děti přece mají „záchvaty“. Jenom Betty děti byly krásně zdravě opálené a neměly záchvaty - a teda taky je nekrmila bůčkem
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@julie74 tohle jsem neviděla, takže netuším. Ale jako jo, taky jsem přežila sunar a krupicovou kaši ve 2 m ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se píše:
@julie74 tohle jsem neviděla, takže netuším. Ale jako jo, taky jsem přežila sunar a krupicovou kaši ve 2 m
asi to fakt nebude taková věda
. Mojí mámě řekl pan doktor na konci šestinedělí, že kojení stačilo a basta. A maminka přece nebude polemizovat s panem doktorem
u ségry už pokročila doba a dovolil jí to až do třetího měsíce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bebuu No vzhledem k tomu, ze to jsou dvojcata, tak se nejspis narodila predcasne. Jestli treba o mesic, tak sice maji 4mesice, ale korigovane teprve 3.Takze podle me je brzo.
- Citovat
- Upravit