Příšerné chování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
768
11.9.21 12:11

Najděte mu dobrého psychiatra, který nasadí správnou medikaci..je zcela zbytečné dítě bít a tlouct vařečkou a křičet po něm..po vhodně nasazené léčbě, se dítě stabilizuje a bude možné s ním začít pracovat.. uleví se nejen vám ale hlavně dítěti.. protože pro to dítě je to taky peklo motat se v tomhle začarovaném kruhu..

• načítám...
403
11.9.21 12:16

Většinou mi připadá, že to ty matky tady přehání, ale tohle je fakt mazec.
Dusí sestru polštářem? Být tebou, tak to urychleně řeším s odborníky, protože to, co popisuješ vypadá na malého sociopata. Takhle to začíná, později bude ubližovat zvířatům a pak tě shodí ze schodů.

• načítám...
33229
11.9.21 12:22

Měli by jste jako rodina spolupracovsat s psychiatrem, posychologem, a teď i školou. Vařečkou ho nezklidnis ani nevychovas.
Dítě potřebuje pevně hranice, duslednost, možná být i permanentně konstruktivně zaměstnané (ano vím, je to pro rodice velmi náročné)a zvážila bych medikaci.

• načítám...
1567
11.9.21 12:40

V tomto případě bych se nebála medikace, pokud bude psychiatrem doporučena. A řešit to. Máme ve škole podobný případ, asistentka pedagoga to psych. nedává, pro učitelku taky velmi těžké, při obědě v jídelně jsou na něj potřeba 3 dospěláci, matka medikaci odmítá, ale už se to řeší.

• načítám...
1638
11.9.21 12:40
@Anonymní píše:
Mám 6 leteho syna, chodí do přípravné třídy.
Od 3 let nezvladateně běhá, neudrží pozornost, když mu vynadáš směje se, když mu dáš na zadek neboli ho to, nerada mu dávám na zadek, nemám ráda když někdo musí mlátit syna, to nedělám.. proto nejdřív v klidu ho napomenu, když to nezabere zvýším hlas, pak jecim a vezmu vařečku místo aby se uklidnil a byl hodný, místo aby brečel se tomu šmeje a ignoruje mě. Žije si ve své bublině dělá, že tě neslyší a směje se tvému rozčilování, rvani a placani na zadek.

Když začne běhat a dělat zvuky, které dle dětského psychologa patří do blázince, toleruji to tak 4 hodiny, pak ho okořiknu a on mě neposlechne, tak vezmu vařečku a dám mu na zadek. Protože jinak mě ignoruje, běhá si je ve své bublině, svém světě a dělá, že neslyší. Udělá falešný brečení, neplaká opravdově prostě to hraje 2 minuty a pak se směje a když odejdu pokračuje. Když mu dam rukou na zadek je to jako pohlazení, když vezmu vařečku neboli ho to. Asi má posunutý práh bolesti.

Psycholožka říkala, že když začne dělat ty zvuky zvláštní a mavani rukama jak blázen a běhat opět tak ho máme něčím zaměstnat. To jsme udělali s manželem a on za 2 minuty zase začal běhat, řvát povykovat dělat nepříjemné zvuky z pusy a běhat, ignorovat vás mlátit mladší sestru 3 letou. Někdy svou sestřičku dusí polštářem, bere ji hračku, směje a řekne ji ať neřve, nebreci.

Obávám se, že ho vyloučí ze školy. On nevydrží 45 minut v lavici. Paní učitelka říkala, že první měsíce nepojedou podle zvonění, že chodí ven, malují a hrají si aby si zvykli na výuku postupně, no je to připravená třída, to je před první třídou. Ale ona vždy když nám ho předá po škole vypadá, že není září a učitelka plná energie, ale je podle jejího vzhledu a chování červen a ona vypadá, že už má našeho nezvladateného hyperaktivní neposlusnyho syna plný zuby.
Když je manžel doma tak ho syn nachvili poslechne, když mu dá manžel vařečkou, konečně opravdově brečí, ale netrvá jeho uklidnění dlouho, zachvili opět nekontrovatelně běhá, dělá zvláštní nepříjemné zvuky, už jsem na nd6 alergická snažím se to ignorovat, jinak bych už musela brát prášky na hysterii a uklidnění a ignorování nezvladateného chování dítěte.
On prý podle výsledků psychologické poradny není hyperaktivní, jen je živí potřebuje uklidnit. Hada se neustále s mladší sestrou berou si hračky, perou se, mlátí se vzájemně. Všechno zlé učí to mladší dítě.

Když chci tomu mému broučkovi dát pusu a láskyplně ho obejmout sice mě rád má, ale je mu to příjemné 2 vteřiny.

Nevím zkouším na něj nejdřív milé a normální, ale pak musím se rozcilit řvát, dát mu na zadek ani hodná ani zlá taktika nezabírá.
Nevím už jak jinak na něho. Doufám křesťansky, že zmoudři věkem a, že se skludni. Nebo skončí podle manžela v blázinci v polepšovne, bud5 ještě vic6 zvlčí, nebo a to by si přál v tomhle případě každý se uklidní a bude klidný a hodný.

Takhle se už pomalu začínám bát co zlého, protože mi někdy ubližuje a mlátí a ubližuje a mlátí mladší sestru svoji, co vy vede příště. Manžel před 2 lety řekl, že příště tě klidně podřízne.

Máte taky někdo zle, nezvladatené dítě, co ubližuje okolí i vlastním i cizím lidem, neposlechne, a směje se když ho chcete potrestat, uklidnit a dělá si co chce a ignoruje vás? Má tu někdo podobné zkušenosti?

Zkuste kinezoologii.

• načítám...
8978
11.9.21 12:44

Terapie a medikace…takže obíhat všechny dostupné odborníky. Máte nejvyšší čas, v první třídě byste byli týdně na koberečku, co rozbil a komu ublížil.

• načítám...
Anonymní
11.9.21 12:52

@lilith1 tam už taky byl a psycholožka z něho byla vykulena a naježená

• Upravit
Anonymní
11.9.21 12:58

@Cattus my se teď stěhovali, atletiku dětskou jsem už koukala, ale teď tu je věčně opravář a tak kroužky řešíme až příští měsíc. Máme veškeré podklady od psychologů. Chodil už ve školce. Ve školce neublizoval dětem hrál si s nimi. Nejradši měl knížku. Učitelka ho nemohla přimět k tomu aby něco vyrobil, místo toho měl jen knížky.

• Upravit
Anonymní
11.9.21 12:59

Jediné čím ho udržím v klidu je pustit mu televizi a držet ho na gauči s podmínkou když vstane nedostane namku po večeři ( bonbon, popcorn, čokoláda, zmrzlina, sušenka, ovoce, zelenina) prostě sníst večeři a spát. Nebo ho zamknes do koupelny a je klid.

• Upravit
56505
11.9.21 12:59
@Quertizop píše:
Jo, nebo podřízne sebe.

Nebo sestřičku. Tento chlapec by měl návštívit psychiatra, možná je to i na hospitalizaci.

• načítám...
33229
11.9.21 13:05

@TinaAn Jaké má škola páky, pokud rodic nespolupracuje a dítě je nezvladatelné tak, že totálně narušuje výuku nebo dokonce hrozí zranění třetích osob?

• načítám...
25550
@Anonymní píše:
Jediné čím ho udržím v klidu je pustit mu televizi a držet ho na gauči s podmínkou když vstane nedostane namku po večeři ( bonbon, popcorn, čokoláda, zmrzlina, sušenka, ovoce, zelenina) prostě sníst večeři a spát. Nebo ho zamknes do koupelny a je klid.

vy ho mlátíte zcela běžně vařečkou a zamykáte v koupelně!?
to dítě je evidentně psychicky nemocné - sociopatické a potřebuje nutně medikaci, nebo ještě někomu fakt vážně ublíží.. mlácením to vážně nevyřešíte

• načítám...
Anonymní

Kouknu se do diáře kdy bude moct manžel y ním zase k nějakému odbornikovi zajít. On je doma v důchodu invalidním a já chodím do práce na 12 hodin volné pouze středy a víkendy, teď jsem na neschopence. Máme papíry jak s ním pracovat, ale ani učitelkam ve školce to nebylo platné a ty asistentky tam jsou hlavně pro cizince a on zaměstnal všechny učitele a co chudáci ostatní, například vaše děti.
No televize a koupelna je jediné co ho zklidní, ale tohle není dobré a je špatně řešit to trestem a televizi. Omlouvám se, teď tu určitě je spousty rodiči co jsou proti televizi, chápu že se tu objeví 2 skupiny bojující kdo je pro a proti aby dítě nelo6 neustále televizi.

• Upravit
Anonymní
11.9.21 13:07

@Lucy75 já ho nezavírám každý den, ani mu nedávám na zadek vařečkou. Jen občas když už to je opravdu vymkle kontrole a nezvladatelné.
Proboha živého nikdo ho nemlati. Nikdo ho nebije. Nejsem zlá matka
To že občas dostane na zadek je u každého dítěte.

• Upravit
Anonymní
11.9.21 13:08

Taky mu jen pohrozim koupelnou, vařečkou, ale jemu je pohrozeni fuk. Dal si běhá a ignoruje mě, neposlechne

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m