Je možnost zrušit Skartu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Je možnost zrušit Skartu?????
Ženský nevíte někdo zda jde zrušit tu Skartu???prý už to není povinné od ledna se muže při žádosti o rodičák odmítnout Skarta tudíž by se snad dala i zrušit ne??
děsně mě štve že ještě nemám rodičák, ale kamarádka co nemá Skartu, jelikož žádala o rodičák na začátku ledna, už rodičák má na učtě od minulýho týdne
nevíte někdo???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@novalgi Ahojky holky v mem okoli, co nemaji skartu taky maji rodicaky driv o par dni nez ja. Ja ji mam od doby co byla povinna takze jsem si ji musela vyzvednout. A rodicak me chodi okolo 15 dne v mesici, driv kdyz jsem skartu nemela mela jsem penize na svym ucte okolo 10 dne v mesici..Skarta me doma lezi neaktivovana je me k nicemu..Ale prej urad posila na ni stejne penize a z skarty jdou teprve na muj bezny ucet!!!
Proto to tak dlouho trva.
Slysela jsem ze by od kvetna skartu meli mit vsichni, jedna pani to povidala na urade.Tak nevim zda pujde zrusit, nebo co s ni, nebo zda ji opravdu budou mit vsichni…
Je to na palici
Stvou me s tim. Jinak i tento mesic me rodicak dosel okolo 15ho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz si ji jednou přebrala, tak už zrušit nejde - doufejme, ze je to jen prozatím
- Citovat
- Upravit
Ja doufam v to porad, aby jednou se zrusila navzdy!!!
A snad k tomu dojde brzy nekdy, v tv se o tom nedavno bavili, ale zda se zrusi, nevim…
Ale snad ANO!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@novalgi skartu nemam s RD mi dorazil dnes.taky mne to stve, ale nemyslim, ze je to kartou, proste to matkam posilaji jak se jim zlibi. A pokud skarta bude porad vbazana na ucet v ceske sporce, tak nemuze byt nikdy povinna, dle zakona nam nikdo nemuze naridit mit ucet v urcitem peneznem ustavu. Sorry za prisppevek bez diakritky, pisu z mobilu
jinak zrusit nejde, koukni se do smlouvy.,tam bys mela mit napsane jak je to s odstoupenim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smlouvu nemuzu ani najit, nevim kde ji mam, mozna je nekde v kosi, jaksi si nemuzu vzpomenout kde je
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je nespravedlivý, jako být limitovaná tím že jsem žádala o rodičák před lednem 2013 a neměla jsem možnost odmítnout
za to ted odmítnout lze
tak proč je na všechno dvojí metr
já to mít musim a ta co žádá nyní jí mít nemusí???
kde je ksakru logika
já ještě rodičák nemám
normálně mi chodil kolem 8. v měsíci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jaja87 píše:
Smlouvu nemuzu ani najit, nevim kde ji mam, mozna je nekde v kosi, jaksi si nemuzu vzpomenout kde je![]()
.
ty jo smlouvu
taky nevim kde
ale jako sere mě že se tomu říká smlouva, já nechtěla nic byla to podmínka rodičáku, takže jako bych to spíš nazvala formulář jelikož jako se smlouvou at jdou do prdele
no napsala jsem na ministerstvo i na uřad práce čr
tak jsem zvědavá co mi odepíšou
bylo mi posláno nějaké číslo pod kterém byl můj podněz zaevidován, tudíž jsou povinni mi odpovědět
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Courtney píše:
Kdyz si ji jednou přebrala, tak už zrušit nejde - doufejme, ze je to jen prozatím
hm no jestli to nejde tak to určo nezmění jelikož ví že by to všichni zrušili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono bylo povinné ji loňský rok přebrat? Já to odignorovala, protože jsem to za povinné nepovažovala a nikdo mi nic neřekl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maculinka píše:
Ono bylo povinné ji loňský rok přebrat? Já to odignorovala, protože jsem to za povinné nepovažovala a nikdo mi nic neřekl.
no mě pani řekla že pokud jí nebudu mít nepřijde mi rodičák
ale už jsem slyšela od hodně ženskejch že to ignorovaly a nic se jim nestalo
zatim tedy žádný postih nebyl
jako v tom případě mi pani lhala a pod nátlakem že nebudu mít peníze jsem to vše podepsala a kartu převzala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejde zrušit, jedinné co jde, že ti peníze přepošlou z ní na tvůj účet. A řeknou, že používat se nemusí. Mají jen kecy, že jim to ušetří kolik peněz, ale většinou má každý už svůj účet. Málo komu to posílají složenkou. Tak si to měli udělat pro ně. Jen se tím zdržujou platby.Na mém účtě jsem měla peníze brzo.Ted se to tak opožduje, že je mám 20 i později.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak povinna v pravem slova smysllu nebyla nikdy, ale byla tak prezentovana a informace o tom, ze je protizakonna vysli na povrch az pozdeji, pr. Vyjadreni ombudsmana. Je to proste hnus hnus hnus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže oni v tom mají tolik peněz, slavní lobisté se nabalily, že to ted těžko zruší. Tak jako amnestii. Když nenese nikdo za nic odpovědnost, tak to tak dopadá a co po normálních lidech. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit