Přistihla jsem dceru a jejího přítele

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
15.2.23 21:33
@SAJ píše:
Jako fakt? :roll: Jako víc by mě teda znepokojilo to, ze v sedmnácti není ve škole. :roll:

Na Plzeňsku jsou teď prázdniny.

• Upravit
SAJ
17073
15.2.23 21:36
@Anonymní píše:

Aha. Ok, tak to jen jedna rada. ;) Nauč se klepat - jo a pobavte se o vhodné antikoncepci. Sexuální praktiky nerozebírejte.

• načítám...
53518
15.2.23 21:38
@Anonymní píše:

Dcera by měla vědět, že když si zve návštěvu, měla by o tom majitelka bytu vědět. Nebo ta, co platí nájem.

• načítám...
15.2.23 21:43

Bez toho, aniž bys to ochutnala, nemůžeš nic tvrdit.
To, jestli je to zvrhlík poznáš jedině tak, že si ho sama vyzkoušíš a nebo se k nim příště přidáš.
A nezapomeň dát vědět. :palec:

• načítám...
Prostě Vodnář
15.2.23 21:44

A odkud znáte ty praktiky z filmů pro dospělé? On i ten váš nečekaný návrat je jak ze scénáře pro tyto filmy. Pokud si vaše dcera bude chtít něco podobného střihnout, tak si to střihne a umístění ejakulátu na to nebude mít žádný vliv. Krom toho, do těch filmů se to stejně dostalo ze života.

@Anonymní píše:
Proč jste ke mně tak kritičtí? A proč hned troll?
Nejsem troll. Dcera vaření nesnáší a vždycky nadělá strašný nepořádek, tak jí vždy, když nestíhám vařit já, nechávám peníze doma. Dcera účet nemá a já v práci nemám moc čas, Navíc, když si třeba vezme něco, co máme doma a peníze neutratí, máme domluvu, že si ušetřené peníze může nechat a já tak nemusím řešit její kapesné.
  • Upravit
78493
15.2.23 21:45
@Anonymní píše:
Proč jste ke mně tak kritičtí? A proč hned troll?
Nejsem troll. Dcera vaření nesnáší a vždycky nadělá strašný nepořádek, tak jí vždy, když nestíhám vařit já, nechávám peníze doma. Dcera účet nemá a já v práci nemám moc čas, Navíc, když si třeba vezme něco, co máme doma a peníze neutratí, máme domluvu, že si ušetřené peníze může nechat a já tak nemusím řešit její kapesné.

a proč jí vtrháváš do pokoje, když předpokládáš, že spí? nedává smysl - troll
a neviděla jsi klučičí bundu a klučičí boty? nedává smysl - troll
byli naprosto potichu? nedává smysl - troll čauky :mavam:

• načítám...
31292
15.2.23 21:45

Hele, nemusi to bejt troll.
Nedavno tu byla diskuse a valná vetsina zenskych to nerozdychavala, mit na obliceji sperma.
Tak coby z toho nemohla bejt divoka zakladatelka…
Prosim te, je to uplne normální, pokud se ji to líbí ;) neni první ani jediná a nemusí to bejt z donuceni.

• načítám...
78493
15.2.23 21:48
@Mar__tanka1983 píše:
Hele, nemusi to bejt troll.
Nedavno tu byla diskuse a valná vetsina zenskych to nerozdychavala, mit na obliceji sperma.
Tak coby z toho nemohla bejt divoka zakladatelka…
Prosim te, je to uplne normální, pokud se ji to líbí ;) neni první ani jediná a nemusí to bejt z donuceni.

nemusí to být troll, ale je to troll
přečti si body, které píšu - ještě bych přidala - kde tě z práce pustí jít znovu domů - takže to máme 4 nepravděpodobné body, to už je moc

• načítám...
1341
15.2.23 21:51
@Russet píše:
Dcera by měla vědět, že když si zve návštěvu, měla by o tom majitelka bytu vědět. Nebo ta, co platí nájem.

S tímhle souhlasím, děvče není plnoleté a matka má za ni odpovědnost, zas na druhou stranu, nebylo nutné prát ložní prádlo od spermatu. :nevim: Ohne sranda, asi by se mi nelíbilo hlavně to, že nevím o tom, koho dcera v bytě má, jo, byl to přítel, ale… vykukávání, včetně té sex. praktiky by mi tak nevadilo.

Příspěvek upraven 15.02.23 v 21:58

• načítám...
680
15.2.23 21:52

Pokud to neměla v očích, tak nevidím problém.

• načítám...
78493
15.2.23 21:53
@Dani65 píše:
S tímhle souhlasím, děvče není plnoleté a dotáhnout si domů někoho, koho třeba pořádně nezná, může být o hubu.

jasně, každý nabíječ musí býti rodičům představen ještě před aktem :think: :mrgreen:

• načítám...
78493
15.2.23 21:54
@MermaidMotel píše:
Pokud to neměla v očích, tak nevidím problém.

jo, no to by také neviděla, ani problém

• načítám...
56505
15.2.23 21:54

To je zase diskuze. :lol:

• načítám...
3758
15.2.23 21:55

Úplně normální praktika. Příště zaklepej, i kdyby tam nikoho neměla. Je dospělá žena.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML

• (4.9) + 41 recenzí

Dudlík Space 0–6m