Příšerné chování

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
11.9.21 13:41

@zudina hele tady ho někdo nemlati. Jen občas dostane na zadek. Tady mu nikdo neublizuje proboha. Já jsem mouchy sežertemě. Jse ušlápnutá, citlivá hodná nejsem zlá jen někdy musíš zvýšit hlas a dát dítěti na zadek. Rozhodně tu nikdo nikomu neublizuje. Tak neprehanej. Víš v kolika diskuzích občas někdo dá někomu na zadek jsem už četla a rozhodně mi je to proti srsti a bolí mě když musím být někdy nepřijemna na syna.

• Upravit
2594
11.9.21 13:42

Podle mě popisuješ vlastně tiky. Některé děti mají narušenou nervovou soustavu a pořád dělají nějaké šílenosti, jen občas změní repertoár, aby se vnitřně stabilizovaly. Musí to jít nepředstavitelně na nervy, ale sociopata z něj uděláte zavíráním v koupelně a bitím spíš vy. To, že se směje, když ho káráš, může být i projev nervozity, nebo prostě toho, že neví, co po něm teď chceš. Napusť mu vanu (ne studenou vodou!) a nech ho si v ní hrát, to pomáhá. A pokud je manžel v důchodu s psychiatrickou diagnózou, zvážila bych, zda péči zvládá.

• načítám...
Anonymní
11.9.21 13:54

No děkuji za odpovědi. Ještě někam zajdeme a pořešíme. Manžel mu nastavuje hranice. Já se snažím ignorovat ty zvuky na které jsem alergická a to běhání když už je větší byt budiž, ale bydlí tu v paneláku sami důchodci a jedna rodina s 10 letym dítětem. Takže si sousedi zaslouží klid. Chtěla jsem se tu dobře uvest, ale děti se předvedli hlavně realitním makléřkam a manželce majitele už při smlouvě, takže úvod krásný. Bydlíme tu 3 týdny nové a už si sousedi musí myslet a to jsem zatím nikoho nepotkala krom paní co uklizi chodby. Dobře ať si běhá. Zvuky kdyz jsem v práci neuslysim. Horší to bude po noční to se nevyspim. Však příští měsíc mu zařídím atletický sportovní a hlavně běhaci kroužek. Však jsme Praha zde se toho najde. Až bude dětský maraton přihlásím ho. Třeba bude jednou slavný sportovec. Má od malička přezdívku. Forest Gump. :mrgreen:

Když už jsme u toho potřebuju atletický kroužek nejlépe Praha 4 a co nejblíže, vyrostla jsem na Praze 6 vím co tam je kotlarka, bydlela jsem u ní nad ní, ale nepojedeme přes celou zasekanou Prahu.

Navíc má konečně vlastní pokoj. Takže obývací-ložnice rodičů bude nepřístupná. Může běhat nachobe a kuchyň a vlastní pokoj. Teda když se bude vařit tak kuchyň vzadnem případě.

Ale už hledám vhodné sportovní kroužky. Herectví se sice věnuje, ale tudy6 cesta nevede jeho kariéra je slavný běžec. Běhá rád a nebo knihomol. Pořád jen čte a běhá. To jsou 2 smery6 knihovník a běžec to je jeho profese.

• Upravit
35944
11.9.21 13:54
@Anonymní píše:
Totiž. Jeden týden mě svedilo celé tělo a já řekla synovi. Jdeme do porodnice mamince je zle a uškrábe sebe a ségru. No vzala jse si vybavení k porodu a šli jsme. Jenže manžel se měl vrátit až večer, 38tt už bych mohla rodit. Co teď?
No tak jsem zkusila sousedy s dětmi na patře. Paní byla doma uff. Já se jí omluvila, že mi je špatně a divné a jestli pohlídá syna než večer ho vyzvednu já nebo manžel. No nevzala jsem si na ni mobil a nemohla ji kontaktovat, že už se nevrátím. Rodila jsem.

To nejhorší co jsem provedla mi teď došlo. Syn začal brečet, že nechce být u tety když jsem nastupovala do výtahu a paní zavirala svůj byt s synem mim uvnitř. Zaslechla jsem, ale já jdu s maminkou na kontrolu k doktorovi. Bylo mu 2,5 a tejdy6 přestal být hodný. Neodpustil mi, že místo k doktorovi s maminkou. Šel k cizí paní, navíc ji neznal ani já byly jsme tam 2 roky a já ji jen potkávala.

No a další bum první návštěva.
Byla jsem na WC v porodnici a slyším návštěvu. Dcera už byla v postýlce semnou na světě. Manžel přišel s synem.
Ja ze záchodu. Ahoj Mirečku a on mě nepozdravil, sek6 dal asi neslyšel. Týden ho hlídala kamarádka, kterou velice dobře znal když se narodil, ona také porodila a tak se jí nebojí a zná ji od narození. No a pak mě bez zájmu pozdravil. Jen řekl jezaujate bez zájmu bez vlidneho citu. Ahoj mámo. Jako by řekl achjo to je otrava. Prostě otrávené mě pozdravil a pak když mu táta řekl, hele Tady je mimi tak řekl hm. A nic víc já ani mimi jsme ho nezajímali. Ale začal mi ukazovat novou knížku.

Teď mi to docvaklo až dneska. Tam byl ten zlom. On mi neodpustil, že jsem ho dala sousedce a nešel semnou. Ale co bych s ním tam dělala když mě už nechtěli vrátit. Asi jsem ho ranila urazila naštvala. Nevím nejspíš od tehdy je takovýhle. Byl hodný dvouletý miminko. Až od narození ségry se vše změnilo. :( :srdce:

Promiň, ale tohle je hrozný blábol, já myslím, že vy jako rodiče nejste taky úplně normální :roll:

• načítám...
Anonymní
11.9.21 13:59

@mokkk bohužel nás byt má sprchu. Manžel zvládá výchovu dětí je mu 55 má 1 dospělého a jednoho 15 leteho. Jse macecha zároveň. A on má chrona chorobu ( zánět strev) nikoliv duševně chory. Je inženýr má 2 vysoké školy a je podnikatel strojírenství. Sorry on narozdil od mě vynucené je 10× chytřejší a rozumnější než já. On nema psychiatrickou nemoc. On má jinou nevyléčitelnnou chronickou. Prosím neurážejte ho. On je i psycholog. Studoval i na právníka a je právník. Teď ovšem v důchodu.
On si narozdil ode mne poradí. Spíš ho stvu a říká, že má 3 děti. No se mu někdy ani nedivím, že bych mohla být jeho dcera. :mrgreen: ale věk je číslo a láska hory přenáší

• Upravit
3823
11.9.21 14:00
@Anonymní píše:
@zudina hele tady ho někdo nemlati. Jen občas dostane na zadek. Tady mu nikdo neublizuje proboha. Já jsem mouchy sežertemě. Jse ušlápnutá, citlivá hodná nejsem zlá jen někdy musíš zvýšit hlas a dát dítěti na zadek. Rozhodně tu nikdo nikomu neublizuje. Tak neprehanej. Víš v kolika diskuzích občas někdo dá někomu na zadek jsem už četla a rozhodně mi je to proti srsti a bolí mě když musím být někdy nepřijemna na syna.

Promiň ale je rozdíl mezi dat dítěti na zadek a mlátit vareckou a zavírat v koupelně.

• načítám...
33005
11.9.21 14:00

A proč s ním nejedete ven? Když potřebuje běhat, tak ať se vyběhat venku, vyrazte na kolo. Ti totiž dělají normální rodice aktivních az hyperaktivnich a hlucnych děti, místo dávání vařečkou a zavírání v koupelně.
Pomoz mu najít kamarády a ať spolu chodí ven okolo baráku.
Kroužek vybirej spolu s ním.

• načítám...
35944
11.9.21 14:03

Tipuju to na Nick Mattoniuzneni nebo jak to bylo.

• načítám...
5975
11.9.21 14:06

A ty se divíš, že tě mlátí? Ty ho biješ, manžel ho bije a ty čekáš objetí??? A že řekla jedna psycholožka, že není hyperaktivní, neznamená, že to je pravda. I psycholog je člověk a může se plést. Vaše výchova je příšerná. On má problémy a místo abyste se snažili zjistit, co se děje, zda nemá nějakou psychickou poruchu, tak se s manželem předháníte, kdo ho zbije víc. Jste hloupí.

• načítám...
2594
11.9.21 14:09

Pane jo- strojař, podnikatel, psycholog a právník.. Tak to se moc omlouvám, že jsem ho urazila.

• načítám...
5975
11.9.21 14:10
@Anonymní píše:
@mokkk bohužel nás byt má sprchu. Manžel zvládá výchovu dětí je mu 55 má 1 dospělého a jednoho 15 leteho. Jse macecha zároveň. A on má chrona chorobu ( zánět strev) nikoliv duševně chory. Je inženýr má 2 vysoké školy a je podnikatel strojírenství. Sorry on narozdil od mě vynucené je 10× chytřejší a rozumnější než já. On nema psychiatrickou nemoc. On má jinou nevyléčitelnnou chronickou. Prosím neurážejte ho. On je i psycholog. Studoval i na právníka a je právník. Teď ovšem v důchodu.
On si narozdil ode mne poradí. Spíš ho stvu a říká, že má 3 děti. No se mu někdy ani nedivím, že bych mohla být jeho dcera. :mrgreen: ale věk je číslo a láska hory přenáší

On je psycholog a „léčí“ kluka bitím vařečkou. Asi se kamarádí s Klimešem, to je také psychologické dílo tento člověk. Ten má v repertoáru léčby také jak střískat dítě. Tak buď je tvůj manžel senilní nebo blbej a ty s ním. Ať vrátí diplom. Další varianta je, že je chytrý, ale má sadistické sklony a ty s ním. Bych vás udala na sociálce.

Příspěvek upraven 11.09.21 v 14:12

• načítám...
12659
11.9.21 14:11
@Anonymní píše:
@lilith1 tam už taky byl a psycholožka z něho byla vykulena a naježená

Ne psycholizka, ale psychiatricka, ktwra predepise medikaci..

• načítám...
33005
11.9.21 14:17
@lilith1 píše:
Ne psycholizka, ale psychiatricka, ktwra predepise medikaci..

Ono dítě zřejmě žádnou medikaci nepotřebuje, možná ani nebude neuroatypické. Jen by potřebovalo mít normální rodice.

• načítám...
279
11.9.21 14:22
@mokkk píše:
Pane jo- strojař, podnikatel, psycholog a právník.. Tak to se moc omlouvám, že jsem ho urazila.

Renesanční osobnost :mrgreen:, jen je s podivem, že tam nemá i speciální pedagogiku. Při jeho vzdělání by ho mohlo napadnout, že kluk potřebuje vybít energii v přírodě a ne v paneláku na chodbě mezi kuchyní a obývákem. Zakladatelka píše, že je již v důchodu, takže čas by na to měl mít.

• načítám...
9243
11.9.21 14:23
@Anonymní píše:
@mokkk bohužel nás byt má sprchu. Manžel zvládá výchovu dětí je mu 55 má 1 dospělého a jednoho 15 leteho. Jse macecha zároveň. A on má chrona chorobu ( zánět strev) nikoliv duševně chory. Je inženýr má 2 vysoké školy a je podnikatel strojírenství. Sorry on narozdil od mě vynucené je 10× chytřejší a rozumnější než já. On nema psychiatrickou nemoc. On má jinou nevyléčitelnnou chronickou. Prosím neurážejte ho. On je i on psycholog. Studoval i na právníka a je právník. Teď ovšem v důchodu.

On je inženýr, psycholog a pravnik a ty zas troll.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m