Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
11.11.23 16:10
@boball píše:
Jak dlouho se musí kojit, aby člověk nebyl zhrzený? :think:

Mně zde bylo napsáno, že skoro 12 měsíců kojení, není dlouhé kojení. Toto opravdu napíše jen kojofanatička. Kojila jsem skoro 12 měsíců a pro některé je to nic. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
11.11.23 16:18
@Keyllah píše:
tak pokud se nepletu, matka se i s dítkem skrývala a policie ji musela dát do celorepublikového pátrání, takže jak to měli udělat? když věděli, že tam je, správně zasáhli. To ji měli nechat se dál ukrývat? :think:

To je mazec.
A nektere porad pojedou to svoje, jak je maminka chudinka a otec hajzl. Fakt hruza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.23 16:20

@ondrej190 ale prd, magoři tam jsou oba a chudák dítě.
A exekuce policajtama je příště hrozná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
11.11.23 16:25

Hrozne je hlavne to, ze to ta matka zpusobila moc dobre vedela, ze ji hned seberou az bude volne venku, mela to jit udelat v klidu sama, kdyz vedela ze rozsudek je pravomocny a ze se to stane tak jako tak

• Citovat
  • Upravit
56505
11.11.23 16:26
@Parenicka píše:
Hrozne je hlavne to, ze to ta matka zpusobila moc dobre vedela, ze ji hned seberou az bude volne venku, mela to jit udelat v klidu sama, kdyz vedela ze rozsudek je pravomocny a ze se to stane tak jako tak

Kdyby byla rozumná, tak by jí syna nesebrali. Ohánět se v jeho věku kojením je opravdu mimo. Ale některé ženy zde to nechápou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.11.23 16:26

A nedivím se, že mnoho advokátů dalo od ní ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41149
11.11.23 16:29
@g.sandova píše:
@ondrej190 ale prd, magoři tam jsou oba a chudák dítě.
A exekuce policajtama je příště hrozná.

tak se znovu ptám -) když se matka schovávala a odmítla dítě vydat, co měli dělat? měli dělat, že ji nevidí a nechat ji dál se schovávat? ona přece měla možnost, jim to dítko normálně předat, ale neudělala to, že? raději se natáčela a na dítě nemyslela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
11.11.23 16:35
@Keyllah píše:
tak pokud se nepletu, matka se i s dítkem skrývala a policie ji musela dát do celorepublikového pátrání, takže jak to měli udělat? když věděli, že tam je, správně zasáhli. To ji měli nechat se dál ukrývat? :think:

Ona se asi až tak neskrývala, když ji našli. Spíš si myslela, že nakonec k výkonu rozhodnutí nedojde a nechají jí dítko v péči do rozhodnutí odvolacího soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41149
11.11.23 16:38
@akavi píše:
Ona se asi až tak neskrývala, když ji našli. Spíš si myslela, že nakonec k výkonu rozhodnutí nedojde a nechají jí dítko v péči do rozhodnutí odvolacího soudu.

tak pokud po ní vyhlásili celorepublikové pátrání, tak se nějak skrývat zcela jistě musela, to se opravdu nedělá jen tak z plezíru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41149
11.11.23 16:39
@akavi píše:
Ona se asi až tak neskrývala, když ji našli. Spíš si myslela, že nakonec k výkonu rozhodnutí nedojde a nechají jí dítko v péči do rozhodnutí odvolacího soudu.

ač je v rozsudku psáno něco jiného a přímo u soudu byla poučena o tom, jak to je? :think: :think: jen výmluva, nic víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.23 16:40

Já vůbec nerozporuju, že to podělala. Já si jen myslím, že otec na tom má přinejmenší díl viny na tom všem.
A teď zase dítě nevídá matku. No prostě blbý. Celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.11.23 16:43
@g.sandova píše:
Já vůbec nerozporuju, že to podělala. Já si jen myslím, že otec na tom má přinejmenší díl viny na tom všem.
A teď zase dítě nevídá matku. No prostě blbý. Celý.

I on má máslo na hlavě. Ale hodně žen z něj dělá malém vraha a z ní oběť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
11.11.23 16:49
@Keyllah píše:
ač je v rozsudku psáno něco jiného a přímo u soudu byla poučena o tom, jak to je? :think: :think: jen výmluva, nic víc…

Já to vím. Museli ji o tom poučit. Nicméně podle mě si naivně myslela, že když nebude s dítětem doma, tak na ni nemůžou a nechají je. Stejně jako si myslela, že když ho bude kojit, tak jí ho neodeberou. Udělala z toho celkem obstojný cirkus a ještě to natočila a zveřejnila, chlapec bude mít zaznamenáno, jaké má rodiče pošuky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5752
11.11.23 16:51
@Keyllah píše:
tak pokud po ní vyhlásili celorepublikové pátrání, tak se nějak skrývat zcela jistě musela, to se opravdu nedělá jen tak z plezíru…

Otázka je, jestli byli celorepublikově hledaní a pokud ano, jestli o tom věděla, že jsou hledaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
11.11.23 16:53
@akavi píše:
Já to vím. Museli ji o tom poučit. Nicméně podle mě si naivně myslela, že když nebude s dítětem doma, tak na ni nemůžou a nechají je. Stejně jako si myslela, že když ho bude kojit, tak jí ho neodeberou. Udělala z toho celkem obstojný cirkus a ještě to natočila a zveřejnila, chlapec bude mít zaznamenáno, jaké má rodiče pošuky.

tohle me desi nejvic…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna