Připadám si neschopně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53190
17.5.24 13:20
@Anonymní píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Proto, že nemám problém dát dítěti do školky zelené tričko, když přijde slušný požadavek od učitelek? :mrgreen: :mrgreen: Aha, tak to jo :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
17.5.24 13:21

@welovefashion měli jsme také, tento na kličku jsme vzali zároveň s aktovkou pro prvňáka a dalšími záležitostmi do školy. Nejhorší jsou ta mrňavá ořezávátka, kdy po páté pastelce mám z prstů uhňácané cosi. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.5.24 13:22
@unuděná píše: Více

Ano když nevidim smysl proč by měla zrovna zítra jít v zelené kromě proptze je den zelených triček, tak ano je to loutka
Já potrebuju vědět, proč mám veci dělat, neposlouchám jen cizí povely, ale chápu, že to tak nemá každý

• Citovat
  • Upravit
10651
17.5.24 13:23
@BohunkaP píše: Více

Bezohledna? :lol: a ty jsi ucitelka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
17.5.24 13:23

No vidíš - v pořádku, klidně považuj.

A já - abych se vrátila na začátek, k tomu tvému původnímu rytí do mne - se tvým názorem necítím nijak uražena, máš plné právo ho napsat.

Je fajn, že si snad konečně rozumíme :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
17.5.24 13:24
@janickaIII píše: Více

Vždycky to tímhle dotazem skončí :mrgreen: :mrgreen:

Ne, nejsem učitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.5.24 13:25

Smyslem je snad z logiky věci týmová třídní aktivita ne??? 8o Co na tom chceš hledat za hluboký smysl?? :roll: Pokud tvé dítě bude pak v rohu plakat, že kamarádi byli v zeleném a ono v červeném, tak ho odbydeš s tím, že přece není loutka a nebude dělat to, co ostatní :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
17.5.24 13:26
@BohunkaP píše: Více

Vzhledem k tomu, že nedokážeš diskutovat bez osobních invektiv, nehodlám se tebou dal zabývat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.5.24 13:27
@janickaIII píše: Více

Aha, jasně, zapomněli jsme na anonym. Že mě to nepřekvapuje :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35417
17.5.24 13:27
@kocourGarfield píše: Více

A abych odpověděla. Dítě bylo ve školce, teď je doma se mnou :lol: Mám práci na směny, jako zakladatelka. Čili dneska volno, pak 3 dvanáctky. Nevím, jestli je to všude, my máme povinností a zodpovědnosti jak kardiochirurg, jsem pokladní :mrgreen: Člověk je po směně vymletej a rád, že je doma a nemusí myslet na NIC. A ne ještě, jak skočit do dneška, který tu prostě není :mrgreen:
Jo, učitelky to ví, jsou místní :lol: Prostě předpokládají, že máme něco doma, nebo nevím. Jinak je školka fakt super. Tohle nějak nedomyslely, nebo nevím :think:
Jen se zastávám zakladatelky a tohle jsem to napsala pro pobavení ;) Raději nakupuju třeba na Vinted. Ne, slušný sekáček v okolí taky nemáme. Dcera nosí zásadně holčicí třpitvý obrázkový výcebarevný, takže každý takový basic kousek znamená výpravu na nákupy. A všichni kolem mají v našem věku kluky :jazyk: Zas loni jsem půjčení pozadovanýho kousku nabízela, protože holka měla vhodný sukýnky dvě :mrgreen:
Manžel, který bude s dětmi zítra, školí. A pak hlídá, protože já mám ve 3 kosmetiku 8) Dvě děti jsou nastydlý, takže pak hurá vyzvednout to zdravý děcko, koupit sukni a doufat, že ji v pondělí bude potřebovat :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.24 13:29

Hele já bych to vyřešila prostě tak, že by se tyhle nesmysly vůbec ve školách nepořadaly, mámy by měly klid a děti by nebyly vyclenovaby a kdo chce šít kostýmy a dělat hrníčky, nechť chodí na dramataku a do keramiky :nevim: taky ve škole a školce neučí děti hrát na klavír a jezdit na kole, což je pro mě rozhodně smyslupllnejsi aktivita, která mě baví a taky to učitelky nenutí dělat lido, které to nebaví :think:

• Citovat
  • Upravit
2674
17.5.24 13:30

Ano, pojďme ty aktivity sebrat všem, i když děti to baví a rozvíjí to jejich kreativitu a fantazii, protože matky pár jedinců se přeci nebudou obtěžovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.24 13:31

A když to prezenu, tak ano starší dítě by se měly naučit i to že se nemusí pořád chovat stadne a že je odlišnost je ok, ale ne ve 4 létě to je pravda

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
17.5.24 13:32

A my jako pravidelně zapomínáme i na preventivní prohlídky. Nejstarší dítě už naštěstí přešlo k praktikovi pro dospělé, ale patnáctiletou prohlídku druhorozeného nestihneme, před několika týdny mu totiž bylo šestnáct. Zkrátka chaos. :D

• Citovat
  • Upravit
53190
17.5.24 13:32

To, že to nebaví a nezajímá tebe ještě neznamená, že to nebaví a nezajímá děti. Z let práce v dětském kolektivu vím moc dobře, že akce jako karneval, diskotéka, hromadné vyrábění čehokoli atd. baví drtivou většinu dětí, semtam se najde nějaké, které to prudí, ale je spíš výjimkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí