Poradna na téma rodinné právo
Mgr. Zoltán Duna
@boball píše:
Jak dlouho se musí kojit, aby člověk nebyl zhrzený?
Mně zde bylo napsáno, že skoro 12 měsíců kojení, není dlouhé kojení. Toto opravdu napíše jen kojofanatička. Kojila jsem skoro 12 měsíců a pro některé je to nic. ![]()
@Keyllah píše:
tak pokud se nepletu, matka se i s dítkem skrývala a policie ji musela dát do celorepublikového pátrání, takže jak to měli udělat? když věděli, že tam je, správně zasáhli. To ji měli nechat se dál ukrývat?
To je mazec.
A nektere porad pojedou to svoje, jak je maminka chudinka a otec hajzl. Fakt hruza.
@ondrej190 ale prd, magoři tam jsou oba a chudák dítě.
A exekuce policajtama je příště hrozná.
Hrozne je hlavne to, ze to ta matka zpusobila moc dobre vedela, ze ji hned seberou az bude volne venku, mela to jit udelat v klidu sama, kdyz vedela ze rozsudek je pravomocny a ze se to stane tak jako tak
@Parenicka píše:
Hrozne je hlavne to, ze to ta matka zpusobila moc dobre vedela, ze ji hned seberou az bude volne venku, mela to jit udelat v klidu sama, kdyz vedela ze rozsudek je pravomocny a ze se to stane tak jako tak
Kdyby byla rozumná, tak by jí syna nesebrali. Ohánět se v jeho věku kojením je opravdu mimo. Ale některé ženy zde to nechápou.
@g.sandova píše:
@ondrej190 ale prd, magoři tam jsou oba a chudák dítě.
A exekuce policajtama je příště hrozná.
tak se znovu ptám -) když se matka schovávala a odmítla dítě vydat, co měli dělat? měli dělat, že ji nevidí a nechat ji dál se schovávat? ona přece měla možnost, jim to dítko normálně předat, ale neudělala to, že? raději se natáčela a na dítě nemyslela…
@Keyllah píše:
tak pokud se nepletu, matka se i s dítkem skrývala a policie ji musela dát do celorepublikového pátrání, takže jak to měli udělat? když věděli, že tam je, správně zasáhli. To ji měli nechat se dál ukrývat?
Ona se asi až tak neskrývala, když ji našli. Spíš si myslela, že nakonec k výkonu rozhodnutí nedojde a nechají jí dítko v péči do rozhodnutí odvolacího soudu.
@akavi píše:
Ona se asi až tak neskrývala, když ji našli. Spíš si myslela, že nakonec k výkonu rozhodnutí nedojde a nechají jí dítko v péči do rozhodnutí odvolacího soudu.
tak pokud po ní vyhlásili celorepublikové pátrání, tak se nějak skrývat zcela jistě musela, to se opravdu nedělá jen tak z plezíru…
@akavi píše:
ač je v rozsudku psáno něco jiného a přímo u soudu byla poučena o tom, jak to je?
jen výmluva, nic víc…
Já vůbec nerozporuju, že to podělala. Já si jen myslím, že otec na tom má přinejmenší díl viny na tom všem.
A teď zase dítě nevídá matku. No prostě blbý. Celý.
@g.sandova píše:
Já vůbec nerozporuju, že to podělala. Já si jen myslím, že otec na tom má přinejmenší díl viny na tom všem.
A teď zase dítě nevídá matku. No prostě blbý. Celý.
I on má máslo na hlavě. Ale hodně žen z něj dělá malém vraha a z ní oběť.
@Keyllah píše:
ač je v rozsudku psáno něco jiného a přímo u soudu byla poučena o tom, jak to je?![]()
jen výmluva, nic víc…
Já to vím. Museli ji o tom poučit. Nicméně podle mě si naivně myslela, že když nebude s dítětem doma, tak na ni nemůžou a nechají je. Stejně jako si myslela, že když ho bude kojit, tak jí ho neodeberou. Udělala z toho celkem obstojný cirkus a ještě to natočila a zveřejnila, chlapec bude mít zaznamenáno, jaké má rodiče pošuky.
@Keyllah píše:
tak pokud po ní vyhlásili celorepublikové pátrání, tak se nějak skrývat zcela jistě musela, to se opravdu nedělá jen tak z plezíru…
Otázka je, jestli byli celorepublikově hledaní a pokud ano, jestli o tom věděla, že jsou hledaní.
@akavi píše:
Já to vím. Museli ji o tom poučit. Nicméně podle mě si naivně myslela, že když nebude s dítětem doma, tak na ni nemůžou a nechají je. Stejně jako si myslela, že když ho bude kojit, tak jí ho neodeberou. Udělala z toho celkem obstojný cirkus a ještě to natočila a zveřejnila, chlapec bude mít zaznamenáno, jaké má rodiče pošuky.
tohle me desi nejvic…