Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
13.11.23 20:32
@Crystal87 píše: :lol: No boze, cestina uz neni jazyk, ktery používám tak casto, takze telefon si leccos přepíše a nemam cas kontrolovat kazde slovo, se z toho zblazni :nevim: :lol:. Bohužel neumis vezt diskusi, odpovídat ale jen urazis. Navic neumis unest jiny nazor,.. Jsi opravdu zraly muz na přispívání do diskusi :lol: :lol: :lol: to nerikej ze nekdo s takovým pubertálním vyjadrovanim ma deti 8o 8o

Ze češtinu nepoužíváte je tak trochu vidět. Možná byste měla. Jinak… na vás já :D žádný názor nemám, mě jste úplně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.11.23 20:32
@Bytsamsebou píše:
Kde je video? Nebo to zase matka zveličila 8)

8) 8o :roll:
Proč chceš video, Boha jeho. To jsi nikdy neviděl exekuci dítěte? Já ano, bohužel, naštěstí ne mého. Jestli chceš uspokojit sadistické sklony, tak si najdi třeba videa s Jirešovou.

Malý kluk není s mámou. A už se to nelíbí ani Ková Jana, známé zastánkyni otců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.11.23 20:36
@honza273 píše:
Ze češtinu nepoužíváte je tak trochu vidět. Možná byste měla. Jinak… na vás já :D žádný názor nemám, mě jste úplně jedno.

Ty nám taky. Myslíš, že někoho urazí nějaký internetový frustrát Hans? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10861
13.11.23 20:37
@Sylvania 333 píše:
  1. 8o :roll:

Proč chceš video, Boha jeho. To jsi nikdy neviděl exekuci dítěte? Já ano, bohužel, naštěstí ne mého. Jestli chceš uspokojit sadistické sklony, tak si najdi třeba videa s Jirešovou.

Malý kluk není s mámou. A už se to nelíbí ani Ková Jana, známé zastánkyni otců.

Viděla. To, že matka uvádí na svém Instagramovém profilu, že,,Malého mi vyrvali od prsu, když se chtěl nakojit. Držela jsem ho, ale začali mi ho vyrvávat policisté s tím, že kojení bylo dost, div mi nezlomili ruku"… neznamená, že to tak ve skutečnosti bylo 8)…jsem nestranná a nejsem fanoušek ani jednoho z rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
13.11.23 20:38

No, jak tak koukám, tak díky vesmíru za to, že někteří diskutující spolu nemají děti. Bylo by těch psychicky likvidovanych nebozatek víc.

Ale mohla by to být hezká otázka do speed dáte, jaký je postoj k této kauze. Rozhodně to řekne víc než oblíbené jídlo a zvířátko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
13.11.23 20:48
@honza273 píše:
Ze češtinu nepoužíváte je tak trochu vidět. Možná byste měla. Jinak… na vás já :D žádný názor nemám, mě jste úplně jedno.

Nevidim dovud, nejste na tom lepe nez ja :mrgreen: pravopis pokulhava, prepisy taky jsou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
13.11.23 20:48
@bertoldina píše:
No, jak tak koukám, tak díky vesmíru za to, že někteřídiskutující spolu nemají děti.Bylo by těch psychicky likvidovanych nebozatek víc.Ale mohla by to být hezká otázka do speed dáte, jaký je postoj k této kauze. Rozhodně to řekne víc než oblíbené jídlo a zvířátko.

Nestraš.

• Citovat
  • Upravit
27008
13.11.23 20:50
@Sylvania 333 píše:

Ja treba neviděla, toto videt nemusim. :( chudaci deti. Takove extrémy at uz z jakekoli strany by se stavat nemely. Trpi jenom to dite a uplne zbytečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148687
13.11.23 20:53
@MamkaDouDou píše:
Ty gayové ty děti odnosili? Ano, primární pouto vzniká už v těhotenství, takže primární připoutání je vždy k matce. A ano, adoptované děti byť ve šťastných rodinách často trpí nevysvětlitelnými úzkostmi ze ztráty matky, kterou neznali, protože odtržení po porodu taky působí trauma. To je docela známý fenomén, jenže to by nás musela zajímat vývojová psychologie, že tatýnku.Po narození to zkrátka není 50:50, vyrovná se to až věkem.

Pokud jsou děti u těch tatínků od malinka, tak náhlá ztráta jich by pro ně byla taky stresující. Už jsem psala někde o tatínkovi kterého znám, má v péči své dítě, které jeho matka po porodu opustila a on se stará sám. Věřím tomu, že kdyby se teď objevila a chtěla sis dítětem začít pěstovat vztah, těžko by ní ho jen tak dali do péče. Taky by si musela začít pěstovat vztah pomalu, třeba i v přítomnosti otce a bylo by to tak naprosto v pořádku.

Příspěvek upraven 13.11.23 v 20:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10861
13.11.23 20:54

Tak se zase uklidníme s tím pravopisem, ne? Nebo se chcete známkovat jak ve škole? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18228
13.11.23 21:02
@MamkaDouDou píše:
Nestraš.

Nebo mají a neví, že se tu do krve hádají kvůli cizímu dítěti a rozčiluji se, proč se jeho rodiče neumí dohodnout. Takže pak odloží telefon, dokouknou zbytek Mumie a půjdou se spolu zachumlat do srdickoveho povlečení z mikroplyse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
13.11.23 21:06
@Anna766 píše:
Pokud jsou děti u těch tatínků od malinka, tak náhlá ztráta jich by pro ně byla taky stresující. Už jsem psala někde o tatínkovi kterého znám, má v péči své dítě, které jeho matka po porodu opustila a on se stará sám. Věřím tomu, že kdyby se teď objevila a chtěla sis dítětem začít pěstovat vztah, těžko by ní ho jen tak dali do péče. Taky by si musela začít pěstovat vztah pomalu, třeba i v přítomnosti otce a bylo by to tak naprosto v pořádku.Příspěvek upraven 13.11.23 v 20:55

Samozřejmě. On převzal roli primárního pečovatele, tedy bezpečně připoutané má dítě on. A druhý rodič by musel tu důvěru znovu získat.

• Citovat
  • Upravit
2670
13.11.23 21:56
@Crystal87 píše:
To ano ale ne násilně… Pozvolne a urcite ze zacatku doprovodu druhého rodiče…

Promin, ty ses dalsi zaseknuta grafomova deska. Jsou situace, kdy to s tim prvnim rodicem nejde. Treba dela sceny, dusno,neovladne svou nenavist k otci, prenasi ji na ditea neustale s dítětem manipuluje. Nebo poda na otce trestni oznameni za pedofilii na batoleti. Co potom?
To je tenhle pripad.
Nezapomen, ze cas u maleho ditete bezi rychle. Musi se to navykavani udelat rychle, pak se to tezko dozene. Kdyz „maminka“ v tomto pripade branila, pak uz to asi jinak neslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
13.11.23 22:02
@bertoldina píše:
Nebo mají a neví, že se tu do krve hádají kvůli cizímu dítěti a rozčiluji se, proč se jeho rodiče neumí dohodnout. Takže pak odloží telefon, dokouknou zbytek Mumie a půjdou se spolu zachumlat do srdickoveho povlečení z mikroplyse.

ne, tyhle lidi jsou schopni se o decko porvat do krve, bez ohledu na ne. Ted v lete jsem matce manzelovy dcery na jeji svatbe vyblila, ze ji desne obdivuju za to, ze petilete decko „pujcovala“ cizi tete, mlade zabe. Doslo mi to, az jsem mela vlastni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
13.11.23 22:11
@Sylvania 333 píše:

Možná proto, že nejsem zastánkyně otců, ale dětí a zdravého rozumu. To, co spáchaly OSPODy a soudy v tomhle případě nejprve nečinností a pak sadistickým řezem, je na vyhazov z opatra. Hlavně že máme ústavní právo dítěte na ochranu před duševním a fyzickým násilím. Obého se mu vinou státní moci dostalo naloženo požehnaně. A bohužel jde jen o špičku ledovce. Většina zvěrstev zůstane skryta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna