Přišla jsem o své miminko?

96
10.11.15 17:05

Přišla jsem o své miminko?

Maminky, toto nicnedělání mě zabíjí, tak zkusím najít něco pozitivního alespoň zde. Před 2 týdny jsem zjistila, že jsem těhotná. Dělala jsem si 3 testy a všechny byly pozitivní. Chtěla jsem se objednat hned ke své doktorce, ale termín mi vyšel až na 19.11. Říkala jsem si, že nevadí, aspoň už bude něco pěkné na ultrazvuku. V pátek jsme jeli na návštěvu na Slovensko a v sobotu jsem začala krvácet. Nejprve trochu, pak trochu více… jasnečervenou krví. Po přečtení pár diskusí jsem šla v neděli ráno na pohotovost. Tak mi udělali ultrazvuk, ale doktorka tam nic neviděla. Řekla, že je možné, že plod je ještě tak maličký, že se vidět nedá, ale také nevyloučila spontánní potrat. Odmítla jsem zůstat v nemocnici na pozorování, tak jsem dostala injekci a poslali mě domů. Krvácím plus / mínus dosud. Dnes večer cestujeme zpět do Prahy, tak půjdu ke své doktorce. Chtěla jsem se vás však zeptat, zda je nějaká možnost, že jsem o své děťátko nepřišla, že ho prostě jen nebylo na tom ultrazvuku vidět takové maličké, ale stále je tam. Stalo se vám něco podobného? Že jste krvácely, ale děťátku nic nebylo? A prosím, nepište mi ty, které o své miminko takto přišli. Takových diskusí jsem přečetla už hodně. Nyní hledám pozitivní příběhy. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2522
10.11.15 17:16

Já jsem začala krvácet v 7.tt, hned ten večer jsme jeli na pohotovost, byla jsem z toho všeho dost vyklepaná…UZ mi dělala, řekla, že vidí váček, ale nevidí srdíčko, něco mi píchli a řekli, že je to jen na přírodě a mám se šetřit, že mi víc nepomůžou. Během noci krvácení přestalo. Druhý den mě můj doktor nechal na neschopence. Teď sem ve 32.tt a v lednu rodíme :andel: Držím palce, aby to i u tebe dopadlo dobře!!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
10.11.15 17:16

@tetabaska ahoj, já jsem krvácela cca 8tt a tak, jsem s tím byla na pohotovosti. Mě tedy bylo už vidět srdíčko, ale do zprávy mi napsali hrozící potrat, dali mi utrogestan a klid na lůžku. Po dvou dnech to samo přešlo a dnes mám ročního kluka, jak buka. Přeju hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
10.11.15 17:24

A co říká těhotenský test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
10.11.15 17:25

Ahoj, já krvácela, ale až ve 14tt, tak nevím, to už je asi jiné a pro tebe nezajímavé…ale krvácela jsem jak nikdy…byla jsem si jistá potratem a nepotratila jsem…a první jsem zažila podobné jak ty, ale to slyšet nechceš :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3758
10.11.15 17:27
@Karleon píše:
A co říká těhotenský test?

nooo, co test? ten hooodně vypoví…nebo aspoň mně jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
10.11.15 17:29

Ahoj, já jsem začala krvácet v 7tt, v nemocnici si mě na dva dny nechali, pak to přešlo a miminko jsem v pohodě donosila.
Příčiny jsem tehdy moc nezkoumala, byla jsem ráda za to, že to dopadlo dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
10.11.15 17:32

Známá takto jela na pohotovost, tam se ani na ní nepodivali a řekli, že je to počínající SP ( :zed: ) no ten počínající SP už chodí do školy ;-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5679
10.11.15 17:51

Ja zakrvacela u obou tehotenstvi.. vzdy na zacatku, jasne cervenou krvi, u druheho 2×, vzdy kdyz mela byt ms. Mam 2krasne deti. U druheho jsem dostala taky injekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
10.11.15 19:12

Krvácela jsem téměr celé první těhotenství od 6.týdne. Krev byla jasně červená a bylo jí víc než při menstruaci. Jednou jsem byla hospitalizovaná v nemocnici, tam mi pak jeden doktor pořádně vysvětlil proč tomu tak je a od té doby jsem byla klidnější. Udělal se mi v děloze polyp. Miminko jsem donosila, dnes je mu 23 měsíců, polyp zase zmizel a já čekám druhé mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
10.11.15 19:57

Krvácela jsem u obou těhotenství a pak dlouho ještě špinila. Obě jsem měla rizikové, pořád strašili, že potratím. Potom, že budu rodit předčasně. Dceru jsem 8 dní přenášela a syn se narodil přesně na termín. U dcery jsem měla kontrakce od 19.tt a u syna už od 16. tt. Držím palce ať Ti to dobře dopadne. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
10.11.15 21:58

Udělej si test. Pokud Tvůj lékař na ultrazvuku nic neuvidí, bylo by dobré nabrat HCG. Jeho hladina napoví, jak jste na tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
10.11.15 23:52

Holky, diky moc. To jsem potrebovala slyset :) Hned mi je trosicka lip.
@Karleon @bedruška1 test jsem si delala pred chvilickou a je stale pozitivni. Jen me tak napada, jak dlouho muze trvat, kym se dostanou hormony z tela (jestli tam uz neni mimi). Ale budu verit v tu stastnejsi variantu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
10.11.15 23:59
@tetabaska píše:
Holky, diky moc. To jsem potrebovala slyset :) Hned mi je trosicka lip.
@Karleon @bedruška1 test jsem si delala pred chvilickou a je stale pozitivni. Jen me tak napada, jak dlouho muze trvat, kym se dostanou hormony z tela (jestli tam uz neni mimi). Ale budu verit v tu stastnejsi variantu :)

naděje je vždycky, „moje krvácení“ už má šest let.. snaž se být v klidu a neboj se.. co se má stát, to bude a mělo to tak být ano? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
11.11.15 00:01

U druheho tehotenstvi jsem take krvacela na zacatku, jasne cervenou krvi. O tehotenstvi jsem tehdy vedela pouze na zaklade tehotenskeho testu, k lekari jsem byla objednana az za 3 tydny. Ani jsem nikam nejela, rikala jsem si bud a nebo. Druhy den to ustalo, delala jsem si test a byl stale pozitivní. Na kontrole pak potvrzen 9. tyden, miminko v poradku, akorat se mi diky tomu udelal amnialni pruh. Mam zdravou holcicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Prázdná náruč, deníčky na eMiminu

Tolik naděje a zůstal jen smutek?

Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty