Příšerné chování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
11.9.21 19:13

@prokr byl podnikatel vyráběla jeho firma konstrukce na automobily. Má strojírenskou vysokou školu.

• Upravit
56505
11.9.21 19:14
@prokr píše:
Tak proč píšeš, že je strojírenský podnikatel? Tak jsi b. bá, nebo prolhaná? Nebo oboje?

Kdyby byl tak vzdělaný jak píše. Tak by si našel práci formou homeoffice.

• načítám...
5592
11.9.21 19:14
@Anonymní píše:
Insolvence vznikla u něho ještě než jsme se poznali. To má ty dluhy s exmanzelkou a expritelkyni od každé má syna. Já ho poznala když byl svobodný a už měl ty dluhy. Já s nimi nic společného nemám, vše je psáno na mě. A když byl na operaci kvůli té nemoci dostal se do Insolvence. Ale nebudu tu rozebírat jeho život on si to nepřeje

Jistě… inženýr strojař a právník k tomu, finanční gramotnost na úrovni pomocné školy, děti seká jako Baťa cvičky a…už raději mlčím, nechci vyfasovat stopku

• načítám...
80451
11.9.21 19:15
@Anonymní píše:
@Konnny co je troll. Znám akorát z pohádek a jestli je to urážka něco jako sprosté slovo tak prosím nechci se tu hádat. A nechci se s někým urážet. Děkuji. Odpověď k věci k tématu. Nikoliv nesmysly prosím

odpovědi k tématu jsi dostala, běžte s klukem k psychiatrovi a začněte ho léčit, pokud potřebuje léky, tak užívat léky - léčbu neurčují rodiče, ale odborník,
anebo ho nechejte tak, pořiďte si mimi nové a čekejte, že ho kluk udusí

• načítám...
5592
11.9.21 19:17
@topazio píše:
Kdyby byl tak vzdělaný jak píše. Tak by si našel práci formou homeoffice.

No jistě…Pán je evidentně stejný akademik jako zakladatelka :pankac:

• načítám...
9243
11.9.21 19:18
@stinga píše:
odpovědi k tématu jsi dostala, běžte s klukem k psychiatrovi a začněte ho léčit, pokud potřebuje léky, tak užívat léky - léčbu neurčují rodiče, ale odborník,
anebo ho nechejte tak, pořiTen zďte si mimi nové a čekejte, že ho kluk udusí

Ten zaver je famozni :)

• načítám...
Anonymní
11.9.21 19:18

@topazio jo v insolvenci když máš insolvenci ho správce, který sebere jakýkoliv výdělek nad životní minimum. Těžko home Office. Když tomu nerozumíš neřeš to

• Upravit
5592
11.9.21 19:26
@Anonymní píše:
@prokr byl podnikatel vyráběla jeho firma konstrukce na automobily. Má strojírenskou vysokou školu.

Myslím, že má hlavně IQ tykve podobné tomu Tvému a jakoukoliv VŠ nenavštívil ani v rámci „dne otevřených dveří“ :kytka: :mavam:

• načítám...
66871
11.9.21 19:27
@Anonymní píše:
@mokkk bohužel nás byt má sprchu. Manžel zvládá výchovu dětí je mu 55 má 1 dospělého a jednoho 15 leteho. Jse macecha zároveň. A on má chrona chorobu ( zánět strev) nikoliv duševně chory. Je inženýr má 2 vysoké školy a je podnikatel strojírenství. Sorry on narozdil od mě vynucené je 10× chytřejší a rozumnější než já. On nema psychiatrickou nemoc. On má jinou nevyléčitelnnou chronickou. Prosím neurážejte ho. On je i psycholog. Studoval i na právníka a je právník. Teď ovšem v důchodu.
On si narozdil ode mne poradí. Spíš ho stvu a říká, že má 3 děti. No se mu někdy ani nedivím, že bych mohla být jeho dcera. :mrgreen: ale věk je číslo a láska hory přenáší

jara cimrman se vratil 8o

• načítám...
36222
11.9.21 19:27
@Anonymní píše:
@topazio jo v insolvenci když máš insolvenci ho správce, který sebere jakýkoliv výdělek nad životní minimum. Těžko home Office. Když tomu nerozumíš neřeš to

Tím říkáš, že lepší nedělat aby těch dluhu náhodou nesplatil moc :mrgreen:
Prostě sis našla chlapa se kterým budete vždy mít kulový a ještě vás budeš muset živit

• načítám...
5592
11.9.21 19:29
@pikola píše:
Tím říkáš, že lepší nedělat aby těch dluhu náhodou nesplatil moc :mrgreen:
Prostě sis našla chlapa se kterým budete vždy mít kulový a ještě vás budeš muset živit

Lituju toho chlapečka. Takovýhle rodičovství by mělo snad být trestný :(

• načítám...
Parninas
11.9.21 19:32

Tohle by mě zajímalo - to jde mít insolvenci když je na ID a nepracuje? Já se v tom moc nevyznám, jen se ptám.

• Upravit
36222
11.9.21 19:33
@prokr píše:
Lituju toho chlapečka. Takovýhle rodičovství by mělo snad být trestný :(

Mě děsí jak dokáže napsat, že nemá sílu na bití vařečkou, že muž má větší 8o to je jak výměna manželek, jak tam byl ten co se schoval před dluhy a bydleli v tom sklepě :roll:

• načítám...
9243
11.9.21 19:37
@Parninas píše:
Tohle by mě zajímalo - to jde mít insolvenci když je na ID a nepracuje? Já se v tom moc nevyznám, jen se ptám.

Zagooglila jsem a mozne to kupodivu je. Insolvence může byt maximalne na 3 roky a staci splacet minimalni castku 2200 mesicne.

• načítám...
279
11.9.21 19:38
@pikola píše:
Mě děsí jak dokáže napsat, že nemá sílu na bití vařečkou, že muž má větší 8o to je jak výměna manželek, jak tam byl ten co se schoval před dluhy a bydleli v tom sklepě :roll:

Hrozný, co?
Přitom dát nakládačku by potřeboval ten inženýr/právník/psycholog v insolvenci, aby se mu rozsvítilo, že dítě a jeho problémy se nevyřeší bitím. Sám je absolutně neschopný a na dítěti si vybíjí zlost. Když tedy nesedí na wecku nebo nedělá další děti :mrgreen:.

Příspěvek upraven 11.09.21 v 19:41

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí