Případ Báry a Bertíka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
13.11.23 15:40
@Crystal87 píše:
Sest hodin je dost, pokud to neni akutka, tak naprosto zbytečné :nevim: moje deti by v roce daly mozna max dve hodiny. Samozřejmě když nekdo dite od narozeni strka po babickach nebo rovnou do jesli, tak to bere jinak :nevim: a zrovna tady kdy bylo dite v roce kojene celkem jeste asi dost a otce neznalo, tak to byla blbost, naparit tolik hodin.

Nerozumíte tomu. Šest hodin strávených s rodičem v roce není nepřiměřený časový úsek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 15:41
@Crystal87 píše:
Tak proc ho od narození nehlidal otec? Asi nemel cas.. Maloktery chlap se plne se vším postará o mimino… Ale dvouletak uz je pohoda co…
Ja nebudu soudim nicméně oba rodice nejsou normalni, odnese to dite. A jeste jestli je do toho zapletená i tchyne… Nechápu proc se nemohli normálně dohodnout, chudak kluk

V tomto případě je zjevně toxická matka. Soud správně rozhodl o svěření do péče otci. Je tom v nejlepším zájmu dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 15:42
@Parenicka píše:
Tak bara dneska zase koji, v obchodaku v jidelnim koutku :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 15:54

shrnutí příběhu

Já jen pro mamynky, které se ani nepodívaly do scanů soudních rozhodnutí a mají jasný nároz, protože jsou MATKY a KOJILKYdo 19 let věku :)

Po narození se poměrně btzy rozpadl vztah rodičů. Už v roce byly první soudní příkaly k asistovaným návštěvám otce. Vzhledem k pomalosti soudního jednání to tedy znamená, že otec brzy po narození si styk se synem nárokoval, ale nebyl mu umožněn. Od roku věku syna bylo vydáno několik soudních rozhodnutí upravujících styk otce a syna. Tyto matka bojkotovala. Později přišla s TO v němž otce nařkla z podezření na homosexuální pedofilii se zaměřením na kojence. Vyšetřením jak lékař tak policie vyvrátila. Později začala argumentovat potřebou kontinuálního kojení. Pro bojkotování TR po ní bylo vyhlášeno celostátní pátrání. PČR ji zajistila na kolonádě v Poděbradech, kde začala v listopadu! venku na uklici!!! kojit, natáčela se u toho na mobil na fíčko na IG. Otec na sociální sítě uploaduje pouze scany soudních rozhodnutí, které mu veskrze dávají za pravdu.

Za mě jednoznačně toxická matka. Souhlasím s rozhodnutím soudu, že je v nejlepším zálmu dítěte vymanit se z vlivu toxického rodiče. V jednání otce nic špatného nevidím.

PS. podívejte se schválně na neupravené video z předávání. Otec v náručí odnese syna do auta, připoutá.,, syn OK, najednou se k tomu autu začne vrhat mamynka… křičí, ječí, sápe se na kapotu… je na otce sprostá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.11.23 16:11
@honza273 píše:
Nerozumíte tomu. Šest hodin strávených s rodičem v roce není nepřiměřený časový úsek.

Není. Některé to ale nechápou. Když bylo synovi 14 měsíců, tak jsem musela na operaci SŽ, syn beze mě těch 5 dní přežil. Jeho tatínek se o něj skvěle postaral. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.11.23 16:13

Bohužel některé matky dělají z otců neschopné trouby. Lituji ty chlapy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.11.23 16:14
@Parenicka píše:
Tak bara dneska zase koji, v obchodaku v jidelnim koutku :mrgreen:
:lol:
Určitě zase předvádí nějaké divadlo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 16:16
@topazio píše:
Není. Některé to ale nechápou. Když bylo synovi 14 měsíců, tak jsem musela na operaci SŽ, syn beze mě těch 5 dní přežil. Jeho tatínek se o něj skvěle postaral. :kytka:

Souhlas. Tohle se mě bytostně dotýká: mám tri děti a ze zdravotních důvodu jsem se o ně musel starat sám někdy i několik týdnů prakticky od narození. Proč mám poslouchat nějakou blběnu ze by otci nepujcila dite ani na hodinu??? A co treba gay rodiče? Podle místních blběnek jsou jako rodiče menecenni???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
13.11.23 16:17
@honza273 píše:
Já jen pro mamynky, které se ani nepodívaly do scanů soudních rozhodnutí a mají jasný nároz, protože jsou MATKY a KOJILKYdo 19 let věku :)

Po narození se poměrně btzy rozpadl vztah rodičů. Už v roce byly první soudní příkaly k asistovaným návštěvám otce. Vzhledem k pomalosti soudního jednání to tedy znamená, že otec brzy po narození si styk se synem nárokoval, ale nebyl mu umožněn. Od roku věku syna bylo vydáno několik soudních rozhodnutí upravujících styk otce a syna. Tyto matka bojkotovala. Později přišla s TO v němž otce nařkla z podezření na homosexuální pedofilii se zaměřením na kojence. Vyšetřením jak lékař tak policie vyvrátila. Později začala argumentovat potřebou kontinuálního kojení. Pro bojkotování TR po ní bylo vyhlášeno celostátní pátrání. PČR ji zajistila na kolonádě v Poděbradech, kde začala v listopadu! venku na uklici!!! kojit, natáčela se u toho na mobil na fíčko na IG. Otec na sociální sítě uploaduje pouze scany soudních rozhodnutí, které mu veskrze dávají za pravdu.

Za mě jednoznačně toxická matka. Souhlasím s rozhodnutím soudu, že je v nejlepším zálmu dítěte vymanit se z vlivu toxického rodiče. V jednání otce nic špatného nevidím.

PS. podívejte se schválně na neupravené video z předávání. Otec v náručí odnese syna do auta, připoutá.,, syn OK, najednou se k tomu autu začne vrhat mamynka… křičí, ječí, sápe se na kapotu… je na otce sprostá…

Za toto by mělo být vězení. Za falešné obvinění rodiče. Z obou stran. Kdokoliv, kdo by někoho obvinil ze sexuálního zneužití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2978
13.11.23 16:20
@honza273 píše:
NO a proč lamentujete proti střídavé péči zrovna na téhle diskuzi? V tomhle případě se potvrdilo, že občas je výhradní péče vhodná. Tady soud svěřil dítě do výhradní péče a zbavil přístupu toxické matky. A je to tak v pořádku.

Není. V pořádku je matku srovnat a omezit, ale nikoliv dítěti matku sebrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 16:24
@KovaJana píše:
Není. V pořádku je matku srovnat a omezit, ale nikoliv dítěti matku sebrat.

V pořádku je omezit styk s toxickým rodičem. Soud rozhodl správně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 16:27
@honza273 píše:
V pořádku je omezit styk s toxickým rodičem. Soud rozhodl správně. V tomhle případě je na matku podáno TO pro křivé obviněni. Upřímně doufám, ze pujde natvrdo srejne jako ta mamynka vloni co otce obvinila ze zneužití dcery
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parenicka
13.11.23 16:27
@topazio píše: :lol:
Určitě zase předvádí nějaké divadlo.

no už jen to velke 2,5 lete decko pricucle na verejnosti u prsu je divadlo

• Citovat
  • Upravit
2978
13.11.23 16:44
@honza273 píše:
V pořádku je omezit styk s toxickým rodičem. Soud rozhodl správně.

Přesně tyto úvahy se pak obracejí proti dětem. Skutečně není úlohou soudu přidělovat práva, ale chránit práva, tedy postarat se, aby dítě nepřišlo ani o jednoho rodiče, ale nikoliv způsobem, že práva dítěte a jednoho rodiče na rodičovskou výchovu a péči ochrání tím, že značně omezí právo dítěte a druhého rodiče na péči. Pak je již jen krůček ke svévolnému soudnímu rozhodování, kdo je vlastně ten toxický rodič, a k choutkám rodičů tvrdit, že ten druhý je toxický a vůči němu používat třeba i křivá obvinění. Pokud by soudy skutečně chránily pouze práva, a nedaly příležitost zhovadilým rodičům vůbec usilovat o omezení druhého a přesun jeho práv na svou stranu, pak by konfliktů a psychické zátěže dětí značně ubylo.
Pokud bych já rozhodovala, tak bych matce vyměřila tučné pokuty za maření soudního rozhodnutí, ale současně upravila péči mezi oba rodiče rovnoměrně s ohledem na potřebu kojení alespoň 1× denně, tedy u otce by dítě mohlo být např. v každém týdnu 1 den přes den a 2× 2 dny s jedním přespáním, což je 10 dní a 4 noci, u matky 4 dní a 10 nocí, s postupným vyrovnáváním rozsahu denní a noční péče.
Tato rozhodnutí ode zdi ke zdi jsou pro dítě brutálně poškozující, zejména po dlouhém strpění jednání matky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
13.11.23 16:51
@KovaJana píše:
Přesně tyto úvahy se pak obracejí proti dětem. Skutečně není úlohou soudu přidělovat práva, ale chránit práva, tedy postarat se, aby dítě nepřišlo ani o jednoho rodiče, ale nikoliv způsobem, že práva dítěte a jednoho rodiče na rodičovskou výchovu a péči ochrání tím, že značně omezí právo dítěte a druhého rodiče na péči. Pak je již jen krůček ke svévolnému soudnímu rozhodování, kdo je vlastně ten toxický rodič, a k choutkám rodičů tvrdit, že ten druhý je toxický a vůči němu používat třeba i křivá obvinění. Pokud by soudy skutečně chránily pouze práva, a nedaly příležitost zhovadilým rodičům vůbec usilovat o omezení druhého a přesun jeho práv na svou stranu, pak by konfliktů a psychické zátěže dětí značně ubylo.
Pokud bych já rozhodovala, tak bych matce vyměřila tučné pokuty za maření soudního rozhodnutí, ale současně upravila péči mezi oba rodiče rovnoměrně s ohledem na potřebu kojení alespoň 1× denně, tedy u otce by dítě mohlo být např. v každém týdnu 1 den přes den a 2× 2 dny s jedním přespáním, což je 10 dní a 4 noci, u matky 4 dní a 10 nocí, s postupným vyrovnáváním rozsahu denní a noční péče.
Tato rozhodnutí ode zdi ke zdi jsou pro dítě brutálně poškozující, zejména po dlouhém strpění jednání matky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma rodinné právo

Ikona - Zoltán Duna

Mgr. Zoltán Duna