Je možnost zrušit Skartu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16416
19.2.13 20:10
@PajinkaT píše:
@novalgi : Já jsem na P., ale tenhle měsíc se mi opozdil taky. Normálně příjde nejpozději 15.tého a tenhle až 18-tého takže nevím.. :(

to neni odemě moc daleko v abecedě
no asi v tom systém prostě neni ja ktak vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
19.2.13 20:12

Ja jsem na P. :think: :think: tak nevim jak to delaji!! :zed: Me chodi jak kdy uz me dosel i 14 ho,15ho, ale i 17 ho od doby co mam kartu blbou. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
19.2.13 20:15

Je to s ní naprd.. :( Kdyby určili jedno datum kdy to má být na účtě tak neřeknu ani slovo, ale takhle člověk nikdy neví kdy peníze příjdou.. :( Já z toho naštěstí nic neplatím, ale lituji ty co mají trvalé příkazy a tak.. :(

• Citovat
  • Upravit
16416
19.2.13 20:25
@PajinkaT píše:
Je to s ní naprd.. :( Kdyby určili jedno datum kdy to má být na účtě tak neřeknu ani slovo, ale takhle člověk nikdy neví kdy peníze příjdou.. :( Já z toho naštěstí nic neplatím, ale lituji ty co mají trvalé příkazy a tak.. :(

no jako nám odešla jen částečná hypotéka no :( :( :( :(
jelikož máme všechny příkazy na 12. a hypotéku na 15,která nejde změnit
takže nám všechny poplatky vyčerpali učet a čekáme na rodičák no a na učtě 0,00 to jsme tam nikdy neměli jako
si připadám jak sociál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
20.2.13 08:49

Tak rodičák nikde a to je 20.
ach jo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
20.2.13 09:01

Tak jsem volala do banky aabych změnila datum splátky hypotéky a jako je to za poplatek 4tis
takže paráda ne
a to se vyplatí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
20.2.13 11:47

@novalgi : To si děláš srandu ne?? 4000?? Se zbláznili normálně!! :(

• Citovat
  • Upravit
čtenář 1
20.2.13 19:19
@werro píše:
V lednu jsem se ptala na socialce a zrusit nejde :roll: 8)

Neptejte se na sociálce, skartu jen předává pro spořitelnu, běžte do spořitelny a trvejte na zrušení účtu k skartě, to jít musí - je to váš účet, který už nechcete dále používat. A jestli někdo bude tvrdit, že pak nedostanete dávky, okamžitě to nahlašte ministerstvu a pošlete to i na vládu, emaily jsou na netu.

• Citovat
  • Upravit
16416
20.2.13 20:11
@PajinkaT píše:
@novalgi : To si děláš srandu ne?? 4000?? Se zbláznili normálně!! :(

no bohužel si srandu nedělám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
20.2.13 20:12
@čtenář 1 píše:
Neptejte se na sociálce, skartu jen předává pro spořitelnu, běžte do spořitelny a trvejte na zrušení účtu k skartě, to jít musí - je to váš účet, který už nechcete dále používat. A jestli někdo bude tvrdit, že pak nedostanete dávky, okamžitě to nahlašte ministerstvu a pošlete to i na vládu, emaily jsou na netu.

hm no nehci mít problémy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat