Příletova máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4443
4.8.21 01:22

Moc pěkný… Tchýně evidentně žárlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.8.21 02:50

Mola si maminka o babičku pecovat sama, ze?
Příteli bych to řekla.
Ještě by bylo fajn, kdyby tě potopila babička..
Pokud se te ten tvůj nezastane, tak bych to snad raději ukončila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
4.8.21 06:07

Uvidíš jak na to zareaguje přítel. Do budoucna skvělá zkušenost, abys zjistila zda se tě při podobném konfliktu zastane. Nicméně já bych mu neříkala že bylo vše v pořádku, řekla bych mu pravdu.

• Citovat
  • Upravit
53518
4.8.21 06:15

Pokud bude věřit maminečce, je jasné, co máš dělat. Ale zmínit ses mohla. Že máti přilétla a měla zbytečné řeči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
4.8.21 06:43
@mackA159 píše:
Uvidíš jak na to zareaguje přítel. Do budoucna skvělá zkušenost, abys zjistila zda se tě při podobném konfliktu zastane. Nicméně já bych mu neříkala že bylo vše v pořádku, řekla bych mu pravdu.

Já na jeho místě bych to bral jako žalování a snahu o manipulaci a byl by to pro mě varovný signál.

Jsou to dvě dospělé ženy a svoje třenice si musí vyřešit spolu. Není důvod, aby to řešil on.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.21 06:47
@asddsa píše:
Já na jeho místě bych to bral jako žalování a snahu o manipulaci a byl by to pro mě varovný signál.Jsou to dvě dospělé ženy a svoje třenice si musí vyřešit spolu. Není důvod, aby to řešil on.

Ale on se ptal, jestli je všechno v pořádku. A to není, když má tendenci jeho matka kontrolovat, zda je o její mámu/tchyni dobře postaráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1903
4.8.21 06:48
@asddsa píše:
Já na jeho místě bych to bral jako žalování a snahu o manipulaci a byl by to pro mě varovný signál.Jsou to dvě dospělé ženy a svoje třenice si musí vyřešit spolu. Není důvod, aby to řešil on.

Já si třeba myslím, že můj partner by chtěl vědět, co se stalo. Není to žádné žalování. Taky ho to informuje tom, kam asi vztah těch dvou směřuje a nebude se při například další návštěvě divit, že je přítelkyně odměřená.. Nebo si může stěžovat máti a pořád je lepší, když přítelkyně alespoň nastíní, aby byl v obraze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
4.8.21 06:51
@Russet píše:
Ale on se ptal, jestli je všechno v pořádku. A to není, když má tendenci jeho matka kontrolovat, zda je o její mámu/tchyni dobře postaráno.

To je snad normální. Ty bys taky šla svoji mámu zkontrolovat, kdyby byla pod dohledem pro tebe cizího člověka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1593
4.8.21 06:53
@Wenn.Nox píše:
Já si třeba myslím, že můj partner by chtěl vědět, co se stalo. Není to žádné žalování. Taky ho to informuje tom, kam asi vztah těch dvou směřuje a nebude se při například další návštěvě divit, že je přítelkyně odměřená.. Nebo si může stěžovat máti a pořád je lepší, když přítelkyně alespoň nastíní, aby byl v obraze.

U mě by v takové situaci ta první, která s tím přijde, získala negativní bod. Druhé bych se pak na to zeptal, ale nijak dále bych to neřešil. I s ohledem na to, že jsem nebyl u toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.8.21 07:00
@asddsa píše:
To je snad normální. Ty bys taky šla svoji mámu zkontrolovat, kdyby byla pod dohledem pro tebe cizího člověka.

Já nemám mámu spoustu let. Kdyby se dožila úctyhodného stáří, byla by nejspíš u mě a nepotřebovala bych synovu dívku, aby o ni pečovala. A kdybych už měla tendenci přijet v době, kdy je tam někdo jiný, neprudila bych kvůli nádobí, ale byla bych ráda, že jí někdo „cizí“ uvařil :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
4.8.21 07:04
@Russet píše:

Mozna se ptal proto, ze mu uz jeho mama volala a stezovala si na ni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
4.8.21 07:06
@asddsa píše:

Ja ne. Zasla bych na navstevu, ne na kontrolu.
Ale ja bych se postarala sama :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15162
4.8.21 07:12
@cecetka píše:
Ja ne. Zasla bych na navstevu, ne na kontrolu.
Ale ja bych se postarala sama :think:

Třeba tchyně ještě pracuje a zakladatelka ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
4.8.21 07:14
@karkarka píše:
Třeba tchyně ještě pracuje a zakladatelka ne.

Babicka asi nepotrebuje celodenni peci. To by pak mela nekoho na stalo. Vnuk prece taky pracuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
4.8.21 07:44

Určitě bych nedělala, že je všechno v pořádku. A nechápu, proč se o babičku nepostarala ta matka. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová