Prirox a 17 dní do dovolené

Napsat příspěvek
Velikost písma:
657
2.6.14 15:00

@ospalámyš

Jak dlouho ty horečky a vyrážku měl?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
2.6.14 15:03

@erenza vsak uvidis, na vitalvibe jsou raw potraviny a to cecko od nich je zda se dobré. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
2.6.14 15:06

Já bych odložila. Syn též měl všechna očkování bez reakce a po 1. Priorixu měl horečky. Druhou dávku teďka pořád odkládám, protože má furt buď rýmu, nebo rostou zuby, nebo jeho oslava narozenin atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.6.14 15:09

@Bubiii A můžu se zeptat - ten hořčík to je nějakej speciální pro děti? Mně totiž lékárnice řekla, že hořčík se malým dětem vůbec nedoporučuje… :nevim: My jsme právě byly na Priorixu v pátek, tak jsem malé ten hořčík chtěla koupit. Céčko mi taky vymluvila, že to má ve strávě, tak jsem nakonec odešla jen s tím rybím olejem (sirup od „Marťánků“).
Jinak jste mě docela vyděsily s těmi nežádoucími účinky až po 30 dnech, my jedeme začátkem července na dovolenou, a tak jsem si myslela, že máme spoustu času se z toho vyhrabat… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
2.6.14 15:16

@Aknirasa magnesii lactici od GLO jsou pro vsechny vekove kategorie.
Pri beznem zivote, asi neni nutne podavat doplnky, ale pri ockovani dochazi k reakci organismu na ockolatku, aby se vytvorily protilatky, to je vyjimecny stav a tak je vhodne mit dite s podporou doplnky.
Treba horcik ze stravy se velmi tezko doplnuje, ukazuje se, ze je ho v potravinach mene a mene, s ceckem je to podobne. Preslechtene ovoce ma az o 70% mene vitaminu nez pred cca 50 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
2.6.14 15:17

Máte některá tip, který olej rybí koupit? nechci ho tím rvát pořád, jen možná v té době kolem očka bych mu dala, tak to nemusí stát majlant, ani toho být nějak extra moc. Ale aby to bylo vhodné pro děti od jednoho roku, nebo tak nějak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.6.14 15:20

@Bubiii Aha…tak moc díky za osvětu :palec: Že já se nechala tou lékárnicí ukecat… A tak myslíš, že má smysl jí ten hořčík dodávat ještě teď, když očkovaná byla v pátek? Vím, že by se to mělo dávat snad týden před a týden po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
2.6.14 15:23

@Bubiii

Našla jsem doma tři tabletky magnesia lactici 0,5 ne sice od GLO ale jiná firma. Myslíš, že bych je mu mohla dát? Předpokládám, že mi to jako prášek nebude chtít sníst, tak asi rozmíchat do vody nebo přidat od jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
2.6.14 15:24
@erenza píše:
@ospalámyšJak dlouho ty horečky a vyrážku měl?

Horečky cca 3 dny, pak se osypal.
Třeba nebude mít reakci žádnou, ale jeden nikdy neví :nevim: Mně by to za zkaženou dovolenou jak pro dítě tak pro mě nestálo. Přece jen je to párkrát za rok, těšíme se na to všichni už od vánoc a zadarmo to taky není. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
2.6.14 15:24

@erenza Od jednoho roku je určitě ten sirup od Marťánků - kupovala jsem ho teď a stál asi 180 Kč, ale nevím, na kolik je kvalitní - já se v těchto věcech příliš nevyznám, a tak si nechávám poradit vždy v lékárně, ale jak vidět ani to není 100% :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
2.6.14 15:27

@Aknirasa

Jasný. No mám doma ještě pár globulek Omega 3 forte, co jsem kdysi jedla já. Akorát teda nevím, jak staré dítě je může jíst. Tam bych je asi nechala rozpustit ve vodě trochu. Jdu se mrknout na příbalák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
2.6.14 16:06
@Aknirasa píše:
@Bubiii Aha…tak moc díky za osvětu :palec: Že já se nechala tou lékárnicí ukecat… A tak myslíš, že má smysl jí ten hořčík dodávat ještě teď, když očkovaná byla v pátek? Vím, že by se to mělo dávat snad týden před a týden po.

urcite, hořčík je klicovy. Informace mam z knih, napr Jiří Janča o tomto pekne pise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
2.6.14 16:08
@erenza píše:
@BubiiiNašla jsem doma tři tabletky magnesia lactici 0,5 ne sice od GLO ale jiná firma. Myslíš, že bych je mu mohla dát? Předpokládám, že mi to jako prášek nebude chtít sníst, tak asi rozmíchat do vody nebo přidat od jídla?

jasne, muzes dat, tri tabletky jsou ale na podporu kolem ocka malo.
Ja tabletu podrtim kavovou lzickou na papirku, pak vsypu do strikacky, natahnu vodu, protrepu a striknu koutkem rtu do pusinky. Vzdy po jidle. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7676
2.6.14 16:09

Já se tady vetřu s dotazem. Dcera měla šílené reakce na hexu a vždy před očkováním jsem dávala na povel dr čípek. Teď když je reakce „opožděná“ mám ho taky dávat? :think: Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9024
2.6.14 16:11
@erenza píše:
Máte některá tip, který olej rybí koupit? nechci ho tím rvát pořád, jen možná v té době kolem očka bych mu dala, tak to nemusí stát majlant, ani toho být nějak extra moc. Ale aby to bylo vhodné pro děti od jednoho roku, nebo tak nějak.

nejlepsi je fermentovany rybi olej blue ice, pak od nutraceutiky se osvedcuje, nase starsi ma rada i z DM. Davala jsem i Mollers tran.
Objednat blue ice lze na www.zivakultura.cz nebo www.vyzivujicitradice.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek