Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@DeTer píše:
@tasa jo jo, tam je toho. Máš pravdu, ale i ta stránka od @Bibi239 není špatná. Díky taky
našla jsem to:
http://www.home-made.cz/…macnost.html
@DeTer píše:
@tasa určitě. Tam je i domácí recept na horský vzduch![]()
hm, já to nečetla, jen prolítla a ani to skoro ne, to je škoda, jsem se tesila, ze to budou dobry stranky
@tasa píše:
hm, já to nečetla, jen prolítla a ani to skoro ne, to je škoda, jsem se tesila, ze to budou dobry stranky
Ale to jako jo, zase. Nemyslela jsem to ironicky, jen ze je tam domácí recept snad na všechno… Naopak jsem několik věcí už vyzkoušela, takže můžu jen doporučit. K
Ozivuji diskuzi
Holky, pouzivate na provoneni jeste neco jine, nez je tady uvedeno?
A kdo pouziva kavova zrna:jak zhruba dlouho je nechavate vyvonet, nez je menite?
Dekuji ![]()
Na zachod jsem dala sklenicku svjedlou sodou a do ni par kapek levanduloveho oleje, 1×/mes vymenim. Na pracovnim stole mam plnou misku levandulovych kvetu, z nich mam v pradle i pytlicky. 2× za tyden neco pecu, to je taky vzdy vune, kazdy den varena kava, ted pecene kure:-)) jinak detem davam na noc matu, pomeranc nebo teatree olejicek na vlhkou plinku. Mame i bergerlampu ale olejicky/lih neni s prirodnim aroma. Aromalampicka mi voni malo-velky prostor. Ted sbiram ikea sklenicky ze svicek abych mohla zacit vyrabet svicky z vceliho vosku, ty voskove nejsou prirodni ani jedna, min je v nich vzdy nejaky hnusny vosk.
Aromaolejicek kapu i na polstare na sedacce ale ta spotreba je pak vetsi…