Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@inkakřivák píše:
A to může být, rodicak pět tisíc?
Nemůže, i ten nejnižší je 6200 ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Nemůže, i ten nejnižší je 6200
No to si pravé myslím.
@Bubla Bůčková píše:
Já myslím, že může teda. I nižší.
Ježiš jasně že může. Aby vám smíchy neprasklo břicho.
Zakladatelko, až se půjdeš ptát na ten příspěvek na bydlení, tak si zkus rovnou podat žádosti o dávky hmotný nouze a uvidíš.
@lucad77 Jak to? Rodičák může být nejdéle na 4 roky…a dělí se 300 tisíc…
@Monchichik píše:
@lucad77 Jak to? Rodičák může být nejdéle na 4 roky…a dělí se 300 tisíc…
Tak třeba už hodně vybrala a pak roztahovala do čtyř let? Nejnižší částka je myslím 50 Kč.
Bez podat mohou žádost, ne?
Okamžitě bych šla na ÚP a vyřešila to.
Na jídlo si půjčit zatím. od rodiny, kamarádky
@lucad77 píše:
Já myslím, že může teda. I nižší.
Nejnižší částka je 50 Kč měsíčně.
@Bubla Bůčková píše:
Není. Je to 50 Kc, ale pokud je to pod 100, nevyplaci se mesicne, ale ctvrtletne
Zajdi na ospod podat novou zadost a zeptej se, jestli ti nemuzou nejak pomoci v soucasne situaci. Existuji potravinove banky, taky nejaka davka ve financni tisni, netusim presne, oni budou vedet a poradi ti.
@Anonymní píše:
Já ti rozumím, já naštěstí mám pár dobrých a blízkých přátel, kteří by mi snad v těžké situaci pomohli. Ale fakt jak říkáš, ne každý má k dispozici rodiče, babičky, strýčky tetičky. My jsme se taky nikdy ve velkém nestýkali, ani když můj taťka žil (je ze 4 sourozenců a viděla jsem je a jejich děti párkrát za život), se stranou mamky taky tak. Celý život pro mě rodina byly pouze rodiče a babička, teď už z nich zbyla jen ta mamka.
Já mám tak super rodiče, že nás se sourozenci rozhádali. A rovněž moji sourozenci patří k těm zmiňovaným duševním chudákům, co mi zavádí peníze na postižené dítě, které by nehlídali ani pět minut. ![]()