Příšerné chování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2653
11.9.21 14:24

@Realityismore Jenže v přírodě nejsou záchody :-)

• načítám...
1132
11.9.21 14:26

Aha, jasně, už chápu. Zase jsem naletěla trollovi, já blbá.

• načítám...
Anonymní
11.9.21 14:27

@Svistice však my chodíme ven. A k známým co mají děti a zahradu a tak má kamarády svého věku. Však chodí ven na hřiště a do přírody. Byli jsme pod stanem a on samozřejmě otravoval ostatní karavanisty. Lezl jim až do karavanů a našel si tam kamarády, jen malá holčička se ho bála. Ale ta, byla zamlkla dvouletá a hrála si s dcerou spíš. Však byl v přírodě v kempu až až. V lese na houbách pomáhal dávat do košíku. Místo do zahraničí jsme byli v přírodě naší země a stejnak by ten hotel Zbořil to stan byl menší zlo.

• Upravit
Anonymní
11.9.21 14:28

Jaký troll? Tomu nerozumím? Jsem tu nová

• Upravit
Anonymní
11.9.21 14:29

@mokkk proč sem pleteš záchody v přírodě?

• Upravit
351
11.9.21 14:30

Je mi normalne smutno a to ako zo zakladatelkinho pristupu k vychove, tak z mnohych prispevkov v diskusii. Kolki tu chceli cpat maleho liekmi… :zed:

Zakladatelko, urcite este zajdite s malym k odbornikom. Snad narazite na niekoho, kto vam otvori oci. Predpokladam, ze mate doma normalne dieta, akurat nezvladate vychovu. A to obaja, ani manzel, pan podnikatel, psycholog, strojar, inzinier… Hovoris, ze ho nemlatite a pritom si rada, ked konecne place pri vyprasku vareckou od manzela :zed: zatvarate ho do kupelne :zed: bud ho trestas, alebo mu dovolis vsetko…

Dokonala matka neexistuje, kazdy robime chyby (mensie alebo vacsie), zalezi na tom, ci na sebe chces skutocne pracovat, alebo len budes hladat chyby inde.

• načítám...
Anonymní
11.9.21 14:31

Já nerozumím tomu troll. A anonymní jsem kvůli citlivosti tématu. Nechci při tomto choulostivém tématu vystupovat veřejně a žádám vás o komentáře k věci. Jinak budu nucena vypnout diskuzi o což jsem již kvůli urážkam požádala. A prosím k věci komentáře. Neodbihat od tématu prosím.

• Upravit
351
11.9.21 14:31

Ked uz budes hladat odbornika, skus kontaktovat Milana Studnicku. Ste pripad pre neho ako vysity…

• načítám...
Anonymní
11.9.21 14:32
@jaia00 píše:
Je mi normalne smutno a to ako zo zakladatelkinho pristupu k vychove, tak z mnohych prispevkov v diskusii. Kolki tu chceli cpat maleho liekmi… :zed:

Zakladatelko, urcite este zajdite s malym k odbornikom. Snad narazite na niekoho, kto vam otvori oci. Predpokladam, ze mate doma normalne dieta, akurat nezvladate vychovu. A to obaja, ani manzel, pan podnikatel, psycholog, strojar, inzinier… Hovoris, ze ho nemlatite a pritom si rada, ked konecne place pri vyprasku vareckou od manzela :zed: zatvarate ho do kupelne :zed: bud ho trestas, alebo mu dovolis vsetko…

Dokonala matka neexistuje, kazdy robime chyby (mensie alebo vacsie), zalezi na tom, ci na sebe chces skutocne pracovat, alebo len budes hladat chyby inde.

Děkuji. Poslala jsem ti za to srdíčko.

• Upravit
Anonymní
11.9.21 14:34

@Konnny co je troll. Znám akorát z pohádek a jestli je to urážka něco jako sprosté slovo tak prosím nechci se tu hádat. A nechci se s někým urážet. Děkuji. Odpověď k věci k tématu. Nikoliv nesmysly prosím

• Upravit
Anonymní
11.9.21 14:35

@Realityismore vždyť chodí na výlety. Do přírody do zoo, různě. :)

• Upravit
279
11.9.21 14:37
@Anonymní píše:
@Realityismore vždyť chodí na výlety. Do přírody do zoo, různě. :)

Mně spíš nahání hrůzu, že se snažíte o třetí dítě, když nezvládáte syna. Tím srdíčkem ses totiž odtajnila. Nebylo by lepší se mu více věnovat a řešit jeho problémy a až pak mít případně další? Nikdo nepochybuje, že je to náročné, ale kolik na něj budete mít času, až budete mít další? Samozřejmě je to vaše věc, ale zvažte to.

Příspěvek upraven 11.09.21 v 14:40

• načítám...
12326
11.9.21 14:37

No ty bláho, a snažíte se o další dítě, jo?

• načítám...
56505
11.9.21 14:40
@Anonymní píše:
@mokkk bohužel nás byt má sprchu. Manžel zvládá výchovu dětí je mu 55 má 1 dospělého a jednoho 15 leteho. Jse macecha zároveň. A on má chrona chorobu ( zánět strev) nikoliv duševně chory. Je inženýr má 2 vysoké školy a je podnikatel strojírenství. Sorry on narozdil od mě vynucené je 10× chytřejší a rozumnější než já. On nema psychiatrickou nemoc. On má jinou nevyléčitelnnou chronickou. Prosím neurážejte ho. On je i psycholog. Studoval i na právníka a je právník. Teď ovšem v důchodu.
On si narozdil ode mne poradí. Spíš ho stvu a říká, že má 3 děti. No se mu někdy ani nedivím, že bych mohla být jeho dcera. :mrgreen: ale věk je číslo a láska hory přenáší

Když tě čtu, tak si sama jako dítě a žádné sis radši neměla pořizovat.

• načítám...
Anonymní
11.9.21 14:42

@admin
Dobrý den, prosím o uzavření komentářů, někteří začínají být útočný a urazejici a já se to snažím diplomaticky zmírnit. Nevím co je troll, k čemu se toto slovo na vašich stránkách používá. Prosím o uzavření, smazání, ukončení dizkusi. Psala jsem Vám i zprávu, nevím jak to lze vypnout/zrušit psaní komentářů, na to jsem nepřišla. Urazeji mě i manžela, že jsme špatní rodiče. Některý komentáře nejsou k věci ohledně mého syna ba naopak jsou bezpredmetny, urážlivé a podobně.
Děkuji mockrát.

Novemimi

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML