Příspěvek na bydlení, když jsem v nájmu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
didcikk
19.2.13 20:13

Měl by o tom vědět, nedělala bych to za jeho zády :think:

• Citovat
  • Upravit
46867
19.2.13 20:18
@Kallkapa píše:
Nemusí. Souhlasí tím, že Ti vystaví nájemní smlouvu.

Aha, ja musela vzdy k nemu jit a on mi musel dat potvrzeni :nevim:. Samozrejme nez bych ho nahanela, tak jsem se na to vyprdla, ale sousedka z anim litala. Pak s edomluvili a on ji to orazil na nekolik let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
@didcikk píše:
Měl by o tom vědět, nedělala bych to za jeho zády :think:

To si nemyslim, ze bys to delala z ajeho zady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.2.13 20:19

Snad jedine doplatek na bydleni, neni to ze statni sociální podpory ale z dávek hmotně nouze myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.2.13 20:20
@Weru píše:
Aha, ja musela vzdy k nemu jit a on mi musel dat potvrzeni :nevim:. Samozrejme nez bych ho nahanela, tak jsem se na to vyprdla, ale sousedka z anim litala. Pak s edomluvili a on ji to orazil na nekolik let :lol:

Nene, to jen kdybys měla podnájmení smlouvu, či žádnou smlouvu. K přihlášení trvalého bydliště potřebuješ BUĎ souhlas majitele NEBO nájemní smlouvu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
19.2.13 20:21

Ptala jsem se na to na úřadě (září 2012) a řekli mi, že se to dává jen na trvalý pobyt, že když jsem v nájmu tak mi to nepřiznají., ale mohlo se něco změnit---

• Citovat
  • Upravit
46867
19.2.13 20:22
@Kallkapa píše:
Nene, to jen kdybys měla podnájmení smlouvu, či žádnou smlouvu. K přihlášení trvalého bydliště potřebuješ BUĎ souhlas majitele NEBO nájemní smlouvu ;)

Ja mela najemni smlouvu, ale mam pocit, ze to bylo ofic. na rok, a pak dole byla tabulka na prodlouzeni, kd emel davat razitka, uz jsem doma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
19.2.13 20:23
@PajinkaT píše:
Ptala jsem se na to na úřadě (září 2012) a řekli mi, že se to dává jen na trvalý pobyt, že když jsem v nájmu tak mi to nepřiznají., ale mohlo se něco změnit---

Tak to jsi byla ale v podnajmu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.2.13 20:24
@PajinkaT píše:

Nájem a trvalý pobyt se nevylučuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
19.2.13 20:36

Trvalé bydliště tam mít nemusíš. Nájemnice má pouze nájemní smlouvu ve které je výslovně uvedeno, že neumožňuje zřídit trvalé bydliště a příšpěvek jí chodí. Jen podotýkám, že nájem moc neplatí takže zítra bude letecký den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.2.13 20:42
@yweta píše:
Trvalé bydliště tam mít nemusíš. Nájemnice má pouze nájemní smlouvu ve které je výslovně uvedeno, že neumožňuje zřídit trvalé bydliště a příšpěvek jí chodí. Jen podotýkám, že nájem moc neplatí takže zítra bude letecký den :zed:

Pokud si nájemníci takovou nájemní smlouvu vypsala - tak je ten bod o neumožnění trvalého bydliště v rozporu se zák. čili neplatný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
19.2.13 20:49

V tom případě - nájemník už jen bez smlouvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
19.2.13 21:08
@yweta píše:
V tom případě - nájemník už jen bez smlouvy

A proč Ti ten trvalý pobyt tak vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
19.2.13 21:10

Protože bych nerada jednoho dne řešila exetura za člověka který tam už nebydlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat