Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5098
13.11.23 17:50
@Keyllah píše:
co si přečíst ten rozsudek a zjistit, kdo tu asistenci bojkotoval? ;)

Rozsudek tu je. A ano, otec i soud asistovaný styk blokovali. Myslím přítomnost matky, otce a postupné zvykání.

Otec tam k ní jen jednou naběhl s kdoví kým a že si dítě odnesou a on u toho bude mít někoho z jakési organizace. To asi matka nemyslela tím, když říkala, že si má kojenec na otce postupně zvykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
13.11.23 17:58
@Zmatka píše:
Včera jsem kojila svoji 2,5 letou dceru na radnici. Už venku nekojím, ale tentokrát si skřípla šíleně ruku do dveří výtahu. Nikomu jsme divadlo nedělali, zalezla jsem si do rohu, kde nikdo nechodí. A víš co? Já jsem třeba pyšná na to, že kojím ještě teď. Náhodou se veřejně pochválím. Je to někdy masakr, přežila jsem spoustu nepohodlí. Ať klidně některým prdne žilka :lol:

Dite v tomto veku vi, ze otec prso nema, takze se ho logicky nebude dozadovat. Tatinkove umi uklidnit dite i bez prsu, predstav si to. ;)

Příspěvek upraven 13.11.23 v 18:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41176
13.11.23 18:00
@Zmatka píše:
Rozsudek tu je. A ano, otec i soud asistovaný styk blokovali. Myslím přítomnost matky, otce a postupné zvykání.Otec tam k ní jen jednou naběhl s kdoví kým a že si dítě odnesou a on u toho bude mít někoho z jakési organizace. To asi matka nemyslela tím, když říkala, že si má kojenec na otce postupně zvykat.

ono ale nejde o to, co si myslela nebo myslí matka. Soud to evidentně viděl jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
13.11.23 18:02
@Keyllah píše:
co si přečíst ten rozsudek a zjistit, kdo tu asistenci bojkotoval? ;)
Četla jsem vše co se dá dohledat a myslím že máslo mají na hlavě oba rodiče. On odešel, nějakou dobu nezájem, pak hned že dítě chce a hotovo. Ona to podělala tím, že to žene přes kojení, to je nerozum. Že se dítě vracelo rozrušené, to klidně mohlo být, v té situaci neni v pohodě nikdo a dítě by být mělo?
A to, že si dítě odnesl a předal rodičům, kteří s ním ani nebydlí v jednom bydlišti tomu důvěryhodnosti taky moc nepřidal teda.
Zase matka tomu nepřidává svou neustálou hysterií skrze mateřské mléko.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41176
13.11.23 18:04
@Anna766 píše: Četla jsem vše co se dá dohledat a myslím že máslo mají na hlavě oba rodiče. On odešel, nějakou dobu nezájem, pak hned že dítě chce a hotovo. Ona to podělala tím, že to žene přes kojení, to je nerozum. Že se dítě vracelo rozrušené, to klidně mohlo být, v té situaci neni v pohodě nikdo a dítě by být mělo?
A to, že si dítě odnesl a předal rodičům, kteří s ním ani nebydlí v jednom bydlišti tomu důvěryhodnosti taky moc nepřidal teda.
Zase matka tomu nepřidává svou neustálou hysterií skrze mateřské mléko.

ale vždyť to není pravda! a psalo se to tady už tolikrát! Odešel když dítku byli 4 měsíce a hned to řešil přes soud, jinak by nebyl v jeho roce rozsudek! nezájem opravdu vypadá jinak, ale asi to nemá cenu psát, je to pořád dokola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 18:04
@Anna766 píše: Četla jsem vše co se dá dohledat a myslím že máslo mají na hlavě oba rodiče. On odešel, nějakou dobu nezájem, pak hned že dítě chce a hotovo. Ona to podělala tím, že to žene přes kojení, to je nerozum. Že se dítě vracelo rozrušené, to klidně mohlo být, v té situaci neni v pohodě nikdo a dítě by být mělo?

Přečtěte si jej pozorneji. Kontakt bojkotovala pouze matka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41176
13.11.23 18:07

kolikrát, že znemožnila styk? 100krát? 160krát? to promiň, ale pokud by mi někdo tolikrát naschvál zabránil vidět a stýkat se s vlastním dítětem, tak to dítě taky „chci a hotovo“. ukázala, že se jí nedá v jejich slibech věřit a ten zájem na budování vztahu mezi synem a otcem tam taky není, nešlo ustupovat donekonečna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5098
13.11.23 18:13
@Keyllah píše:
ono ale nejde o to, co si myslela nebo myslí matka. Soud to evidentně viděl jinak.

A to je ta chyba podle.me. Je to podle me skoda pro deti. V zahranici se to taky resi ponekud jinak (teda zalezi v jakym).

@jednoslunicko Jiste, to plati pro triletaka, proto taky od ni uz odchazim. Ne pro kojence. A chces ve me jako vyvolat nejaky pocity viny nebo menecenosti? :lol: Btw. jeji otec u toho byl taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
13.11.23 18:24
@honza273 píše:
Nerozumíte tomu. Šest hodin strávených s rodičem v roce není nepřiměřený časový úsek.

Rozumim velice dobre, ty vy nemuze ani pochopit, jak jsou nektere deti v 10 m zavisle na MM, kdyz vase deti tak dlouho kojene nebyly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
13.11.23 18:26
@Keyllah píše:
ale vždyť to není pravda! a psalo se to tady už tolikrát! Odešel když dítku byli 4 měsíce a hned to řešil přes soud, jinak by nebyl v jeho roce rozsudek! nezájem opravdu vypadá jinak, ale asi to nemá cenu psát, je to pořád dokola…

Odešel ve 4 měsících od matky, nežil s ni snad uz o neco driv, začal o něj usilovat v nějakých 10 měsících. Tam matka šla přes kojení. Že to není rozumné jsem tu napsala několikrát. To je opravdu dokola. A nebaví mě se stavět na jednu stranu. Já se nastavím ani na jednu. Dítě je u prarodičů a nevidí pomalu ani jednoho rodiče.
Skvělé řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148691
13.11.23 18:28
@Keyllah píše:
kolikrát, že znemožnila styk? 100krát? 160krát? to promiň, ale pokud by mi někdo tolikrát naschvál zabránil vidět a stýkat se s vlastním dítětem, tak to dítě taky „chci a hotovo“. ukázala, že se jí nedá v jejich slibech věřit a ten zájem na budování vztahu mezi synem a otcem tam taky není, nešlo ustupovat donekonečna.

A jakto že argumentace zněla že dítě se od otce vrátilo v blbém stavu, když u něj tedy vůbec nebylo? Co mi ušlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27008
13.11.23 18:30
@topazio píše:
Není. Některé to ale nechápou. Když bylo synovi 14 měsíců, tak jsem musela na operaci SŽ, syn beze mě těch 5 dní přežil. Jeho tatínek se o něj skvěle postaral. :kytka:

Ale ty a tve dítě nejsou ostatní, kazde dite je jine. Pokud na to nektere ditko neni zvykle, at je duvod jakykoliv, bude trpet. Kazda domacnost funguje jinak. U vas to treba funguje, ze se otec stara od miminka, umi se postarat a syn je zvykly. Vsude to tak ale neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.11.23 18:41
@Crystal87 píše:
Ale ty a tve dítě nejsou ostatní, kazde dite je jine. Pokud na to nektere ditko neni zvykle, at je duvod jakykoliv, bude trpet. Kazda domacnost funguje jinak. U vas to treba funguje, ze se otec stara od miminka, umi se postarat a syn je zvykly. Vsude to tak ale neni.

Píšeš nesmysly. Na chvilku dítě bez mámy přežije. Otcové mají právo vidět a být s dětmi. A Barbora je úplně mimo. Ve 2,5 roce dítěte se stále ohání kojením.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 18:44
@topazio píše:
Píšeš nesmysly. Na chvilku dítě bez mámy přežije. Otcové mají právo vidět a být s dětmi. A Barbora je úplně mimo. Ve 2,5 roce dítěte se stále ohání kojením.

Pokud dite není na jednoho rodiče zvyklé je to důvodem, aby se vztah k němu cíle e posiloval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.11.23 18:47
@honza273 píše:
Pokud dite není na jednoho rodiče zvyklé je to důvodem, aby se vztah k němu cíle e posiloval.

Některé matky, které žijí v domácnosti s otcem svých dětí, tak děti s otcem nepustí ani na procházku. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna