Příletova máma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21395
4.8.21 10:18
@Anonymní píše:
Tak je na služebce a má jiné starosti. Tak ještě aby řešil tohle.. :nevim:
Nemyslim si, že by mi nevěřil. Kdyby mi nevěřil, tak by mi babičku nesvěřil.Kdybych snášela cokoliv, tam se neohradim a budu držet hubu. Ale na druhou stranu je to mezi mnou a jeho mamkou. A prostě nechci dělat zbytečně dusno. :nevim: jako nevím koho by tohle nezamrzelo v danou chvíli.

Ano, delej hrdinku panu uspesnemu podnikateli a jeho zavistive matince, co te ukoluje jak nejakou sluzku. Vubec nesplaces nad vydelkem, az to bude horsi a horsi :D
Mimochodem, pecovatelky budou zadanejsi a zadanejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
4.8.21 10:20
@Anonymní píše:
Nemyslim si, že by mi nevěřil. Kdyby mi nevěřil, tak by mi babičku nesvěřil.Kdybych snášela cokoliv, tam se neohradim a budu držet hubu. Ale na druhou stranu je to mezi mnou a jeho mamkou. A prostě nechci dělat zbytečně dusno. :nevim: jako nevím koho by tohle nezamrzelo v danou chvíli.

Tenhle přístup skutečně nechápu. Tvůj boj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.21 10:21
@jednoslunicko píše:
Je na služebce a má jiné starosti? 24 hodin denně? No tak to ho nesmíš obtěžovat. Seď, drž pusu a piš na emimino. A když ti někdo napíše názor, tak piš, proč to a to nejde. :roll:

Samozřejmě, že ne 24hodin denně, ale vím, že kdybych mu to řekla, tak to prostě bude řešit. A nechtela jsem ho zatezovat aby měl klid.
A hold to mám v sobě blbě nastavené. :nevim: samozřejmě, že jsem ráda na názor, ale prostě píšu, jak to mám já..

Ale po většině názoru to s ním proberu až přijede. A uvidím co bude

• Citovat
  • Upravit
8437
4.8.21 10:21
@Anonymní píše:

Tak dusno nedělej, počkej až mu jeho matka podá svoji verzi, to bude mnohem lepší :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
4.8.21 10:23

Proc ji tak popichujete? Holka neni konfliktni typ, takze do otevreneho konfliktu nepujde.
Jak uz jsem psala, probrala bych to s babickou a spolecne bychom to chlapovi rekly. Ne jako stiznost, ale jako vec, ktera nas trapi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.21 10:32

Jde o to, že přítel občas řeší věci s celkem horkou hlavou.. takže sem se i bál, aby na ní případně zbytečně nevyjel.. ač třeba právem. Ale my máme v rodině dobré vztahy a je mi nepříjemné, když se potom v rodinach nějakým způsobem hádají a podobně. A ještě nedej bože, když bych měla být ten důvod já.

• Citovat
  • Upravit
21395
4.8.21 10:35
@Anonymní píše:
Jde o to, že přítel občas řeší věci s celkem horkou hlavou.. takže sem se i bál, aby na ní případně zbytečně nevyjel.. ač třeba právem. Ale my máme v rodině dobré vztahy a je mi nepříjemné, když se potom v rodinach nějakým způsobem hádají a podobně. A ještě nedej bože, když bych měla být ten důvod já.

Ne, duvod bude jeji chovani, ne ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
4.8.21 12:13

Ahoj, jsem stejně stará jako ty a rozhodne by mi to také vadilo. To, že jsi mladší neznamená, že má právo na tebe takhle vyjíždět a mluvit s tebou jak s harantem. Přítelovi to určitě řekni ( nějak slušně)a nedej se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
4.8.21 12:26
@Anonymní píše:
Babička u toho „byla“.. nebo teda to asi slyšela.. protože když sem se pak k ní vrátila, tak mi říkala, ať si z toho nic nedělám, že ráda vytváří konflikty. :nevim:

Z toho bych vycházela, přítel bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
4.8.21 12:40
@Anonymní píše:
Samozřejmě, že ne 24hodin denně, ale vím, že kdybych mu to řekla, tak to prostě bude řešit. A nechtela jsem ho zatezovat aby měl klid.
A hold to mám v sobě blbě nastavené. :nevim: samozřejmě, že jsem ráda na názor, ale prostě píšu, jak to mám já..Ale po většině názoru to s ním proberu až přijede. A uvidím co bude

Tak pak musíš zvážit, jestli spíš vychladne, když mu to zavoláš nebo jestli je lepší mu to říct až se vrátí. Ale určitě říct!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.8.21 14:13
@lklk píše:
Ahoj, jsem stejně stará jako ty a rozhodne by mi to také vadilo. To, že jsi mladší neznamená, že má právo na tebe takhle vyjíždět a mluvit s tebou jak s harantem. Přítelovi to určitě řekni ( nějak slušně)a nedej se.

Přesně, to že jsme mladší neznamená, že se může takto chovat. Ohradila jsem se myslím slušně. Takže já mám stůl čistý.

@jednoslunicko rozhodla jsem se, že mu to řeknu osobně. Určitě to bude lepší a nedojde tak k žádnému nedorozumění a ta reakce nebude tak horka.
Stejně se večer určitě bude ptát jak to tedy šlo, tak mu to narovinu řeknu, jak to bylo

• Citovat
  • Upravit
Ronnie123
4.8.21 22:06

Jak to dopadlo? Promluvila sis s přítelem?

• Citovat
  • Upravit
4443
5.8.21 16:39
@Anonymní píše:
Přesně, to že jsme mladší neznamená, že se může takto chovat. Ohradila jsem se myslím slušně. Takže já mám stůl čistý.@jednoslunicko rozhodla jsem se, že mu to řeknu osobně. Určitě to bude lepší a nedojde tak k žádnému nedorozumění a ta reakce nebude tak horka.
Stejně se večer určitě bude ptát jak to tedy šlo, tak mu to narovinu řeknu, jak to bylo

Hele tohle není mezi tebou a jí. Svoji matku si musí srovnat přítel. Samozřejmě slušně asertivně. Ty na ni nemáš šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24831
5.8.21 16:55

Děvče, velmi zásadně ti doporučuji shlédnout tento film
 https://www.csfd.cz/…eny/prehled/

je extrémně poučný…

dále - s přítelem fakt mluv na rovinu a o všem! a buď ráda, že tě babička nepotopila (taky jsi z toho mohla vyjít daleko hůř..) - a propos - babička je Matka té matky?? to je celkem zajímavé, že o ní řekla, že „ráda vytváří konflikty“

jinak bych se - po shlédnutí výše uvedeného filmu - zařídila odpovídajícím způsobem..
hlavně si nenechat zkazit život (začíná to jeho organizováním tchýní, končí rozvodem..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26864
5.8.21 17:01

@Lucy75 Ne, babicka je tchyne matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie