Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Troll_(internet)
Tady máš co je troll. Možná by jsi měla začít používat vyhledávač, internet evidentně máš
@Anonymní píše:
@adminVidíte. Prosím vás o smazání celé dizkuze či vypnout komentáře, děkuji. Omlouvám se, že vás tím zaměstnávám a okrádám za váš čas.
Nikoho o čas neokrádáš, chápeme, že to není lehká situace a i když ty konflikty neřešíte uplně adekvátním způsobem, vidím u tebe dobrou vůli to začít, i když dost pozdě, řešit. Ale ty sama jsi psala, že se jeho chování výrazně změnilo po narození sestry, proto by bylo třeba i s tímto počítat a dokud se syn nějakým způsobem nedostane do snesitelných kolejí, nevystavoval bych ho stejné zátěži opakovaně. Navíc se třemi dětmi bude toho času ještě méně, bude se cítit odstrčenější a hrozí, že už bude vysloveně nezvladatelný.
@pikola a co podle tebe provokuji? Jestli je to podle tebe ten výraz
A k ostatním. A vy jste všichni vynikající bezchybný, 26 let je podle vás dítě?
@Anonymní píše:
@pikola a co podle tebe provokuji? Jestli je to podle tebe ten výrazA k ostatním. A vy jste všichni vynikající bezchybný, 26 let je podle vás dítě?
Dospělost se neměří jen věkem, ale třeba i tím, že si necháš poradit a minimálně se nad některými podněty zamyslíš.
@Realityismore Už jsem našla co je troll. A omlouvám se jestli zde takto působím a vystupuji. To jsem si nepřála. A netuším kde přišli na můj Nick ostatní a, že plánuji do budoucna další dítě. Teď neplánuji dítě. Není na to vhodná doba. Tak nevím koho máte namysli. Zkuste mi zde napsat jméno uživatelské, které si myslíte, ale já chci zůstat v tomto tématu anonymní. Já si kvůli choulostivému a citlivemu tématu nepřeji vystupovat pod nikem a přeji si vzhledem k urazlivym komentářům toto celé ukončit. Čekám na vyjádření admina. Přeji si zachovat anonymitu. Děkuji.
@Anonymní píše:
@Realityismore Už jsem našla co je troll. A omlouvám se jestli zde takto působím a vystupuji. To jsem si nepřála. A netuším kde přišli na můj Nick ostatní a, že plánuji do budoucna další dítě. Teď neplánuji dítě. Není na to vhodná doba. Tak nevím koho máte namysli. Zkuste mi zde napsat jméno uživatelské, které si myslíte, ale já chci zůstat v tomto tématu anonymní. Já si kvůli choulostivému a citlivemu tématu nepřeji vystupovat pod nikem a přeji si vzhledem k urazlivym komentářům toto celé ukončit. Čekám na vyjádření admina. Přeji si zachovat anonymitu. Děkuji.
Ty asi nebudeš úplně nejostřejší tužka, viď? Nahoře ses v ty zprávě pro admina podepsala
@pikola píše:
Ty asi nebudeš úplně nejostřejší tužka, viď? Nahoře ses v ty zprávě pro admina podepsala
Napsala komu dala srdicko, i dotycna ji napsala, ze se tudiz odtajnila.Ach jo.
@Anonymní píše:
Je to jednoduché, sama ses odtajnila tím, že jsi dala srdíčko, jeho dárce je rozkliknutím vidět. To není nic složitého. Prosím zvaž to, co tu bylo napsáno. Ještě k těm fyzickým trestům, nejsme u nás doma apriori proti. Pokud je to tedy myšleno tak, že ve výjimečných případech dáš dítěti jednu (!) na zadek. Ale váš syn je evidentně agresivní (viz. dušení sestry polštářem) a tam je třeba to pečlivě zvážit, protože fyzickým trestem mu dáváte signál, že situace se řeší bitím. A pak je třeba popřemýšlet, co je příčinou a co následkem. Možná nabyl dojmu, že když je naštvaný a neumí situaci řešit, vyřeší ji násilím (třeba na té sestře). Děti často jen opakují vzorce chování, které odkoukaly v rodině.
@Anonymní píše:
@admin
Dobrý den, prosím o uzavření komentářů, někteří začínají být útočný a urazejici a já se to snažím diplomaticky zmírnit. Nevím co je troll, k čemu se toto slovo na vašich stránkách používá. Prosím o uzavření, smazání, ukončení dizkusi. Psala jsem Vám i zprávu, nevím jak to lze vypnout/zrušit psaní komentářů, na to jsem nepřišla. Urazeji mě i manžela, že jsme špatní rodiče. Některý komentáře nejsou k věci ohledně mého syna ba naopak jsou bezpredmetny, urážlivé a podobně.
Děkuji mockrát.Novemimi
Tady ses odtajnila. ![]()
@topazio píše:
Tady ses odtajnila.
nemůžu to najít, kdo to je, napiš mi to bez zavináče
@vokishka píše:@MimiNove
nemůžu to najít, kdo to je, napiš mi to bez zavináče
@vokishka píše:
jo, dík, už jsem dostala i zprávu
Omlouvám se za ten zavináč.
@topazio píše:
Omlouvám se za ten zavináč.
nevadí, ono se to neoznačilo za odkaz, kvůli tomu jsem to tak chtěla
edit tak já z toho citací odkaz udělala
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vidíte. Prosím vás o smazání celé dizkuze či vypnout komentáře, děkuji. Omlouvám se, že vás tím zaměstnávám a okrádám za váš čas.