Příspěvek na bydlení, když jsem v nájmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Kallkapa píše:
Nemusí. Souhlasí tím, že Ti vystaví nájemní smlouvu.
Aha, ja musela vzdy k nemu jit a on mi musel dat potvrzeni
. Samozrejme nez bych ho nahanela, tak jsem se na to vyprdla, ale sousedka z anim litala. Pak s edomluvili a on ji to orazil na nekolik let ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@didcikk píše:
Měl by o tom vědět, nedělala bych to za jeho zády
To si nemyslim, ze bys to delala z ajeho zady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Snad jedine doplatek na bydleni, neni to ze statni sociální podpory ale z dávek hmotně nouze myslím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:
Aha, ja musela vzdy k nemu jit a on mi musel dat potvrzeni. Samozrejme nez bych ho nahanela, tak jsem se na to vyprdla, ale sousedka z anim litala. Pak s edomluvili a on ji to orazil na nekolik let
Nene, to jen kdybys měla podnájmení smlouvu, či žádnou smlouvu. K přihlášení trvalého bydliště potřebuješ BUĎ souhlas majitele NEBO nájemní smlouvu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptala jsem se na to na úřadě (září 2012) a řekli mi, že se to dává jen na trvalý pobyt, že když jsem v nájmu tak mi to nepřiznají., ale mohlo se něco změnit---
- Citovat
- Upravit
@Kallkapa píše:
Nene, to jen kdybys měla podnájmení smlouvu, či žádnou smlouvu. K přihlášení trvalého bydliště potřebuješ BUĎ souhlas majitele NEBO nájemní smlouvu
Ja mela najemni smlouvu, ale mam pocit, ze to bylo ofic. na rok, a pak dole byla tabulka na prodlouzeni, kd emel davat razitka, uz jsem doma. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PajinkaT píše:
Ptala jsem se na to na úřadě (září 2012) a řekli mi, že se to dává jen na trvalý pobyt, že když jsem v nájmu tak mi to nepřiznají., ale mohlo se něco změnit---
Tak to jsi byla ale v podnajmu, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PajinkaT píše:
Nájem a trvalý pobyt se nevylučuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trvalé bydliště tam mít nemusíš. Nájemnice má pouze nájemní smlouvu ve které je výslovně uvedeno, že neumožňuje zřídit trvalé bydliště a příšpěvek jí chodí. Jen podotýkám, že nájem moc neplatí takže zítra bude letecký den ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yweta píše:
Trvalé bydliště tam mít nemusíš. Nájemnice má pouze nájemní smlouvu ve které je výslovně uvedeno, že neumožňuje zřídit trvalé bydliště a příšpěvek jí chodí. Jen podotýkám, že nájem moc neplatí takže zítra bude letecký den
Pokud si nájemníci takovou nájemní smlouvu vypsala - tak je ten bod o neumožnění trvalého bydliště v rozporu se zák. čili neplatný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@yweta píše:
V tom případě - nájemník už jen bez smlouvy
A proč Ti ten trvalý pobyt tak vadí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Protože bych nerada jednoho dne řešila exetura za člověka který tam už nebydlí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měl by o tom vědět, nedělala bych to za jeho zády