Příspěvek na bydlení, když žijeme z životního minima?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
To samozřejmě vím, že když jsem doložila papír tak se to tam bude počítat taky jsem to tam uvedla, ale když nemám od něčeho papír tak to asi těžko doložím??
čestným prohlášením, stačí se zeptat na sociálce, ale to bys musela chtít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim o radu
Dobrý den mam problem…byla jsem si zadat o příspěvek na bydleni za prvni čtvrtletí… v byte bydlim v najmu od února takze jsem tam nesla tyto slozenky : najemne za unor a brezen a jeden plyn za brezen…jelikoz trvalo prepsani PRE. Najem 11100unor 11100 br a plyn 1500 br…to jsou vydaje 23.700. Jsem momentalne v neschopnosti takze muj mesicni prijem cini cca 6500.Cekala jsem na odpoved od uradu o pridanych davkach a prislo mi rozhodnuti ze budu dostavat mesicne 4146 kc…prosim jak je to mozne? Vzdyt timto nepokryji ani jeden muj mesicni najem…poradte mi co mam delat? Dekuji za info
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@moniška32 píše:
Dobrý den mam problem…byla jsem si zadat o příspěvek na bydleni za prvni čtvrtletí… v byte bydlim v najmu od února takze jsem tam nesla tyto slozenky : najemne za unor a brezen a jeden plyn za brezen…jelikoz trvalo prepsani PRE. Najem 11100unor 11100 br a plyn 1500 br…to jsou vydaje 23.700. Jsem momentalne v neschopnosti takze muj mesicni prijem cini cca 6500.Cekala jsem na odpoved od uradu o pridanych davkach a prislo mi rozhodnuti ze budu dostavat mesicne 4146 kc…prosim jak je to mozne? Vzdyt timto nepokryji ani jeden muj mesicni najem…poradte mi co mam delat? Dekuji za info
a kolik jsi jako čekala?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je fakt nezajímá že marodíš hele
vždyť dostanes 4 tisíce prakticky zadarmo tak co by si chtěla víc jako…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli mas PN 6500 a PN je 60% platu, tak tvůj at je tak cca 13 tis, nájem 11000, plyn 1500, prosím te, z čeho ziješ? A to jsi sama a nebo mas i děti? A hlavně stát tu není od toho, aby ti platil cely nájem, asi budeš muset do něčeho levnějšího. A 4000 je krásný příspěvek na bydlení ( ano, jmenuje se to „příspěvek na bydlení“, tzn. ze ti na bydlení přispějí, ne ti ho cely zaplatí
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@staniczka píše:
To je fakt nezajímá že marodíš helevždyť dostanes 4 tisíce prakticky zadarmo tak co by si chtěla víc jako…
Prakticky zadarmo? Já bych řekla úplně zadarmo a ještě je jí to málo
@moniška32 stát přece nemůže za to, že jsi na PN a máš blbě placenou práci, tak si nestěžuj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak něco ti snad přispěje přítel z podpory ne? (Nebo by mohl i zkusit pracovat) tvoje slova před několika týdny v jiné diskuzi:
„No a co ten přítel když nedělá???Nikde není vedenej přihlasej ho až ted v dubnu ale musime dokladat leden, un a bř…to vedenej nikde nebyl.. “
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@moniška32 píše:
cos čekala? jsou normativní náklady, Ty platíš hodně nad (najdi si tabulku na mpsv.cz).. To, že platíš 11 tis neznamená, že těch 11 tis dostaneš. Tohle je příspěvek na bydlení, né proplacení bydlení
najdi si levnější bydlení které odpovídá Tvým možnostem.
Příspěvek upraven 08.05.15 v 11:32
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@moniška32 tak 4000 za nic je super ne a je to jen příspěvek
. nejjednodušší je najít levnější bydlení, nemůžeš počítat že stát bude platit celé bydlení to by se líbilo vše, rpoto jsou i malé byty aby to člověk zvládnul financovat sám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty si jako myslis, ze kdyz bydli nekdo za 50k a bude nemocnej, ze mu ty naklady na bydleni socialka zaplati cele? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To samozřejmě vím, že když jsem doložila papír tak se to tam bude počítat taky jsem to tam uvedla, ale když nemám od něčeho papír tak to asi těžko doložím??