Je možnost zrušit Skartu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PajinkaT píše:
@novalgi : Já jsem na P., ale tenhle měsíc se mi opozdil taky. Normálně příjde nejpozději 15.tého a tenhle až 18-tého takže nevím..
to neni odemě moc daleko v abecedě
no asi v tom systém prostě neni ja ktak vidim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem na P.
tak nevim jak to delaji!!
Me chodi jak kdy uz me dosel i 14 ho,15ho, ale i 17 ho od doby co mam kartu blbou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to s ní naprd..
Kdyby určili jedno datum kdy to má být na účtě tak neřeknu ani slovo, ale takhle člověk nikdy neví kdy peníze příjdou..
Já z toho naštěstí nic neplatím, ale lituji ty co mají trvalé příkazy a tak.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@PajinkaT píše:
Je to s ní naprd..Kdyby určili jedno datum kdy to má být na účtě tak neřeknu ani slovo, ale takhle člověk nikdy neví kdy peníze příjdou..
Já z toho naštěstí nic neplatím, ale lituji ty co mají trvalé příkazy a tak..
no jako nám odešla jen částečná hypotéka no
![]()
jelikož máme všechny příkazy na 12. a hypotéku na 15,která nejde změnit
takže nám všechny poplatky vyčerpali učet a čekáme na rodičák no a na učtě 0,00 to jsme tam nikdy neměli jako
si připadám jak sociál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem volala do banky aabych změnila datum splátky hypotéky a jako je to za poplatek 4tis
takže paráda ne
a to se vyplatí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@werro píše:
V lednu jsem se ptala na socialce a zrusit nejde![]()
Neptejte se na sociálce, skartu jen předává pro spořitelnu, běžte do spořitelny a trvejte na zrušení účtu k skartě, to jít musí - je to váš účet, který už nechcete dále používat. A jestli někdo bude tvrdit, že pak nedostanete dávky, okamžitě to nahlašte ministerstvu a pošlete to i na vládu, emaily jsou na netu.
- Citovat
- Upravit
@PajinkaT píše:
@novalgi : To si děláš srandu ne?? 4000?? Se zbláznili normálně!!
no bohužel si srandu nedělám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@čtenář 1 píše:
Neptejte se na sociálce, skartu jen předává pro spořitelnu, běžte do spořitelny a trvejte na zrušení účtu k skartě, to jít musí - je to váš účet, který už nechcete dále používat. A jestli někdo bude tvrdit, že pak nedostanete dávky, okamžitě to nahlašte ministerstvu a pošlete to i na vládu, emaily jsou na netu.
hm no nehci mít problémy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit