Přípravek Reproman - zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4975
11.6.14 23:41

@teta1 my ho mame na pohyblivost pocet mame uz tak nadprumerny ale mrchy se nehybou jak maji… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
12.6.14 07:37

@teta1 my máme počet ok ale jen 4% progresivně pohyblivých a to jsme měli teď i před čtyřma měsíci. Takže my potřebujeme zvýšit procenta tam :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
6.8.14 15:27

Ahoj holky chci se podelit, pritel bral reproman necele 3mesice, nemel skoro zadnou pohyblivost no a dnes, zacinam 7tt:) preji hodne stesti vsem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
6.8.14 15:28

@sonulicka presne to jsme meli my :) a pomohl ocividne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2061
6.8.14 15:31

@Bublinka2305 super :) Já myslím, že nám taky pomohl :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
6.8.14 19:39

@Bublinka2305 tak to gratuluji my máme za sebou 4 spermiogram a sedm měsíců užívání furt stejný respektive původně progresivní pohyb 4% dnes 6% nějaká změna jo ale tak minimalni ze nám MUDr řekl ze to nemusí byt lekama ale i jinými faktory. Ale tobě gratuluji. Me nepomohl ani Nosifol co jsem brala výsledek pořad stejný. Vajíčka se bez léku nevytvoří. Ale člověk musí myslet pozitivně a doufat. Ty se opatruj ať ti všechno dobře dopadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4975
6.8.14 19:41

@sonulicka dekuji :) ja nosifol brala cca 3mesice a muj ten reproman cca mesice s materi kasickou na pohyblivost :) drzim palecky at se brzy zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.10.14 09:28

Obnovuji diskusi,
manželovi doporučili tento přípravek na zlepšení spermiogramu, za 6 týdnů má jít na kontrolní, není to brzo, funguje to opravdu takto rychle? Funguje to vůbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JLP
4646
1.10.14 10:09

@Kačkerezáda Ahoj, nám dr. řekla, že účinnost těchto léků se projeví až po delší době - aspoň 3 měsíce. Možná nás chtěla jen nalákat na dlouhodobé užívání :nevim: manžel bere selzink - ten mají snad v každé lékárně. A po 6 měsících se mu ztrojnásobilo množství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.10.14 11:00

@JLP taky si myslím, že by to chtělo užívat dýl. No každopádně jsme objednali dvě balení a uvidíme po tom kontrolním spermiu jestli to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4278
1.10.14 13:07

Jde o to ze spermie se obnovuji jednou za tri mesice, sest tyynu mi prijde málo. A taky zalezi k cemu je urcen. Manzel ho bral sest mesicu vysledek nula, ale my nemeli problem v mnozstvi ale v progresivnim pohybu a morfologii coz nam nepomohlo. Takze otazka je jaky problem ma vyresit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
1.10.14 13:10

@sonulicka manžel to má tak nějak na všechno. No uvidíme, už jsme ho objednali a budem věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
20.11.14 21:40

Tak dodávám naši zkušenost z repromanem po 6 týdnech užívání :
množství +100%, pohyblivost + 50% a morfologie o procento lepší. Za nás super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.3.15 08:08

Ahojky..mám takovou blbou otazku :D muž užívá reproman asi 14dni a ted se mu stává, ze při 2 sexu za den mu uvada :D nestalo se to někomu? Nikdy stín problém neměl, tak nás to zarazí.. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.9.15 08:49

Ahoj holky s pritelem se snazime o mimco delsi dobu zatim jsme jeste nebyli u dr chceme to nechat do konce roku a dyztak v lednu zajit k dr a resit to. A narazila jsem na tento pripravek jenze jelikoz nevime zda je ma dobry nebo ne tak jestli by jsme je tim nako neposkodily kdyby byli vyborny? Děkuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex