Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@martula78 píše: Více
No jo jenže oni vás ti rodiče tak trochu platí. Poskytujete službu společnosti, tak logicky má společnost na vás nároky. Nebo byste chtěli pobírat peníze daňových poplatníků a aby vás hlavně neotravovali?
@Kelsey píše: Více
No co děti se chovají stejně jako dospělí. Většina společnosti dělá úkoly na poslední chvíli. Ano samozřejmě najde se pár jedinců, kteří vše dělají v predterminech atd, ale rozhodně to není většina.
@Fiducia my máme denně informace na FB, včetně těch plánu na měsíc, takže i když dítě není ve školce můžeš si to zjistit.
Jako chápu, že při 3 dětech je to masakr. Při 1 nevím no. Asi se tomu dítěti odpoledne ve číst musí, tak muže koupit tričko a vytisknout doma fotku. Nejhorší mi přijde ten kostým. To je za mě opruz ![]()
@BohunkaP píše: Více
Tvl kostým, jak se školkou spolupracuju ráda, tak karneval a kostým je moje noční můra! Nesnáším to. Nechápu proč se prevlekat za něco. A nejlepší je kostým na ven v zimě. ![]()
Argument, že ho můžu koupit neberu. Ne nemůžu ho koupit. Nebudu utrácet ani 100,– za něco k čemu mám odpor.
Takže ne vždy neprineseni pomůcek znamená linou matku.
Stejně platíme každého půl roku 1000,– na výtvarné potřeby, tak nechápu, že ještě musíme nosit dýně, vajíčka, listy, kaštany atd.
Barevná trika se mě teda bavila. Je to celkově pěkná akce. Ale jo přiznávám, že je o*er na to 14 dní každý den myslet. ![]()
@janickaIII A tvoje dítě má přirozeně také názor, že karneval je kravina co? Trochu by to chtělo umlčet své ego
Já taky karnevaly nemám ráda, ale když je ve školce/škole, kvůli dětem klidně i něco ušiju nebo vyrobím.
@unuděná píše: Více
Dítě si kostým vymyslí a já se snažím něco vytvořit. Naposledy muchomurku. Nedávno jsem lítala po městě a snažila se najít nějaký vhodný kostým, protože Dítě nemělo nápad. Takže i přesto, že mám negativní postoj, snažím se držet basu se školkou.
Než začneš někoho osocovat, chtělo by to znát souvislosti a podrobnosti. ![]()
@janickaIII píše: Více
No vidíš, a o tom to je. Btw, já mám výhodu, dcera chce chodit pořád za kočky a podobné šelmy, takže kostým vždy jen obnovím a doplním nějakým větším kouskem oblečení a je to ![]()
@unuděná píše: Více
Jako mě to vyrábění nakonec baví. Nejhorší je vymyslet za co půjde a pak vymyslet jak tu masku udělat. Kupovat je nechci, mám názor, že masky by měly být vyrobené, nejlépe společně s dětmi. Koupit ji může každý trouba a je takový nějaký podivný konzum.
@kocourGarfield my ne, no. Zrovna teď, před chvílí jsem si to přečetla
V pondělí focení tabla, prosíme džíny
Chápu, že všichni tady máte školkový a školní harmonogramy a máte riflový sukýnky a trička všech barev. My ne, no ![]()
Každej jsme různej a můžu říct, že s jedním dítětem bylo nejhorší skoro všechno ![]()
@Anonymní píše: Více
Diskuzí jsem nečetla, děti mám zatím malé, takže školka nás teprve čeká a už teď vím, že to budu mít taky tak…nesnáším žádné tvoření a podobně školkovske aktivity takže shánět na to blbiny typu rolicka od záchodové papíru, tričko určitě barvy, různé pyzamove dny ve škole, kosytm nebudu sit urcite, jsem na to levá..mám toho osypky už teď ![]()
@Fiducia My tedy všechno rozhodně nemáme. Naštěstí není problém vzít dítě po školce a dojít mu koupit tričko …. Rifle zrovna ve skříni máme. Ale jsem si skoro jistá, že u nás by taková informace v pátek ráno na pondělí na nástěnce nevisela.
Navíc zakladatelka nepsala nic o termínech ze dne na den, ale že to nezvládá a zapomíná.
@Psylocke píše: Více
Mě to treba už jako dítě strašně nebavilo tyhle aktivity - olepovani vázy ubrouskama a podobně nevkusne záležitosti
ráda jsem byla venku, hrála s deckama na schovku nebonjeste si treba kreslila atd a mám k tomu odpor i jako máma, takže je možné, že mým dětem to taky nebude líto, jestli budou po mě (zatím jsou malicke, takže to dikybohu ještě nemusím řešit)
@martula78 píše: Více
Za mě je řešení, aby rodiče poslali peníze a ty pomůcky se z toho kupvaly, já chci trávit čas odp s dítětem jinak než sháněním pomůcek třeba a ani nic nevyrobim, prootze jsem manuálně úplně neschopná
takže pro jako pro rodiče ke toto fakt peklo