Příliš velké stydké pysky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
:(...FFF
17.7.12 00:14
@Lucciiiii píše:
Ahoj, mam hrozně velké malé stydké pysky.. aleopravdu hodně.. je mi 15 a bojím se mít sexuální styk s nějakým klukem, protože se mi bude smát.. na gynekologii se také bojím… Co mám dělat..?

AHOJ je mi 16,.. mám to samý :(..normálně by mi to nevadilo.. ale za chvilku mám jít na gyndu a vůůůůbec s emi tam nechce :oops: hlavně kůli tomu.. musíme to prostě hodit za hlavu.. doktoři tohohle určitě viděli dost..;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.12 00:22

Holky ja myslim ze se bojite neopravnene, oni jsou na to chlapi ujety. Naopak pipka bez pysku mi prijde takova divna, neni to moc hezky. No a ja kdyz rodila, tak jsem mela pravej roztrzenej a po zasiti se mi nejak ty pysky ztratily, tak jsem z toho byla takova smutna. Casem se to tak nejak upravilo zpatky. nestydte se za vase tela. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.12 00:31
@Anonymni píše:
Zdravím všechny ženy.
Nikdy by mě nenapadlo, že ženy můžou mít trápení s tím, že jim pysky koukají ven. Z mého pohledu se jedná o velmi vzrušující věc a já sem si to u žen velmi oblíbil. :lol:
Každopádně já se v pořádně velkých pyscích přímo vyžívám a když se miluji s dívkou, která má pysky schované tak mě to zdaleka nevzruší tak
jako sex se ženou které přesahují 4 cm.To je podobné asi jako velikost přirození u mužů.
:hug: Presne tak. Tady to mate z druhy strany. Me by nikdy nenapadlo ze by z toho nekdo mohl mit problem. Pro chlapy je to fakt sexy, to vim jiste.
  • Citovat
  • Upravit
mmm385
20.7.12 18:53

Za chlapy muzu rict, ze at rikaj cokoliv, tak je to pritahuje. takze problem vidim u holek, ktere maji pysky mensi!!!

• Citovat
  • Upravit
581
20.7.12 20:43

miapia

Vobec sa tym netráp, je kopec takych zien, si vynimocna a bud na seba hrda, koneckoncov nikdo nieje dokonaly!!! a to ze mas vacsie stydke pysky este neznamena ze si,,nieco menej" hlavu horea to ze su taketo zeny naruzivejsie je pravda, ma to aj moja kamaratka a zije s tym uplne ale UPLNE ok!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
20.7.12 21:57

Chlapi nechlapi, důležité je, jak je cítí a vnímá jejich majitelka.Kdo je má velké, mívá i obtíže s tím, že překážejí, odírají se o prádlo, přisedávají se. Nejde jen o to, jak se to komu líbí, ale o jejich praktičnost. Pokud to v této oblasti nevyhovuje a obtěžuje, klidně bych si je nechala zkrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kluk28
16.8.12 20:31

Holky, vzdyt ty velky stydky pysky jsou taky krasny… mozna mi prijdou i hezci, nez kdyz jsou maly. vy jste pro nas cely krasny, tak pokud vam to nejak jinak neprekazi, tak zadnej strach :) navic my kluci to tam dole mame taky dost ruzny a resime to samy… „aaaa, pane boze, nikdy si zadnou nenajdu, mam ho divnyho!“ :D blbost… mate nas rady snad jen kvuli nasim penisum? ja myslim ze ne… stejne jako my na vas milujeme kazdej vas usmev, nebo treba hlas, vuni, charisma a vase telo jako celek. predstava toho, ze budu s holkou, co ma jeden malej pysk vetsi a druhej mensi, nebo to samy treba s prsama mi neprijde fakt nijak hrozna. kdyz me ma holka opravdu rada prehlidnu skoro cokoliv. a urcite nebudu sam…

a pokud je tu snad precijen nekdo z kluku, kdo tohle resi a je schopnej kvuli tomu holku, s kterou to jinak bezva klape, opustit, tak pro nej mam vzkaz: jdi na erotickou seznamku a vyber si tam nejakou podle fotky, nez zase ublizis dalsi hodny holce ty pako :D

• Citovat
  • Upravit
30.8.12 08:38

Ahoj já to mám podobný problém akorát to mám trošku tmavší no taky mi to přijde takové nepřirozené jak cig… :D ale myslím si že na světě jsou důležitější věci a přítely se to líbí :)hlavu vzhůru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pixii niccol
3.10.12 13:06

mam to samee:,))))

Tak jen abych vas uklidnila sice su decko ktery ma 16 let aleja mam toten problem uz od svych 12 roku, taky jsem se bala ke gynekologovy hrozne jsem stoho mela horroooorrrr jenomze ginekolog byl v pohode spis vy neco rikal kdyby ste nebyla okoupana ;) no dokonce jsem se stydela i sexu!! jenomze jsem potom zjistila ze toten problem ma skoro kazda zena a ze klukum pri sexu je to viic vzhrusuje ;) :0)) dekuju ze ste si to precetly a prosim nemusite treba hned rikat ze jsu nejaka krava dekuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
pixii niccol
3.10.12 13:09

jen pro thebe :)

Muzes mi klidne napsat na eimal :0 takze ja ten problem co mas ty mam uplne stejny je mi 16 a stydela jsem se pred svim klukem jenomze jsem mu to vysvetlila a rekl mi na to ze ho to stejne vic vzhrusuje ja jsme byla rada za to no ale co gynekolog?? to byl muj hororrrrr sla jsem ke ginekologovy a prohlidl me a vite co rekl ze vi ze mam asi problkes ze stzdlivosti se svima pyskama a rekl ze je to uplne normalniiiii a ze to ma polovina zen :))) budu rtada si stebou psat kdyz my napises na fb, Pixii Niccol Jureckova, to je muj fb napis mi :)) :srdce:

• Citovat
  • Upravit
huhu123654
5.10.12 22:47

y/i

Stidki piski vyď? Piski máš hezkí, ale co i a y, to už je horší :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.10.12 21:07

Já má vetší dokonce jen jeden a nepříjde mi že by to přítele odpuzovalo :)my teda hodně experimentujeme tudíž se nějak nestydím…hlavně se nestydět za sebe!!!

• Citovat
  • Upravit
15
16.10.12 22:11

Ahoj holky,

neviděla bych v tom žádný problém. Kdybychom byly všechny stejné, tak by to byla nuda, ne?

Rozhodně jsem pro přirozenost, ale pokud z toho máte takovej mindrák a jste přesvědčený, že se toho nezbavíte, lze to operativně napravit. Věřím, že to dělá každá plastická chirurgie v ČR. Nechci kecat, ale možná když prokážete psychologickým posudkem, že z toho máte deprese nebo cokoliv podobného, tak to bude zadarmo - hrazené pojišťovnou. Mrkněte na to na wikipedii:http://cs.wikipedia.org/…abioplastika

Pyskům zdar! Zuzka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
16.10.12 22:14
@kluk28 píše:
Holky, vzdyt ty velky stydky pysky jsou taky krasny… mozna mi prijdou i hezci, nez kdyz jsou maly. vy jste pro nas cely krasny, tak pokud vam to nejak jinak neprekazi, tak zadnej strach :) navic my kluci to tam dole mame taky dost ruzny a resime to samy… „aaaa, pane boze, nikdy si zadnou nenajdu, mam ho divnyho!“ :D blbost… mate nas rady snad jen kvuli nasim penisum? ja myslim ze ne… stejne jako my na vas milujeme kazdej vas usmev, nebo treba hlas, vuni, charisma a vase telo jako celek. predstava toho, ze budu s holkou, co ma jeden malej pysk vetsi a druhej mensi, nebo to samy treba s prsama mi neprijde fakt nijak hrozna. kdyz me ma holka opravdu rada prehlidnu skoro cokoliv. a urcite nebudu sam…a pokud je tu snad precijen nekdo z kluku, kdo tohle resi a je schopnej kvuli tomu holku, s kterou to jinak bezva klape, opustit, tak pro nej mam vzkaz: jdi na erotickou seznamku a vyber si tam nejakou podle fotky, nez zase ublizis dalsi hodny holce ty pako :D

to je hezky napsaný :palec: :hug: :pankac: :andel: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2063
16.10.12 22:17

Jinak mě i přítelovi se zase zdá, že po porodu mám tu pipku víc naplou, takovou sametovější hezčí :) I porod je zkrášlovací kůra :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí