Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Holky, Hauschka už má v novinkách ty nové výrobky:
http://www.yinyang.cz/novinky/
nedovedu si přesně představit, jaká asi bude barva té nové řasenky (antracitová třpytivá
) …
Je?tě jeden odkazík přidávám - kosmetika Alva (celková nabídka)
http://www.alva-kosmetika.cz/rubrika/vyrobky
Teda přiznám se,že mě ta Alva dost zaujala.Hlavně ta řada s Rhassoul.Mají i vodu bez alkoholu…a je to na nečistou pleť a akné.Asi ji zkusím,škoda jen,že jde asi zatím koupit jen přes internet .Přeci jen bych to raději ještě s někým konzultovala,než si to koupím.
Hauschka:Jelikož i přes ampule,které jsem dobrala,nedošlo k zlepšení a pleť mám strašně vysušenou,tak s ním končím
.Docela by mě zajímalo,jestli se najde někdo,komu vyhovuje…
Jé Klárko, tak to jsme dvě, které končí s Hauschkou. Taky jsem byla vysušená a ještě dodělávám jeho věci. Mažu se ale i na noc. Asi tak od loňského léta jsem pečlivě dodržovala všechno podle jeho návodu a teď jsem si řekla dost - za ty peníze… Ale dekorativka od něj mi vyhovuje, olej na nehty, zubní pasta - to nebudu měnit.
A u té Alvy mě zase zaujala ta řada tea tree.
No já to asi taky postupně dodělám,ale jinak,než je doporučováno.Něco dám kamarádce,které Hauschka vyhovuje.Já ho používala od podzimu a stálo mě to i s ampulema asi pět tisíc.Bohuzel mi nepomohl ani s těma pupínkama a ještě mi vysušil pleť.Ach jo.Jinak jsem ho taky používala dle doporučení a ještě chodila ke kosmetičce. Nechci Hauschku nějak hanit,určitě je to dobrá kosmetika,ale ne pro mou pleť.Jistě je hodně lidí,kterým vyhovuje.A já musím zase hledat dál…
Aquanela píše:
Jé Klárko, tak to jsme dvě, které končí s Hauschkou. Taky jsem byla vysušená a ještě dodělávám jeho věci. Mažu se ale i na noc. Asi tak od loňského léta jsem pečlivě dodržovala všechno podle jeho návodu a teď jsem si řekla dost - za ty peníze… Ale dekorativka od něj mi vyhovuje, olej na nehty, zubní pasta - to nebudu měnit.
Tak to som rada, že som ani nezačala
Toľkokrát som tú kozmetiku (samozrejme hneď celú
u ) držala v ruke, že si ju kúpim, ale vždy ma niečo zabrzdilo ![]()
Dnes jsem byla v obchodě Viva Natura na Můstku a mají tam od té Alvy jen pánskou řadu.Ostatní na přání objednají.Já si objednala tu řadu Rhassoul,příjde začátkem příštího týdne.Pak jsem napíšu reference.Doufám,že to nebudou vyhozené peníze.
Alva kosmetika - viděla jsem ji prodávat v obchůdku Primavery a něco málo snad i v Mátě. Mě zaujal akorát ten přírodní repelent, ale je hodně drahý. Moje dosavadní „domácí“ pokusy o něj se s nadšením u rodiny nesetkaly.
Na tejto stránke http://www.natural-organic-experience.com/ má Alva uvedené aj zloženie ![]()
Tak by mě zajímalo, komu Hauschka vyhovuje - myslím že skoro asi jenom těm,kteří na sebe můžou namazat cokoliv ![]()
Tak jsem, Klári, zvědavá, jak budeš spokojená s tou Alvou, určitě průběžně referuj, a hlavně držím palčáky, aby se přechod od Hauschky projevil co nejpozitivněji.
Já jak teď používám Tautropfen v kombinaci s Weledou, tak jsem celkem spokojená - i když se mi zasejc udělaly dva takový větší pupínky, tak rychle mizej a není to taková katastrofa jako u hauschkovských beďarů
No ale jsem už asi smířená s tím, že dokonalou pleť mít nikdy nebudu…
Holky, tak jsem koupila bez předchozího očuchání levandulovou toaletku od Lavery http://www.lavera.cz/…le-aloe-vera , ale není to moje parketa. Nechcete některá za 245,– včetně poštovného?
Manko a mohla bys mi prosím připodobnit jak voní? Trochu sem o ní uvažovala, ale nakonec jí nevzala. Levanduli mám ráda, ale nemám ráda moc sladké vůně (kromě růže EO, ale divoká růže Lavera a růžová řada Alverde mi moc nevoní).
A jak dlouho dámská Lavera vydrží?
Muž má ten pánský deodorant já ho z něho necítím ani když je čerstvě navoněný
. Ale beru to tak, že to je určeno k neutralizaci potu v podpaží a na obličej si dává snatalový Monoi, takže voní od něj.
Ajule, no právě. koukám, co to je za vůni, že se mi nešikuje. Mám ráda levandulovou vůni třeba v pracím gelu od Sonettu ( i tu citronovou), ale tahle mi nesedí. Levandulku tam cítím dobře, ale ještě něco… Se mnou je to těžké, moc přírodních vůní nemám očucháno
Vydržela mi určitě tak šest hodin, nijak jsem to nezkoumala. Dopoledne jsem stříkla hned jak dorazil balík a odpoledne jsem ji ještě cítila. Tak jsem Ti moc nepomohla, co? Růži od Lavery ani Alverde neznám..
Ajule, jestli Ti to pomů?e, tak levandulovou Laveru bych charakterizovala jako vůni levandule s „pudrovým nádechem“. A to se mi líbí
.
Manko proberu to s mužíčkem a dám ti vědět SZ, pokud se rozhodnu to risknout. Škoda, že to nejde někde očmuchat
, v DM je asi nemají co?