Přišla sem o miminko

28.10.15 12:53

Přišla sem o miminko

Vcera jsem byla na posledni vysetreni UV jestli se malemu srdicko rozbehlo a bohuzel nerozbehlo. Musela sem na vycisteni do nemocnice…probrecela sem celou pripravu na sale a cely vecer po probuzeni z narkozy. Nejhorsi co cloveka muze potkat tak tohle :,( chci se jen zeptat jak dlouho trva krvaceni po zakroku a bolesti :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2527
28.10.15 12:58

Bohužel odpověď neznám, jen Ti chci říct, že mě to moc mrzí. Budeš to mít teď těžké, je to velká ztráta. Ale věřím, že brzy otehotnis znovu a donosis krásné a zdravé miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
28.10.15 12:58

@Katerina3068 Je mi to líto. :kytka: Ať to netrvá dlouho. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
28.10.15 13:03

@Katerina3068 Po potratu je myslím klasické šestinedělí (pokud se pletu, opravte mě!)Nikdy se mi to nestalo…tady to asi bude obdobné jako u potratu. Je mi to líto… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.10.15 13:04

Je to neskutecna bolest na srdci :,( nic horsiho si ani neumim predstavit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
28.10.15 13:05

Neztrácej naději. Zamlklé mne potkalo v 38 letech a pak po revizi jsem v 41 naprosto spontánně počala a zdárně porodila krásného zdravého kluka. Je mu pět a je šikulka :-) moc moc držím palce, bude dobře, miminko se k tobě za čas vrátí, nastěhuje se do zdravého tělíčka a narodí se rádo a do milující náruče mámy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
28.10.15 13:08

To je mi moc líto :( Ale nejsi v tom sama. Přidej se do nějaké skupinky zde, jistě se takové najdou - a bohužel, zakládají se stále nové a nové - ZT si projde hrozně moc žen. Bude líp a líp, uvidíš. :hug: Mi se to stalo v listopadu 2014 a teď mám za měsíc termín porodu, takže se nic neboj, bude zas dobře. Jen se s tím musíš poprat v sobě. A jak dlouho budeš krvácet - většinou to moc dlouho netrvá a ani bolesti nějak nejsou. Akorát třeba já měla začínající zánět, takže bolesti asi po týdnu znovu, ale pořešily to ATB a byl klid.
Bude dobře, uvidíš :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
28.10.15 13:17

@Katerina3068 je mi líto co tě potkalo. Krvácení po revizi by mělo během pár dní ustat. Mě skončilo asi během dvou dnů. Stejně tak bolesti, fyzická byla pryč během pár dní. S psychikou to bylo horší a pomohlo až další těhotenství, abych byla úplně v pohodě. Nyní dodrž ty dvě MS jak tu doktoři určitě říkali a pak zkoušejte znova a určitě se brzo zadaří. Já jsem měla první ZT a pak z dalších dvou těhotenství mám dvě zdravé děti. Ať se brzo zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30312
28.10.15 13:18
@loves píše:
To je mi moc líto :( Ale nejsi v tom sama. Přidej se do nějaké skupinky zde, jistě se takové najdou - a bohužel, zakládají se stále nové a nové - ZT si projde hrozně moc žen. Bude líp a líp, uvidíš. :hug: Mi se to stalo v listopadu 2014 a teď mám za měsíc termín porodu, takže se nic neboj, bude zas dobře. Jen se s tím musíš poprat v sobě. A jak dlouho budeš krvácet - většinou to moc dlouho netrvá a ani bolesti nějak nejsou. Akorát třeba já měla začínající zánět, takže bolesti asi po týdnu znovu, ale pořešily to ATB a byl klid.
Bude dobře, uvidíš :hug:

Mě říkali doktoři, tak za rok Vás tu máme v porodnici. Sekli se o dva měsíce. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4148
28.10.15 13:35

@Aspera no, tak mi to teda vyšlo přesně na rok:) Co se týká MS, tu jsem neřešila. Můj dr. mi to sice schválil už po 1. MS, stejně jsem na to ještě neměla psychicky. V okamžiku, kdy jsem se dala do pořádku jsme do toho šli znovu a povedlo se ihned:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
28.10.15 13:37

Ahoj, bohužel nevím, jak dlouho.. Jen jsem Ti chtěla napsat drž se… Já dokonce porodila zdravého chlapečka a za 36 hodin nás postihl syndrom náhlého úmrtí, dnes by můj Matýsek měl 4 týdny, takže si umím předstqvit, jak ti je..

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
28.10.15 13:39

Jinak myslím, že to bude podobné jako u mě, dodrž šestinedělí a pak se zas můžete pokusit..

• Citovat
  • Upravit
30312
28.10.15 13:41

@Kattynka000 to je mi líto co tě potkalo. A osobně si myslím, že to tvé je ještě mockrát horší než ZT v prvním trimestru. Ať se brzo zadaří a hlavně ať je vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
28.10.15 13:43

@Aspera je to mnohem horší, proto si troufám říct, že když se s tím zvládnu vyrovnat já, tak překonat bolest ze zamlklého těhu se dá také a mnohem snáž.. děkuji..

• Citovat
  • Upravit
14637
28.10.15 13:45
@Kattynka000 píše:
Ahoj, bohužel nevím, jak dlouho.. Jen jsem Ti chtěla napsat drž se… Já dokonce porodila zdravého chlapečka a za 36 hodin nás postihl syndrom náhlého úmrtí, dnes by můj Matýsek měl 4 týdny, takže si umím předstqvit, jak ti je..
:( :hug: :hug: Držte se.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty