Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
11.11.23 11:30
@Parenicka píše:
Jsem ted cetla, ze ji odmitli vsichni osloveni advokati, ale tak aspoň ma pul mega ze sbirky k dobru :mrgreen:

Nedivím se, že ji odmítli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.11.23 11:34
@Bytsamsebou píše:
Samozřejmě má, ale v dny, kdy ho má mít v péči. Stejně jako otec. Tobě by nevadilo, kdybys měla u sebe zrovna syna a jeho otec by seděl před tvým barákem a sledoval tě a domáhal se ho pořád kvůli něčemu? 8)

Ona je jako kolovrátek s tím kojenim. 2,5leté dítě vydrží bez kojení. 6 hodin mu neublíží. Tyto matky jsou zlo pro děti, odepírají větší děti otcům ve jménu kojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.23 11:52
@Adull píše:
Tak to vnímáš ty, ale to ještě neznamená, že to tak je, tak ji hned nemusíš upozorňovat, aby nemachrovala.

Budu si psát, co uznáš za vhodné. A machruje. S tím vyjádřením o autistech se shodila lodsky i profesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
11.11.23 12:49

Prosím vás, vy chápete, kdo je ta vnučka Karolína? Jejího tatínka sebrali mamince, když ještě nechodil do školy a zavřeli ji na psychiatrii. Takže její tatínek není syn těch Štilců? A ta zavřená na psychiatrii je tudíž její babička, tak proč se mluví o tom, že i druhou snachu nechali zavřít na psychiatrii? Tohle přece není snacha. Já to vůbec nechápu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
11.11.23 13:01
@Lilian1980 píše:
Prosím vás, vy chápete, kdo je ta vnučka Karolína? Jejího tatínka sebrali mamince, když ještě nechodil do školy a zavřeli ji na psychiatrii. Takže její tatínek není syn těch Štilců? A ta zavřená na psychiatrii je tudíž její babička, tak proč se mluví o tom, že i druhou snachu nechali zavřít na psychiatrii? Tohle přece není snacha. Já to vůbec nechápu 8o

Ne, na té psychiatrii je Karolínina máma. Její táta je synem pana Štilce (Bertíkovo dědečka), kterého měl s jinou ženou (ne s paní Bodorovou - babičkou Bertíka), tedy poloviční bratr Marka (Bertíkův otec). Karolíně matce (tedy snaše Štilce a Bodorové - u té spíš nevlastní snaše) sebrali dítě (Karolínu), zbavili svéprávnosti a šupli jí na psychatrii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8254
11.11.23 13:03
@g.sandova píše:
Budu si psát, co uznáš za vhodné. A machruje. S tím vyjádřením o autistech se shodila lodsky i profesně

Však psala, že to o autistech nenapsala ona, ale ty si jedeš pořád to svoje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
11.11.23 13:03
@Yxc28 píše:
Ne, na té psychiatrii je Karolínina máma. Její táta je synem pana Štilce (Bertíkovo dědečka), kterého měl s jinou ženou (ne s paní Bodorovou - babičkou Bertíka), tedy poloviční bratr Marka (Bertíkův otec). Karolíně matce (tedy snaše Štilce a Bodorové - u té spíš nevlastní snaše) sebrali dítě (Karolínu), zbavili svéprávnosti a šupli jí na psychatrii.

Ale prdlajs :lol:! Je tam její babička, nebo-li jejího otce matka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
11.11.23 13:04
@Adull píše:
Však psala, že to o autistech nenapsala ona, ale ty si jedeš pořád to svoje.

Myslím že psala, já si to taky pamatuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15239
11.11.23 13:09
@Yxc28 píše:

Já to tedy chapu jinak, na psychiatrii je první žena pana Stilce se kterou měl otce Karolíny. Když byla první žena umístěna na psychiatrii, syn zřejmě musel žít s otcem Jiřím Štilcem a paní Bodorovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6656
11.11.23 13:10
@Bytsamsebou píše:
Ale prdlajs :lol:! Je tam její babička, nebo-li jejího otce matka.
Že jo, taky jsem to takto pochopila. Pak mi ale ty rodinné vazby směrem k té rodině nedávaly smysl. Karolínu neviděli od jejich 8 měsíců.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
11.11.23 13:19

@Borrealis pokud to nejsi ty, tak se omlouvám.
To nic nemění na tom, že tu machruješ. A lékařů si vážím, ale voly mezi nimi najdeš.
Hezkou směnu.

Příspěvek upraven 11.11.23 v 13:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
11.11.23 13:20
@Temnástranasíly píše: Že jo, taky jsem to takto pochopila. Pak mi ale ty rodinné vazby směrem k té rodině nedávaly smysl. Karolínu neviděli od jejich 8 měsíců.

Máte pravdu, znovu jsem si to přečetla a je to Karolínina babička, zamotala jsem se do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
11.11.23 13:22
@Temnástranasíly píše: Že jo, taky jsem to takto pochopila. Pak mi ale ty rodinné vazby směrem k té rodině nedávaly smysl. Karolínu neviděli od jejich 8 měsíců.

Zřejmě prarodiče z nějakého důvodu utli kontakt se svým synem, jeho manželkou a tím pádem i vnučkou. No a pak jim tento syn umřel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
11.11.23 13:30
@Yxc28 píše:
Máte pravdu, znovu jsem si to přečetla a je to Karolínina babička, zamotala jsem se do toho.

V pohodě. Nejsi jediná, kdo měl problém ;). Hlavně nechápu, Karolína má 21-22 let a není schopna navštívit babku na psychině a zjistit si o ní informace, když se bojí toho, že po ní zdědí schizofrenii 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10864
11.11.23 13:42
@Alušáček píše:
Já to tedy chapu jinak, na psychiatrii je první žena pana Stilce se kterou měl otce Karolíny. Když byla první žena umístěna na psychiatrii, syn zřejmě musel žít s otcem Jiřím Štilcem a paní Bodorovou.

Bingo, ty máš pravdu ;). Syn posléze žil s otcem a jeho novou (druhou) manželkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna