Přispívá některá zdravotní pojišťovna na autosedačku?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
No právě, že zdravotní pojišťovny nejsou neziskovky, ale tyhle bonusové programy byly něco navíc, právě ze zisku pojišťovny a pokud ten zisk nemá nebo jej investuje jinde, tak bonusy nejsou.
A neříkej mi, že někdo není schopný za pár stovek bez pojišťovny koupit dítku přilbu
M
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já netvrdím, že nikdo nemůže koupit přilbu za pár stovek bez pomoci ZP. Jen jsem psala, že pojišťovna to viděla - sama bez nátlaku - jako dobrou investici do pojištěnce, take nechápu, proč ty ses tomu divila, proč že by to jako měla platit. Je to taky pro ně vlastně forma reklamy, co dají navíc. Pořád mi to přijde smysluplnější, než že všechny děti narozené v roce 2005/6 a nevím kdy vyfasovaly od VZP beruško-želvu v plastové taštičce.
A rozhodně je ten bonus program zlomek jejich zisku, tím jsem si jistá
Jenže je krize a tak šetří všichni, i ti, co nemusí - jim se odvody pojistného nezmenšily, ale proč by se na krizi nevymluvili, že.
- Citovat
- Upravit
mado - nepracuješ náhodou u ZP? ![]()
tak jo - autosedačku koupím, to je jasný. Ale já chci koupit kvalitní za 5000 - tzn. jak tu psali holky - chci dobrou prevenci, než pak řešit úrazy. Někdo koupí sedačku za 1500 9-36 kg a může to mít stejný efekt, jak když nemá sedačku žádnou. A proč by nemohla ZP přispívat na prevenci? Je to stejné jak když přispívá na očkování.
O palácích ZP, luxusních autech ani nemluvím…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
karolínka.sofinka píše: …tak jo - autosedačku koupím, to je jasný. Ale já chci koupit kvalitní za 5000 - tzn. jak tu psali holky - chci dobrou prevenci…
O palácích ZP, luxusních autech ani nemluvím…
Taky nás to akorát čeká, malej už má 9,5Kg a jezdí ještě ve „vajíčku“ ![]()
Chceme opustit VZP ale nějaký bonus z toho asi nekápne ![]()
- Citovat
- Upravit
Metal Aliance přispívá na autosedačku 300,–, pokud se koupí do konce listopadu a pokud je to na první dítě, nesmí to bejt dřív, než dva měsíce před narozením miminka…nebo tak nějak. Mrkněte na stránky. Není to nic moc, ale taky jsou to peníze:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit