Přírodní kosmetika – tipy na krémy, mastičky a vše ostatní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2944
20.4.08 15:26

Holky, Hauschka už má v novinkách ty nové výrobky:
http://www.yinyang.cz/novinky/
nedovedu si přesně představit, jaká asi bude barva té nové řasenky (antracitová třpytivá :?: ) …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
20.4.08 16:09

Je?tě jeden odkazík přidávám - kosmetika Alva (celková nabídka)
 http://www.alva-kosmetika.cz/rubrika/vyrobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
20.4.08 18:19

Teda přiznám se,že mě ta Alva dost zaujala.Hlavně ta řada s Rhassoul.Mají i vodu bez alkoholu…a je to na nečistou pleť a akné.Asi ji zkusím,škoda jen,že jde asi zatím koupit jen přes internet .Přeci jen bych to raději ještě s někým konzultovala,než si to koupím.

Hauschka:Jelikož i přes ampule,které jsem dobrala,nedošlo k zlepšení a pleť mám strašně vysušenou,tak s ním končím :( .Docela by mě zajímalo,jestli se najde někdo,komu vyhovuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
21.4.08 05:24

Jé Klárko, tak to jsme dvě, které končí s Hauschkou. Taky jsem byla vysušená a ještě dodělávám jeho věci. Mažu se ale i na noc. Asi tak od loňského léta jsem pečlivě dodržovala všechno podle jeho návodu a teď jsem si řekla dost - za ty peníze… Ale dekorativka od něj mi vyhovuje, olej na nehty, zubní pasta - to nebudu měnit.

A u té Alvy mě zase zaujala ta řada tea tree.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
21.4.08 07:41

No já to asi taky postupně dodělám,ale jinak,než je doporučováno.Něco dám kamarádce,které Hauschka vyhovuje.Já ho používala od podzimu a stálo mě to i s ampulema asi pět tisíc.Bohuzel mi nepomohl ani s těma pupínkama a ještě mi vysušil pleť.Ach jo.Jinak jsem ho taky používala dle doporučení a ještě chodila ke kosmetičce. Nechci Hauschku nějak hanit,určitě je to dobrá kosmetika,ale ne pro mou pleť.Jistě je hodně lidí,kterým vyhovuje.A já musím zase hledat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.08 08:58
Aquanela píše:
Jé Klárko, tak to jsme dvě, které končí s Hauschkou. Taky jsem byla vysušená a ještě dodělávám jeho věci. Mažu se ale i na noc. Asi tak od loňského léta jsem pečlivě dodržovala všechno podle jeho návodu a teď jsem si řekla dost - za ty peníze… Ale dekorativka od něj mi vyhovuje, olej na nehty, zubní pasta - to nebudu měnit.

Tak to som rada, že som ani nezačala :) Toľkokrát som tú kozmetiku (samozrejme hneď celú :,-(u ) držala v ruke, že si ju kúpim, ale vždy ma niečo zabrzdilo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3425
21.4.08 19:04

Dnes jsem byla v obchodě Viva Natura na Můstku a mají tam od té Alvy jen pánskou řadu.Ostatní na přání objednají.Já si objednala tu řadu Rhassoul,příjde začátkem příštího týdne.Pak jsem napíšu reference.Doufám,že to nebudou vyhozené peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7840
21.4.08 19:05

Alva kosmetika - viděla jsem ji prodávat v obchůdku Primavery a něco málo snad i v Mátě. Mě zaujal akorát ten přírodní repelent, ale je hodně drahý. Moje dosavadní „domácí“ pokusy o něj se s nadšením u rodiny nesetkaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.08 19:42

Na tejto stránke http://www.natural-organic-experience.com/Alva uvedené aj zloženie :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
22.4.08 22:07

Tak by mě zajímalo, komu Hauschka vyhovuje - myslím že skoro asi jenom těm,kteří na sebe můžou namazat cokoliv 8)
Tak jsem, Klári, zvědavá, jak budeš spokojená s tou Alvou, určitě průběžně referuj, a hlavně držím palčáky, aby se přechod od Hauschky projevil co nejpozitivněji.

Já jak teď používám Tautropfen v kombinaci s Weledou, tak jsem celkem spokojená - i když se mi zasejc udělaly dva takový větší pupínky, tak rychle mizej a není to taková katastrofa jako u hauschkovských beďarů :) No ale jsem už asi smířená s tím, že dokonalou pleť mít nikdy nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.4.08 09:04

Holky, tak jsem koupila bez předchozího očuchání levandulovou toaletku od Lavery http://www.lavera.cz/…le-aloe-vera , ale není to moje parketa. Nechcete některá za 245,– včetně poštovného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
24.4.08 09:14

Manko a mohla bys mi prosím připodobnit jak voní? Trochu sem o ní uvažovala, ale nakonec jí nevzala. Levanduli mám ráda, ale nemám ráda moc sladké vůně (kromě růže EO, ale divoká růže Lavera a růžová řada Alverde mi moc nevoní).
A jak dlouho dámská Lavera vydrží?
Muž má ten pánský deodorant já ho z něho necítím ani když je čerstvě navoněný :roll: . Ale beru to tak, že to je určeno k neutralizaci potu v podpaží a na obličej si dává snatalový Monoi, takže voní od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
24.4.08 09:50

Ajule, no právě. koukám, co to je za vůni, že se mi nešikuje. Mám ráda levandulovou vůni třeba v pracím gelu od Sonettu ( i tu citronovou), ale tahle mi nesedí. Levandulku tam cítím dobře, ale ještě něco… Se mnou je to těžké, moc přírodních vůní nemám očucháno :? Vydržela mi určitě tak šest hodin, nijak jsem to nezkoumala. Dopoledne jsem stříkla hned jak dorazil balík a odpoledne jsem ji ještě cítila. Tak jsem Ti moc nepomohla, co? Růži od Lavery ani Alverde neznám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2944
24.4.08 12:23

Ajule, jestli Ti to pomů?e, tak levandulovou Laveru bych charakterizovala jako vůni levandule s „pudrovým nádechem“. A to se mi líbí :) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
24.4.08 12:30

Manko proberu to s mužíčkem a dám ti vědět SZ, pokud se rozhodnu to risknout. Škoda, že to nejde někde očmuchat :( , v DM je asi nemají co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí