Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@cecetka
tím se to celé naprosto vysvětluje
![]()
ta bude mít zakladatelku ráda a budou spolu proti „paňmámě“ držet basu ![]()
@Ronnie123 píše:
Tak jak to dopadlo?
Přítel přijel a omlouval se skoro už ve dveřích.. prý mu máma volala ve středu, než se měl vracet, jestli by k ní mohl zajet než pojede domu, že potřebuje něco důležitého.. co se tam odehrálo nevím, nevyzvidala jsem.. ale prý už se to opakovat nebude.. a já jsem prý trdlo a měla jsem mu to říct rovnou
.. tak jsem ráda, že to není mamanek a ani si nepotřeboval ověřit nějakou moji verzi.
@Anonymní píše:
Přítel přijel a omlouval se skoro už ve dveřích.. prý mu máma volala ve středu, než se měl vracet, jestli by k ní mohl zajet než pojede domu, že potřebuje něco důležitého.. co se tam odehrálo nevím, nevyzvidala jsem.. ale prý už se to opakovat nebude.. a já jsem prý trdlo a měla jsem mu to říct rovnou.. tak jsem ráda, že to není mamanek a ani si nepotřeboval ověřit nějakou moji verzi.
Tak to je dobře. Zajímalo by mě, co mu matka navykládala.
@Ronnie123 píše:
Tak to je dobře. Zajímalo by mě, co mu matka navykládala.
Mě taky, ale nechtěla jsem v tom rýpat. Jsem ráda, že to dopadlo takto. Třeba postupem času z něj něco vytáhnu.
@Anonymní píše:
Přítel přijel a omlouval se skoro už ve dveřích.. prý mu máma volala ve středu, než se měl vracet, jestli by k ní mohl zajet než pojede domu, že potřebuje něco důležitého.. co se tam odehrálo nevím, nevyzvidala jsem.. ale prý už se to opakovat nebude.. a já jsem prý trdlo a měla jsem mu to říct rovnou.. tak jsem ráda, že to není mamanek a ani si nepotřeboval ověřit nějakou moji verzi.
Mám radost, přítel a babička jsou určitě moc fajn ![]()
Příletovou mámu si přílet musí srovnat sám, ale aspoň je to výborný test toho, jak si vlastně u něj stojíš ![]()
@Maria37 píše:
Mám radost, přítel a babička jsou určitě moc fajn
Ano, jsou.
nebála jsem se, že by mi nevěřil, ale spíš jak to vše bude. Některé matky mají své syny obmotane kolem prstu slušně.
Babička je naprosto úžasný člověk.. tak skvělého člověka jsem snad v životě nepotkala. Mám pocit, jako by to byla moje babička a znala jsem ji celý život.