Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@prokr píše:
Tak proč píšeš, že je strojírenský podnikatel? Tak jsi b. bá, nebo prolhaná? Nebo oboje?
Kdyby byl tak vzdělaný jak píše. Tak by si našel práci formou homeoffice.
@Anonymní píše:
Insolvence vznikla u něho ještě než jsme se poznali. To má ty dluhy s exmanzelkou a expritelkyni od každé má syna. Já ho poznala když byl svobodný a už měl ty dluhy. Já s nimi nic společného nemám, vše je psáno na mě. A když byl na operaci kvůli té nemoci dostal se do Insolvence. Ale nebudu tu rozebírat jeho život on si to nepřeje
Jistě… inženýr strojař a právník k tomu, finanční gramotnost na úrovni pomocné školy, děti seká jako Baťa cvičky a…už raději mlčím, nechci vyfasovat stopku
@Anonymní píše:
@Konnny co je troll. Znám akorát z pohádek a jestli je to urážka něco jako sprosté slovo tak prosím nechci se tu hádat. A nechci se s někým urážet. Děkuji. Odpověď k věci k tématu. Nikoliv nesmysly prosím
odpovědi k tématu jsi dostala, běžte s klukem k psychiatrovi a začněte ho léčit, pokud potřebuje léky, tak užívat léky - léčbu neurčují rodiče, ale odborník,
anebo ho nechejte tak, pořiďte si mimi nové a čekejte, že ho kluk udusí
@topazio píše:
Kdyby byl tak vzdělaný jak píše. Tak by si našel práci formou homeoffice.
No jistě…Pán je evidentně stejný akademik jako zakladatelka ![]()
@stinga píše:
odpovědi k tématu jsi dostala, běžte s klukem k psychiatrovi a začněte ho léčit, pokud potřebuje léky, tak užívat léky - léčbu neurčují rodiče, ale odborník,
anebo ho nechejte tak, pořiTen zďte si mimi nové a čekejte, že ho kluk udusí
Ten zaver je famozni ![]()
@topazio jo v insolvenci když máš insolvenci ho správce, který sebere jakýkoliv výdělek nad životní minimum. Těžko home Office. Když tomu nerozumíš neřeš to
@Anonymní píše:
@prokr byl podnikatel vyráběla jeho firma konstrukce na automobily. Má strojírenskou vysokou školu.
Myslím, že má hlavně IQ tykve podobné tomu Tvému a jakoukoliv VŠ nenavštívil ani v rámci „dne otevřených dveří“
![]()
@Anonymní píše:
@mokkk bohužel nás byt má sprchu. Manžel zvládá výchovu dětí je mu 55 má 1 dospělého a jednoho 15 leteho. Jse macecha zároveň. A on má chrona chorobu ( zánět strev) nikoliv duševně chory. Je inženýr má 2 vysoké školy a je podnikatel strojírenství. Sorry on narozdil od mě vynucené je 10× chytřejší a rozumnější než já. On nema psychiatrickou nemoc. On má jinou nevyléčitelnnou chronickou. Prosím neurážejte ho. On je i psycholog. Studoval i na právníka a je právník. Teď ovšem v důchodu.
On si narozdil ode mne poradí. Spíš ho stvu a říká, že má 3 děti. No se mu někdy ani nedivím, že bych mohla být jeho dcera.ale věk je číslo a láska hory přenáší
jara cimrman se vratil ![]()
@Anonymní píše:
@topazio jo v insolvenci když máš insolvenci ho správce, který sebere jakýkoliv výdělek nad životní minimum. Těžko home Office. Když tomu nerozumíš neřeš to
Tím říkáš, že lepší nedělat aby těch dluhu náhodou nesplatil moc ![]()
Prostě sis našla chlapa se kterým budete vždy mít kulový a ještě vás budeš muset živit
@pikola píše:
Tím říkáš, že lepší nedělat aby těch dluhu náhodou nesplatil moc
Prostě sis našla chlapa se kterým budete vždy mít kulový a ještě vás budeš muset živit
Lituju toho chlapečka. Takovýhle rodičovství by mělo snad být trestný ![]()
Tohle by mě zajímalo - to jde mít insolvenci když je na ID a nepracuje? Já se v tom moc nevyznám, jen se ptám.
@prokr píše:
Lituju toho chlapečka. Takovýhle rodičovství by mělo snad být trestný
Mě děsí jak dokáže napsat, že nemá sílu na bití vařečkou, že muž má větší
to je jak výměna manželek, jak tam byl ten co se schoval před dluhy a bydleli v tom sklepě ![]()
@Parninas píše:
Tohle by mě zajímalo - to jde mít insolvenci když je na ID a nepracuje? Já se v tom moc nevyznám, jen se ptám.
Zagooglila jsem a mozne to kupodivu je. Insolvence může byt maximalne na 3 roky a staci splacet minimalni castku 2200 mesicne.
@pikola píše:
Mě děsí jak dokáže napsat, že nemá sílu na bití vařečkou, že muž má většíto je jak výměna manželek, jak tam byl ten co se schoval před dluhy a bydleli v tom sklepě
Hrozný, co?
Přitom dát nakládačku by potřeboval ten inženýr/právník/psycholog v insolvenci, aby se mu rozsvítilo, že dítě a jeho problémy se nevyřeší bitím. Sám je absolutně neschopný a na dítěti si vybíjí zlost. Když tedy nesedí na wecku nebo nedělá další děti
.
Příspěvek upraven 11.09.21 v 19:41
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@prokr byl podnikatel vyráběla jeho firma konstrukce na automobily. Má strojírenskou vysokou školu.