Příšerné chování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11696
11.9.21 19:40

Víš, zakladatelko, to dítě potřebuje hlavně to, aby se mu někdo věnoval a ukázal mu, že ho má rád. Nedovedu si představit, jak v insolvenci, se třetím miminem, tohle chcete dosáhnout.

• načítám...
Parninas
11.9.21 19:42
@Konnny píše:
Zagooglila jsem a mozne to kupodivu je. Insolvence může byt maximalne na 3 roky a staci splacet minimalni castku 2200 mesicne.

No to raději nebudu psát, co si o tom myslím, nebo vyfasuju banána. V tomhle státě bych fakt chtěla být věřitel.

• Upravit
36004
11.9.21 19:50
@Realityismore píše:
Hrozný, co?
Přitom dát nakládačku by potřeboval ten inženýr/právník/psycholog v insolvenci, aby se mu rozsvítilo, že dítě a jeho problémy se nevyřeší bitím. Sám je absolutně neschopný a na dítěti si vybíjí zlost. Když tedy nesedí na wecku nebo nedělá další děti :mrgreen:.Příspěvek upraven 11.09.21 v 19:41

No tak si našel 18 letou a hned ji udělal dítě v 49 :nevim: to je prostě nářez co se tady občas člověk dozví jak to jiný mají doma

• načítám...
14723
11.9.21 19:53

Jsem z toho zmatená. Původně jsem chápala, že dítě je minimálně podivné a teď nevím, co si přesně myslet.
Takže je možná špatně vychované a vedené k totální sobeckosti, když nesneslo příchod sourozence, možná trošku více aktivní a neumí si hrát, tudíž zlobi, a to vše mix s priblblymi rodiči.
Psychiatra bych navrhla pro všechny.

• načítám...
78489
11.9.21 20:02
@LaPaloma píše:
Jsem z toho zmatená. Původně jsem chápala, že dítě je minimálně podivné a teď nevím, co si přesně myslet.
Takže je možná špatně vychované a vedené k totální sobeckosti, když nesneslo příchod sourozence, možná trošku více aktivní a neumí si hrát, tudíž zlobi, a to vše mix s priblblymi rodiči.
:palec:
  • načítám...
11696
11.9.21 20:07
@LaPaloma píše:

Blbost. Děcko zažilo velký trauma, když ve 2,5 letech ho matka zčistajasna strčila sousedce, kterou vůbec neznalo a odjela do porodnice. Protože otec, který je v ID a v podstatě se nemůže hnout z domova kvůli wc, se měl vrátit až večer.

• načítám...
Anonymní

@Realityismore on nikoho nebije a já také ne. To si vyprosuji. Vyjste snad spadli z višně. Nechte mého muže za nemoc nemůže a o práci přišel kvůli ní a ještě to skončilo insolvenci. A nikdo nikomu neublizuje. Ale zlý lidé existují, kteří na každého hází špínu. A tady je to vidět, jak umíte jenom urážet ostatní a stále tohle už odbočuje od tématu úplně.

• Upravit
5986
@Anonymní píše:
@Kipa22 proč nás chceš udat na sicialce? To že dáš dítěti nazadek, občas placnes vařečkou. Nikdo nepredhani kdo placne víc kdo min. Prostě žena má menší sílu tak to od ní asi tolik neboli narozdil od mužské síly. To že jednou když nezabere normální pokarani ho musíš praštit není na sociálku. Nikdo tu dítě netyra a nemlati. Nikdo mu neublizuje. A není špatné občas zvýšit hlas. Přestaň mi vyhrožovat sociálkou. Tady není na sociálku. Nebydlí tu, v životě jsi se mnou nemluvila ať těžko soudit knihu podle obalu. Vždyť jen vidíš co píše člověk, neznáš ty lidi ve skutečnosti. Nevíš jak hodný jsou. Nelze soudit knihu podle obalu. Když mě neznáš nemůžeš hned říct, že jsme zlý nejhorší rodiče a že nám hnrf5 musíš hrozit tím nejhorším způsobem.
Copak já tě urážím a vyhrožuji sociálkou?!?

Bít dítě a ještě vařečkou je výchovný prostředek středověku. Většina států má v Evropě zákaz bít dítě, pouze ve 4 státech to není trestné. Jestli si myslíš, že to je normální, tak se zeptej na sociálce.

• načítám...
3998
11.9.21 20:09
@Anonymní píše:
@Realityismore on nikoho nebije a já také ne. To si vyprosuji. Vyjste snad spadli z višně. Nechte mého muže za nemoc nemůže a o práci přišel kvůli ní a ještě to skončilo insolvenci. A nikdo nikomu neublizuje. Ale zlý lidé existují, kteří na každého hází špínu. A tady je to vidět, jak umíte jenom urážet ostatní a stále tohle už odbočuje od tématu úplně.

Sama si tady popisovala, jak od vás dostává výprask vařečkou. 8o :roll: :roll:. Tak nekecej!

• načítám...
Anonymní
11.9.21 20:10
@jita22 píše:
Blbost. Děcko zažilo velký trauma, když ve 2,5 letech ho matka zčistajasna strčila sousedce, kterou vůbec neznalo a odjela do porodnice. Protože otec, který je v ID a v podstatě se nemůže hnout z domova kvůli wc, se měl vrátit až večer.

Hele tohle už je soukromí život. On měl nějaké vyřizování nebylo pracovni a já prostě těhotná jsem začlo mi být špatné a musela jsem do porodnice a druhý den v poledne jsem rodila. To prostě nejde mít dítě u sebe v porodnici. Tak pomohla hodná sousedka a večer si ho vzal manžel a předal kamarádce na hlídání co má stejně staré děti.

• Upravit
20916
11.9.21 20:11

Dobrý den,

na žádost zakladatelky diskuzi zamykám. Nemyslím si, že se jedná o trolla, ačkoli je to v tomto případě jen můj pocit, že je zakladatelka v reálném životě přesně taková, jak se tu prezentuje.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML