Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
13.11.23 18:49
@Crystal87 píše:
Rozumim velice dobre, ty vy nemuze ani pochopit, jak jsou nektere deti v 10 m zavisle na MM, kdyz vase deti tak dlouho kojene nebyly [/citace

Nerozumíte tomu. Ze jste mamynka z vás sociální psycholožku nedělá. Kojení mateřským mlékem není závislost, je to způsob výživy. Vzhledem k přítomnosti imunoglobulinu je v prvnim roce doporučovány způsobem výživy především v zemích kde není volný přístup k nezávadné vodě. Závislost muže byt na pervitinu nebo heroinu, ne na mateřském mléce. Vybudování zdravého pevného vztahu k oběma rodicum je vyšším zájmem dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
13.11.23 19:05

@honza273 umíš to i bez těch mamynek? Je to dost trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7228
13.11.23 19:08
@Tarena píše:
Porad lepsi varianta, nez ze rodic zabije dite a pak sebe. Nebo rovnou vyvrazdi celou rodinu.

Jo jasně, myslela jsem to tak, nakolik ty rodiče musí být zabedněný, že to nechají dojít tak daleko, aniž by mysleli hlavně na to dítě a ne na své zájmy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 19:14

Ja jsem teď v lete viděl ve Varech casosberny dokument České televize o čtyřech rodinách kterým onemocnělo dite rakovinou… Proč prave my?… prvni díl běžel teď v úterý na CT1.
Jedna z těch rodin je par gayu z Prahy co maj tri děti a ten nejstarší dostal leukemii. Strašně silnej příběh. Silný chlapi megauspwsni v kariéře, o děti se starají od narození…
Rad bych viděl jak tenhle dvěma napíšete ze primární rodič je dycinky maminka a jenom taková která kojí do osmý třídy… ze chlapovi se díte nejlépe nemá půjčovat nikdy a pokud tak jen pod dohledem MATKY

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.11.23 19:14
@honza273 píše:
Naprostý souhlas. Jak by asi zareagovaly ty šiky mamynek srocených na facebooku kdyby toho syna vzala a skočila do Macechy jako ta jiná bláznivka? Cítily by za to spoluzodpovědnost?

To ti reknu naprosto jiste, necitily.
Byly by zcela presvedcene, ze je to vina otce, nebot maminku ustval a ona nemohla jinak, nebot to tak jako matka ciiiitila.
Psaly by i tu : vidite, kam vedou ty zbytnělá otcovska prava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
13.11.23 19:16
@Zmatka píše:
Rozsudek tu je. A ano, otec i soud asistovaný styk blokovali. Myslím přítomnost matky, otce a postupné zvykání.Otec tam k ní jen jednou naběhl s kdoví kým a že si dítě odnesou a on u toho bude mít někoho z jakési organizace. To asi matka nemyslela tím, když říkala, že si má kojenec na otce postupně zvykat.

Zmatko, mas v tom zmatek, promin.
Nevim, co by uz jineho musela matka delat, abys uznala, ze neni v pravu a chova se spatne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148692
13.11.23 19:20
@honza273 píše:
Ja jsem teď v lete viděl ve Varech casosberny dokument České televize o čtyřech rodinách kterým onemocnělo dite rakovinou… Proč prave my?… prvni díl běžel teď v úterý na CT1.
Jedna z těch rodin je par gayu z Prahy co maj tri děti a ten nejstarší dostal leukemii. Strašně silnej příběh. Silný chlapi megauspwsni v kariéře, o děti se starají od narození…
Rad bych viděl jak tenhle dvěma napíšete ze primární rodič je dycinky maminka a jenom taková která kojí do osmý třídy… ze chlapovi se díte nejlépe nemá půjčovat nikdy a pokud tak jen pod dohledem MATKY

Co to meleš za blbosti? Máš pocit že kdyby teď někdo naběhl že se o něj starají blbě a dítě jim sebral a dal ho k nějakým prarodičům které ani neznají že by všichni hýkali nadšením? Asi těžko, když dítě vyrůstá v této rodině a oni se o něj starají od malička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
13.11.23 19:21
@ondrej190 píše:
Zmatko, mas v tom zmatek, promin.
Nevim, co by uz jineho musela matka delat, abys uznala, ze neni v pravu a chova se spatne.

Ano, uznávám, udělala řadu věcí špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
13.11.23 19:29
@Parenicka píše:
Tak bara dneska zase koji, v obchodaku v jidelnim koutku :mrgreen:

Já taky, a vedle taky paní kojila batole :pankac: Asi brzy ovládneme všechny food courty v republice!

• Citovat
  • Upravit
5098
13.11.23 19:40
@MamkaDouDou píše:
Já taky, a vedle taky paní kojila batole :pankac: Asi brzy ovládneme všechny food courty v republice!

To je nechutný, a kam budou normální lidi chodit jíst? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MamkaDouDou
13.11.23 19:43
@honza273 píše:
Rad bych viděl jak tenhle dvěma napíšete ze primární rodič je dycinky maminka a jenom taková která kojí do osmý třídy… ze chlapovi se díte nejlépe nemá půjčovat nikdy a pokud tak jen pod dohledem MATKY

Ty gayové ty děti odnosili? Ano, primární pouto vzniká už v těhotenství, takže primární připoutání je vždy k matce. A ano, adoptované děti byť ve šťastných rodinách často trpí nevysvětlitelnými úzkostmi ze ztráty matky, kterou neznali, protože odtržení po porodu taky působí trauma. To je docela známý fenomén, jenže to by nás musela zajímat vývojová psychologie, že tatýnku.

Po narození to zkrátka není 50:50, vyrovná se to až věkem.

• Citovat
  • Upravit
MamkaDouDou
13.11.23 19:44
@Zmatka píše:
To je nechutný, a kam budou normální lidi chodit jíst? :mrgreen:

Pni nemusí jíst, ať to vydrží domů, kdo je na ně zvědavej :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
4091
13.11.23 19:54
@Zmatka píše:
Včera jsem kojila svoji 2,5 letou dceru na radnici. Už venku nekojím, ale tentokrát si skřípla šíleně ruku do dveří výtahu. Nikomu jsme divadlo nedělali, zalezla jsem si do rohu, kde nikdo nechodí. A víš co? Já jsem třeba pyšná na to, že kojím ještě teď. Náhodou se veřejně pochválím. Je to někdy masakr, přežila jsem spoustu nepohodlí. Ať klidně některým prdne žilka :lol:

V kolika letech je podle tebe dítě dost zralé na to, aby bolest nemuselo zapijet? Kojila jsem tři děti dlouho, ale tohle kojení na bolest jsem nikdy nepochopila. Co je špatného na tom nechat dítě si poplakat, když ho něco bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.11.23 19:56
@MamkaDouDou píše:
Ty gayové ty děti odnosili? Ano, primární pouto vzniká už v těhotenství, takže primární připoutání je vždy k matce. A ano, adoptované děti byť ve šťastných rodinách často trpí nevysvětlitelnými úzkostmi ze ztráty matky, kterou neznali, protože odtržení po porodu taky působí trauma. To je docela známý fenomén, jenže to by nás musela zajímat vývojová psychologie, že tatýnku.Po narození to zkrátka není 50:50, vyrovná se to až věkem.

Ztráta matky? Ztráta matka je, když maminka umře. Tady ty děti matka nechtěla. Odložila je v porodnici. Jestli potom děti nějak trpí, tak za to mohou tyto ženy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
13.11.23 20:04
@topazio píše:
Ztráta matky? Ztráta matka je, když maminka umře. Tady ty děti matka nechtěla. Odložila je v porodnici. Jestli potom děti nějak trpí, tak za to mohou tyto ženy.

No a v případě paní Plaché a jejího syna jí ho policistka vytrhla z naručí a od té doby se viděli párkrát na chvilku.
Otec vyhrál. Stará se „babyčka“, když už se tady začalo s „mamynkami“. :roll:
Jak je na tom to dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna