Příspěvek na bydlení, když jsem v nájmu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příspěvek na bydlení když jsem v nájmu.
Ahoj chci se zeptat.. Naskytla se mi příležitost jít do nájmu, ale ještě s jinou osobou která mi poskytne nájem u něj doma s tím, že mu budu dávat na vodu el. a nájem. já jsem na mateřské myslíte, že bych měla nárok na nějaký příspěvek? trvalou adresu tam nemam a ani mít nemůžu.. děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nájemní smlouvu dostanu i to kolik budu dávat na el a kolik za vodu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslim, že bys musela mít trvalej pobyt, ale to ti řeknou na sociálce, stačí poslat maila
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Trvalý bydliště tam myslím mít nemusíš (ale nevím to jistě), ale vyplňují se společně posuzované osoby - se kterýma bydlíš. Otázka je, jestli by se tam musel napsat i ten člověk a jestli brali by v potaz jeho příjem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Musíš tam mít trvalé bydliště jinak ti příspěvek na bydlení nedají ![]()
- Citovat
- Upravit
@SatanekTerezka píše:
Ahoj chci se zeptat.. Naskytla se mi příležitost jít do nájmu, ale ještě s jinou osobou která mi poskytne nájem u něj doma s tím, že mu budu dávat na vodu el. a nájem. já jsem na mateřské myslíte, že bych měla nárok na nějaký příspěvek? trvalou adresu tam nemam a ani mít nemůžu.. děkuji
Bez trvalého bydliště ne. Nicméně na základě nájemní smlouvy si trvalé bydliště můžeš zřídit. Pak se budou posuzovat příjmy všech trvale hlášených osob.
Příspěvek upraven 19.02.13 v 19:56
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teda nevím zda je to pořád, ale kamarádka bydlela v bytě 10 let nechtěli jí ho tam dát, teda ten komu platila nájem, tak se odstěhovala k jinému a ten jí ten trvalej dal a už má nárok, jinak jí na sociálce řekli že musí mít trvalej, třeba se to změnilo ![]()
- Citovat
- Upravit
Omlouvám se za vetření, ale můžu se zeptat, pro příspěvek na bydlení se posuzují jen osoby s trvalým pobytem v bytě, nebo všechny, co tam bydlí?? anonymně proto, že se budeme stěhovat, ale ještě není nic jistého. příspěvek jsme dosud nebrali, ale jdeme do většího a dražšího ![]()
- Citovat
- Upravit
@Kallkapa píše:
Bez trvalého bydliště ne. Nicméně na základě nájemní smlouvy si trvalé bydliště můžeš zřídit. Pak se budou posuzovat příjmy všech trvale hlášených osob.Příspěvek upraven 19.02.13 v 19:56
S tim, ale musi souhlasit majitel, ne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Omlouvám se za vetření, ale můžu se zeptat, pro příspěvek na bydlení se posuzují jen osoby s trvalým pobytem v bytě, nebo všechny, co tam bydlí?? anonymně proto, že se budeme stěhovat, ale ještě není nic jistého. příspěvek jsme dosud nebrali, ale jdeme do většího a dražšího
Trvale bydliste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru Nemusí. Můžeš to udělat na divoko (zapíšou to na základě smlouvy), ale samosebou riskuješ, že se to dozví, vypoví Ti smlouvu a jsi v rejži.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:
S tim, ale musi souhlasit majitel, ne?
Nemusí. Souhlasí tím, že Ti vystaví nájemní smlouvu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit