Je možnost zrušit Skartu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16416
19.2.13 18:48

No mě to taky přeposílají na muj učet
ale jako se to zdržuje děsně a mě to štve
já jí prostě taky nehci a hotovo nehci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.2.13 19:01
@novalgi píše:
ty jo smlouvu :-( taky nevim kde
ale jako sere mě že se tomu říká smlouva, já nechtěla nic byla to podmínka rodičáku, takže jako bych to spíš nazvala formulář jelikož jako se smlouvou at jdou do prdele
no napsala jsem na ministerstvo i na uřad práce čr
tak jsem zvědavá co mi odepíšou
bylo mi posláno nějaké číslo pod kterém byl můj podněz zaevidován, tudíž jsou povinni mi odpovědět

Tak pak pisni co odepsali, to by me zajimalo..No smlouvou bych to taky nenazyvala!!Taky me serou s tim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
19.2.13 19:02

@Jaja87 určo napíšu jsem zvědavá co mi jako napíšou za argument

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.2.13 19:04

@novalgi to me traky zajima..No ja si prave taky kartu musela prevzit jinak bych nemela rodicak, tak jsem to prevzala a za par mesicu jsem se dovedela ze holky ji ani nemaji a nic jim nedoslo, a me dopis dom dosel ihned!!! :zed: :zed: nevim podle ceho to vybiraji..je to hnus velkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
19.2.13 19:10
@Jaja87 píše:
@novalgi to me traky zajima..No ja si prave taky kartu musela prevzit jinak bych nemela rodicak, tak jsem to prevzala a za par mesicu jsem se dovedela ze holky ji ani nemaji a nic jim nedoslo, a me dopis dom dosel ihned!!! :zed: :zed: nevim podle ceho to vybiraji..je to hnus velkej.

jo jo přesně já měla taky hned dopis domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5575
19.2.13 19:13

A neslo byy to nejak pravne napadnout, ze jste se stali obeti natlaku, uvedli vas v omyl tvrzenim, ze poduk kartu neprevezmeete. t.j. Nepodepiisete smlouvu se sporkou, tak vam stopnou RD. To je prave ta hnusarna, ze to od pocatku nebyla pravda. Ja mela stesti, RD. Mam od unora 2012 a dopis k skarte mi dodnes nedorazil. Taky bych ji ale byvala prevzala, protoze bych se bala, ze mi RD nedorazi.ted uz jsou lepsi informace nez prdtim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
19.2.13 19:20

@arcanobacterium no přesně no, jako já se bála ono bez peněz nevim co by bylo
pani byla nepříjemná jako prdel a tak člověk se bojí někde něco říct říkám no a to jako musim mít tu kartu a ona mi řekla no jinak nedostanete peníze
takže jsem to podepsala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.2.13 19:24

@novalgi tak tak presne jako u me no..Taky jsem se bala ze bych nedostala penize. prisel mi dopis hned dom, co jsem podepsala papir o tom ze ziju v Cr. :zed: :zed: holky tam byly taky podepsat papir o CR a dopis o karte jeste nedostaly!!Je to na palici fakt ze jo, nevim jak to delaji ze nekomu to doslo hned a nekomu do ted nic.. :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
19.2.13 19:47

Já jsem byla žádat o Rodičák v červenci 2012 a za 2 týdny přišel dopis, že si mám dojít pro Skartu takže jí mám taky hned, ale kamarádky nic a švagrová která rodila v říjnu taky nic.. nevím jak to dělaj, že někomu pošlou a někomu ne. Jinak mi rodičák chodí nejpozději 15. a teď přišel až 18. ale prostě to mají špatně tam je jedno jestli je to Skarta, BÚ nebo složenka - prostě to posílají jak chtějí.. :( Taky mě to pěkně štve.. :(

• Citovat
  • Upravit
16416
19.2.13 19:56

Jako podle mě by to mělo dojít všem stejně ne???
jakto že @PajinkaT má skartu a má už rodičák???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.2.13 20:00

Jinak me rodicak chodi okolo 15 dne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
19.2.13 20:04
@Jaja87 píše:
Jinak me rodicak chodi okolo 15 dne…

mě doted od listopadu chodil fakt před 10 dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
19.2.13 20:05

@novalgi : Nemají stanovené jedno datum kdy to mají posílat, paní na úřadě mi řekla, že to musí poslat do konce měsíce. Jinak nevím proč to mám a někdo ne.. Taky to jejich vyplácení nechápu. Jako by byl problém stanovit jeden nebo dva dny, kdy to musí poslat.. Nechápu! :(

• Citovat
  • Upravit
16416
19.2.13 20:07
@PajinkaT píše:
@novalgi : Nemají stanovené jedno datum kdy to mají posílat, paní na úřadě mi řekla, že to musí poslat do konce měsíce. Jinak nevím proč to mám a někdo ne.. Taky to jejich vyplácení nechápu. Jako by byl problém stanovit jeden nebo dva dny, kdy to musí poslat.. Nechápu! :(

o přesně jako někdo to má třeba už 10. a další 20???
to je děsný
nebo je to podle abecedy
moje příjmení začíná na Š
ty jsi třeba na začátku abecedy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
19.2.13 20:09

@novalgi : Já jsem na P., ale tenhle měsíc se mi opozdil taky. Normálně příjde nejpozději 15.tého a tenhle až 18-tého takže nevím.. :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat