Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Na Plzeňsku jsou teď prázdniny.
Aha. Ok, tak to jen jedna rada.
Nauč se klepat - jo a pobavte se o vhodné antikoncepci. Sexuální praktiky nerozebírejte.
@Anonymní píše:
Dcera by měla vědět, že když si zve návštěvu, měla by o tom majitelka bytu vědět. Nebo ta, co platí nájem.
Bez toho, aniž bys to ochutnala, nemůžeš nic tvrdit.
To, jestli je to zvrhlík poznáš jedině tak, že si ho sama vyzkoušíš a nebo se k nim příště přidáš.
A nezapomeň dát vědět. ![]()
A odkud znáte ty praktiky z filmů pro dospělé? On i ten váš nečekaný návrat je jak ze scénáře pro tyto filmy. Pokud si vaše dcera bude chtít něco podobného střihnout, tak si to střihne a umístění ejakulátu na to nebude mít žádný vliv. Krom toho, do těch filmů se to stejně dostalo ze života.
@Anonymní píše:
Proč jste ke mně tak kritičtí? A proč hned troll?
Nejsem troll. Dcera vaření nesnáší a vždycky nadělá strašný nepořádek, tak jí vždy, když nestíhám vařit já, nechávám peníze doma. Dcera účet nemá a já v práci nemám moc čas, Navíc, když si třeba vezme něco, co máme doma a peníze neutratí, máme domluvu, že si ušetřené peníze může nechat a já tak nemusím řešit její kapesné.
@Anonymní píše:
Proč jste ke mně tak kritičtí? A proč hned troll?
Nejsem troll. Dcera vaření nesnáší a vždycky nadělá strašný nepořádek, tak jí vždy, když nestíhám vařit já, nechávám peníze doma. Dcera účet nemá a já v práci nemám moc čas, Navíc, když si třeba vezme něco, co máme doma a peníze neutratí, máme domluvu, že si ušetřené peníze může nechat a já tak nemusím řešit její kapesné.
a proč jí vtrháváš do pokoje, když předpokládáš, že spí? nedává smysl - troll
a neviděla jsi klučičí bundu a klučičí boty? nedává smysl - troll
byli naprosto potichu? nedává smysl - troll čauky ![]()
Hele, nemusi to bejt troll.
Nedavno tu byla diskuse a valná vetsina zenskych to nerozdychavala, mit na obliceji sperma.
Tak coby z toho nemohla bejt divoka zakladatelka…
Prosim te, je to uplne normální, pokud se ji to líbí
neni první ani jediná a nemusí to bejt z donuceni.
@Mar__tanka1983 píše:
Hele, nemusi to bejt troll.
Nedavno tu byla diskuse a valná vetsina zenskych to nerozdychavala, mit na obliceji sperma.
Tak coby z toho nemohla bejt divoka zakladatelka…
Prosim te, je to uplne normální, pokud se ji to líbíneni první ani jediná a nemusí to bejt z donuceni.
nemusí to být troll, ale je to troll
přečti si body, které píšu - ještě bych přidala - kde tě z práce pustí jít znovu domů - takže to máme 4 nepravděpodobné body, to už je moc
@Russet píše:
Dcera by měla vědět, že když si zve návštěvu, měla by o tom majitelka bytu vědět. Nebo ta, co platí nájem.
S tímhle souhlasím, děvče není plnoleté a matka má za ni odpovědnost, zas na druhou stranu, nebylo nutné prát ložní prádlo od spermatu.
Ohne sranda, asi by se mi nelíbilo hlavně to, že nevím o tom, koho dcera v bytě má, jo, byl to přítel, ale… vykukávání, včetně té sex. praktiky by mi tak nevadilo.
Příspěvek upraven 15.02.23 v 21:58
@Dani65 píše:
S tímhle souhlasím, děvče není plnoleté a dotáhnout si domů někoho, koho třeba pořádně nezná, může být o hubu.
jasně, každý nabíječ musí býti rodičům představen ještě před aktem
![]()
@MermaidMotel píše:
Pokud to neměla v očích, tak nevidím problém.
jo, no to by také neviděla, ani problém
Úplně normální praktika. Příště zaklepej, i kdyby tam nikoho neměla. Je dospělá žena.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat