Příspěvek na bydlení a nájem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
28.1.14 13:57
@Anonymní píše:
Super, děkuji holky, však zítra uvidím, co a jak…já jen chtěla být trochu v obraze.

tak se zeptej a napiš, to mě celkem zajímá, jak je to s tím, když tam máš trvalý pobyt jen dva měsíce, třeba kdyby se s stěhovala teď v lednu, jestli můžeš pak žádat jen za únor a březen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 13:59

Včera mi totiž řekla, že budu vracet nějaké peníze nebo co, protože mám tu smlouvu jen do toho 30.10. absolutně nechápu, o co go a ta má úřednice není zrovna milá… :pocitac: Jj poptám se a určo napíši

• Citovat
  • Upravit
19746
28.1.14 13:59

Teri: Tak má zase trvalý pobyt jinde a ten příspěvek se vztahuje vždy k tomu trvalému bydlišti :think:. Proto se tam každý měsíc uvádí zvlášť a tuším, že zaškrtává i jaké měsíce jsi tam bydlela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.1.14 14:03
@Adélky píše:
Teri: Tak má zase trvalý pobyt jinde a ten příspěvek se vztahuje vždy k tomu trvalému bydlišti :think:. Proto se tam každý měsíc uvádí zvlášť a tuším, že zaškrtává i jaké měsíce jsi tam bydlela.

a pokud se ti ke stávajícímu bydlišti příspěvek nevztahuje, teď to řeším tady s jednou holčinou a nevím si s tím rady, bydlí u rodičů, takže nemá nárok, posuzují jejich příjmy, jenže je to divoké, musí pryč. Takže se teď stěhuje, zítra přehlašuje trvalý pobyt. Ale já si myslím, že nebude mít nárok ani za únor a březen, protože nesplní podmínku 3měsíců trvalého bydliště. Nejdřív bude moct žádat za duben květen červen v červenci, tajže první příspěvek obdrží v srpnu, nebo si ten zákon špatně vyjládám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.14 14:03

Ted koukám, že mám 2 žádosti..jedna na starou a druhá na novou adresu. 8o stejně zítra písnu jak jsem dopadla.Byla jsem tam včera, ale měla jsem špatně napsanou smlouvu, bylo tam do 30.9. a já si neuvědomila, že to bylo září :nevim: bývalý majitel se smál, že to zblbnul a ani jeden si toho nevšiml…umíte si představit, jak jsem na té socce vypadala :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.1.14 14:04

@terinka4444 u první žádosti je vždy podmínka 3měsíce, to vím jistě

• Citovat
  • Upravit
19746
28.1.14 14:41

Jako - v nejhorším, existují dávky hmotné nouze a v nich doplatek na bydlení, ale tam se zase posuzuje úplně něco jiného a zase 3 měsíce zpětně - ale - pokud by nemohla žádat o příspěvek (protože nesplní ty 3 měsíce) je možnost žádat o ty dávky hmotné nouze a jejich součástí je i ten doplatek bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat