Přišla jsem o své miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3758
11.11.15 00:13

@tetabaska tak pokud mas test pozitivni, to je dobra zprava. u me to bylo tak, ze jsem objevila//,porad silily a jeden den rano nahle slaba carka(den pred tim skoro stejne silne).do par hodin krvaceni.(tehu jsem mela potvrzene uz i z krve, za par dni jsme odlitali na dovcu, tak jsem to resila hned).dalsi den skoro negativni. Takze pokud test porad v poho, nadeje je!!!drzim pesti a dej vedet!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
12.11.15 10:45

@tetabaska tak jak pokracujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
12.11.15 13:18

@bedruška1 si zlatá, že na mě myslíš :) zvolila jsem taktiku „bude jak má být“ a rozhodla se jít k doktorce až toho 19teho jak jsem byla objednána. Krvácení přestalo a test je stále pozitivní, takže jsem opatrně optimistická. Určitě dám vědět příští čtvrtek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
12.11.15 17:52

@tetabaska super!!!držím moc pěsti!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.11.15 20:39

Doktori nevi nic

V pondeli jsem mela od rana zvlastni vytok, zbarveny do svetle hneda, okamzite jsem jela na pohotovost. Ziju v anglii a tady jsou doktori vazne neschopni. Vzali mi moc a po par hodinach cekani jsem sla na ultrazvuk. Vim na 100% ze mam byt v 10.tydnu, moje deloha ale byla prazdna, test z moce pozitivni, tak si rozmysleli ze mam asi mimodelozni tehotenstvi. Vzali mi jeste krev a hladina hormonu byla 20 000. Dalsi den jsem sla na laparoskopii, bylo mi receno ze pokud plod najdou ve vejcovodu, tak mi ho cely budou muset vzit. Po probuzeni z narkozy mi rekli ze plod nikde nenasli a hladina tehotenskeho hormonu klesla na 14 000. Dnes ve ctvrtek uz je jen 9 000, mam jit za tyden na dalsi odber krve, doktori ale stale nevi kde ten plod je, jen ze pravdepodobne nezije kdyz hormon v krvi klesa a krvacim. Stalo se tohle uz nekomu? Je mozne ze se plod jen tak vytrati? Ja to porad nejak nechapu. Smiruju se s tim ze jsem potratila, ale nechapu jak se to muze takhle stat, potratila jsem uz 4 roky zpatky kdy plod byl o par tydnu starsi ale byl v deloze, jen nenasli tep. Ale aby plod zmizel? Prosim o pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
13.11.15 08:37

A před tím si byla na ultrazvuku? Mohlo to být zamlklé těhotenství a plod se z dělohy odloučil společně s tím výtokem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
20.11.15 22:20

@bedruška1
Tak, holky, slibila jsem, ze se ozvu, tak jsem tady. Bejby se nakonec nekona. V nedeli jsem hodne krvacela, tak jsme jeli na pohotovost a tam mi mi doktorka rekla, ze na ultrazvuku nic nevidi. Takze klasicke kolecko odbery, vysetreni, odbery, vysetreni… A tak. Tak dalsi pribeh neskoncil moc stastne, ale verim, ze to vse melo svuj vyznam. Diky za podporu - psychicky mi to hodne pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty