Priorix Tetra - 2. dávka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20557
27.8.11 09:18
dajdulka25 píše:
otírat vlažnou vodou?u zabalu by se asi zblaznil, takže ho zkusim chladit takhle…od rana byl pořádně horkej, ale mel po odecteni 38 a ted mi prijde, ze uz zase horkej neni.. :nevim:

JJ, vlažnou vodou a může se přidat trochu octa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
27.8.11 09:20

peggy děkuju moc! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
27.8.11 09:21
dajdulka25 píše:
peggy děkuju moc! :kytka:

Není zač… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.11 13:38

Syn každé očkování hrozně prožívá, a některá i odmarodil. Také mi Dr. vždy říkala, že rýma k očku není, ale prostě tomu nevěřím. První dávku Priorixu jsme měli v březnu, reakce přišla do dvou dnů (teploty a zvracení), myslela jsem si, že druhou už zvládneme bez problémů, aůe to jsem se spletla. Ve středu byl očkovaný, ve čtvrtek v noci měl teplotu, v pátek už pořádnou, jelikož mi dvakrát vyzvracel sirup, tak jsem mu dala čípek a octové zábaly na ruce a nohy. Teplota na dvě hodiny ustoupila, ale pak nanovo a navíc se mu odpo udělala i vyrážka. Dnes (v sobotu) už je bez teplot, ale vyrážku má stále, navíc si stěžuje na bolest zubů a nožiček. Tak doufám, že nejhorší máme za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
8.10.11 13:44

no ty reakce by měly přicházet až po týdnu, my u prvního očkování měli 4den, ale byla to chřipka, kterou už jsem pravděpodobně měli v těle a v kombinaci s očkováním jsme skončili v nemocnici - jak už jsem tady psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.11 13:51

Také jsem právě u první dávky byla nesvá, že přišla reakce tak brzy, ale po dvou dnech byl zase vpohodě, takže to byla určo reakce na očko. Když jsme nechali očkovat na rotaviry, tak nám Dr.říkala, že to je bez reakce, ale malý byl protivný a zvracel (cca 2dny)…Takže si myslím, že záleží na dítěti. Některé to prostě snáší líp, jiné hůř…Nevíte náhodou, jestli když má po očku vyrážku, jestli můžeme do kolektivu dětí?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
8.10.11 13:56
Monika Pau píše:
Také jsem právě u první dávky byla nesvá, že přišla reakce tak brzy, ale po dvou dnech byl zase vpohodě, takže to byla určo reakce na očko. Když jsme nechali očkovat na rotaviry, tak nám Dr.říkala, že to je bez reakce, ale malý byl protivný a zvracel (cca 2dny)…Takže si myslím, že záleží na dítěti. Některé to prostě snáší líp, jiné hůř…Nevíte náhodou, jestli když má po očku vyrážku, jestli můžeme do kolektivu dětí?…

já myslim, že ne..precti si pribalovy lekat priorixu tetra tam to vsechno pisou…my treba nemeli reakci nikdy na zadne ockovani poprve az na tuhle vakcinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.11 14:12

My na tuhle vakcínu měli nejhorší reakci…Před každým očkováním mám strach. Necháte očkovat i proti žloutence A?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
8.10.11 14:16
Monika Pau píše:
My na tuhle vakcínu měli nejhorší reakci…Před každým očkováním mám strach. Necháte očkovat i proti žloutence A?…

tu uz mame za sebou a bez problemu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek