Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Přesně kvůli takovým jako jsi ty!
Jo a já nekde pisu, ze je zakladatelka troll nebo honič? ![]()
Za to ty nemas ani koule na to si ten svuj výblitek napsat pod nickem… ![]()
@Anonymní píše:
Přesně kvůli takovým jako jsi ty!
Taky jsem zvědavá, kdo je tady hrdina anonym.
Děkujeme @admin
@Lucy75 píše:
Více než sperma v obličeji bych se podivila, proč není ve škole…
kolik bylo hodin?
pokud stihli před školou rychlovku, tak spíš smekám za jejich logistikujinak historka nesedí kvůli bundě-botám-že jen tak letíš z práce domů, NIC jsi neslyšela…
ale tak při středě dobře, no…
streda - balzam na plet je treba:-)
@veria píše:
Ale asi nemusi rodic dovolit aby to probihalo u nej v byte?
U nas by taky letel
no rodič se to většinou vůbec nedozví,
a kde jako to má probíhat?
@Anonymní píše:
Tady je lepší se na nic raději neptat.
Většina vymaštěnců a vymaštěnkyň ti akorát znechutí se příště na něco podobného ptát.
Jen si přečti ty ubohý názory. “jak to že není ve škole” “Příště polykat” “Seš troll že nevidíš boty, nebo bundu” “Přidej se k nim”Jsou zde většinou opravdoví ubožáci, co mají hubu plnou kravin a radu žádnou.
a ty jsi další ubožák, co tady anonymně nadává ostatním
bezdůvodný anonym, prosím též o odtajnění @admin
@drewlet píše:
Pro vás všechny je normální, že si sedmnáctiletá tahá někoho domů za účelem sexu?
Co když to není troll, ale opravdu matka a píšete jí takové hnusárny.
Ano je. Vadilo by mi kdyby to kdyby s klukem byla “tyden a nebo byl tento rok uz druhy”. Diky “bohu” ze nasi nebyli takhle pruderni.
@stinga píše:
a ty jsi další ubožák, co tady anonymně nadává ostatním
bezdůvodný anonym, prosím též o odtajnění @admin
No tak pokud ti nevadí, jak se ostatní vyjadřují k původnímu příspěvku zakladatelky viz: odpovědi některých jedinců, ale vadí ti že ten, kdo na takový individua upozorňuje je anonymní, tak by si měla trochu popřemýšlet sama nad sebou.
@freeport píše:
Velmi benevolentního zaměstnavatele mas, když si můžeš jen tak odejit, dle mě, kvůli prkotine.
Obzvlášť ve světle toho, že píše, že peníze na účet poslat nemohla protože " v práci ani nemá moc čas".
Ale udělat si výlet domů a místo hození peněz na botník a spěchu zpátky, vtrhává do pokojíku.
Taky pardon, ale první co člověk udělá je, že nejdřív zavolá „hele co budeš dneska jíst, zapomněla jsem na peníze“.
To je všechno tak strašně děravé, až to bolí.
@Trolejbus píše:
No tak pokud ti nevadí, jak se ostatní vyjadřují k původnímu příspěvku zakladatelky viz: odpovědi některých jedinců, ale vadí ti že ten, kdo na takový individua upozorňuje je anonymní, tak by si měla trochu popřemýšlet sama nad sebou.
Ty bys zas mela popřemýšlet nad tím v jakých situacích se dle pravidel webu muze používat anonym, určitě ne k nadávkám ostatním…
@stinga píše:
no rodič se to většinou vůbec nedozví,a kde jako to má probíhat?
Za mého mládí to u těch, co měly podobně smýšlející rodiče jako třeba @drewlet a @veria probíhalo na diskotéce na toaletách, v zahradních chatkách a na chalupách rodičů kamarádek, ty šťastnější z vesnic měly k dispozici také seníky, opuštěné zemědělské budovy a přírodu, zatímco si rodiče mysleli, že jejich ratolest se učí s kamarádkou v dětském pokojíčku. Tato varianta je samozřejmě mnohem bezpečnější a pro prudérní rodiče přijatelnější. Akorát pak bylo těžké udržet poker face před rodiči dotyčné chuděry, které jsme zajišťovali alibi.
@Hoa Mai píše:
Za mého mládí to u těch, co měly podobně smýšlející rodiče jako třeba @drewlet, probíhalo na diskotéce na toaletách, v zahradních chatkách a na chalupách rodičů kamarádek, ty šťastnější z vesnic měly k dispozici také seníky, opuštěné zemědělské budovy a přírodu, zatímco si rodiče mysleli, že jejich ratolest se učí s kamarádkou v dětském pokojíčku. Tato varianta je samozřejmě mnohem bezpečnější a pro prudérní rodiče přijatelnější. Akorát pak bylo těžké udržet poker face před rodiči dotyčné chuděry, které jsme zajišťovali alibi.
moc složité,
tak já jsem si v 17 zvala přitele také domů, škola končí vždycky dřív, než zaměstnání rodičů ![]()
Dobrý den,
děkuji za označení, vzhledem k tomu, že se jednalo o reinkarnaci jiného trolla, který již jednou měl profil smazán, nový profil dostihnul stejný osud. Diskuzi uzamykám.
Děkuji a hezký den,
Viki
@Dani65 píše:
No, pro mne by to moc normální nebylo, nicméně dneska to tak chodí.
A kdy to prosím takhle nechodilo?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat