Příliš šešitá po porodu ????

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
364
12.6.08 17:26

Příliš šešitá po porodu ????

Ahoj,
mám takový intimní dotaz. Měly jste po porodu problémy se sexem ?
Mě přijde, že mě příliš sešili. Za odměnu jsem měla šestinedělí 10 týdnů a když už konečně skončilo … tak jsme to s manželem zkusili cca 2× a pro mě docela hrůza !!! Zdá se mi, že mě příliš zašili!!!

Máte někdo zkušenosti ??? Jak dloho s tím můžeme bojovat ???
Děkuji předem za info !!! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4874
12.6.08 17:35

Petas, vydrz......taky mi ze zacatku prislo, ze je tam min mista, ale asi to je jen mensi pruznosti v miste jizvy a zvysenou citlivosti … za mesic to prejde, kdyz budete postupne trenovat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
12.6.08 17:41

já myslim, že to bude spíš psychického původu,, podvědomě máš strach až je z toho křeč ---bude to dobrý

Petra

• Citovat
  • Upravit
2753
12.6.08 17:48

Je to způsobenou tím zjizvením…až atrofií, jak my vysvětlil můj Dr. Chce to trénovat, používa lubrikační gel apod… Asi Tě nepotěším, páč jsem teď 4 měsíce po porodu a zatím to není super…ale jisté zlepšení tam vidět je…to by se mi ale muselo chtít „trénovat“ :twisted: ..to je ale zase jiná kapitola :wink: Já jsem sešitá dobře, ale prostě jsem byla šitá hodně.. a paradoxně je ten průchod spíš prý větší.. .. :oops: A jak někdo trefně poznamenal, tak psychika v tom také hraje významnou roli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
12.6.08 17:55

Já byla po prvním porodu taky dost šitá,nevím kolik stehů,ale dr.mě šil asi hodinu…no a zvládli jsme už druhé mimi,takže to šlo…Teď jsme zatím nic nezkoušeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
12.6.08 18:17

Ahoj, nechci strašti, mě samotnou to hrozně překvapilo, ale nedávno byla u sousedů na toto téma diskuze, a docela horor.
To jen jako že stát se to asi může, ale myslím, že to nebude tvůj případ. Chce to čas…

Už jsi byla na kontrole? Doktorka nic neříkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3136
12.6.08 19:00

holka, VYDRŽ!!!
nic jinýho ti na to asi žádná z nás neřeknem…je fakt potřeba hodně „protahovat“…a věř, že úplně vím, co prožíváš :wink:

i když můj DR mi napsal gel, aby to prý „technicky šlo“ :oops: :lol: :lol: jmenuje se ORTHO-GYNEST…tak se třeba na to zkus zeptat…

přeji hodně sil 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
12.6.08 19:20

Ahoj Petas!

Tak já už mám za sebou dvoje šití a poprvé to bylo v pohodě a to mně šila doktorka a nastřižená jsem byla víc a podruhé mně šila porodní asistentka a byla sem střižená míň a pěkně to stáhla.

No jsem 6 měsíců po porodu a ideál to neni. gin. dr. doporučila lubrikační gel a jak už tu někdo psal trénovat. :oops: Na což teda taky nemám často zrovna pomyšlení.
No a hlavně je to taky tou psychikou, už na začátku se totiž bojim, že to bude zase bolet a tak jsem celá sevřená. :? :? :?

Jednou to, ale povolit musí ne?

Hodně zdaru v tréningu. :D

Pa Terka

Ps: Doktorka mi doporučila lubrikační gel s tee tree olejíčkem , je zároveň desinfekční, to kdyby tam krapítek třeba něco prasklo asi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
12.6.08 21:22

Vydrž bude to lepší, šitá jsem byla ve vnitř i venku, první sex 3 měsíce po porodu, docela nic moc, ale nebolelo to. Pak jsem nemohla vůbec, přecitlivělý a tak…i jsem to obrečela, že už si niky neza… :oops: Až 8. měsiců po porodu jsem si to užila a od tý doby super, jak za mladých časů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
12.6.08 21:44

Tak u mě to trvalo skoro přes rok :? Měla jsem úplně stejný pocit, jako že mě zašili moc :roll: A to jsme měla jen 3 vnitřní stehy, víc nic. A stačilo. No ale poddalo se to, takže holt jediná rada - vyděržáj, pijaněr 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
13.6.08 08:14

ja jsem taky sesita moc a problemy s tim mam porad, lepsi se to opravdu hodne pomalu, ted uz spis vubec - ale bylo to zpusobene poporodnimi komplikacemi, presivanim v narkoze…, to neni tvuj pripad, takze budes urcite brzo ok, drzim palce! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
18.1.11 00:07

Ahojky můžu se na něco zeptat? Četla jsem tvůj příspěvek na téma: Příliš sešitá po porodu. Píšeš, že tě k vůli komplikacím přešívali v nárkoze. Já mám stejný zážitek a asi i stejný problém. Jsem už půl roku po porodu a sex je tabu. I když to zkoušíme, tak to nejde dovnitř asi mi tam přidali steh navíc a je to prostě užší. Zpravilo se ti to a nebo ne? Dík za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janik-vojtulinda
27.1.11 18:56

Ahojky Romči,
taky jsem byla šitá v narkoze,pro „super“ doktory dokonce dvakrát, navic jsem po druhé narkoze skončila na ARU a dva dny jsem nemohla vstavat z postele… Docela hororovy zažitek… :o((((,ještě ted je mi občas z toho všeho do breku. Taky se mi zdálo, že mě moc zašili. Při prvních pokusech to dost bolelo. Ted je to 6 a půl měsíce po porodu a začíná to být bez bolesti a občas už i příjemné, ale musí tam být dost vlhko. Jinak to stojí za … Takže vydržet a trénovat :o))) - ostatně jak píší všechny pisatelky :o))). Držím pěsti, půjde to!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex