Přítel mi nedal dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
708
22.12.18 00:22

A jinak k tématu… Zakladatelko, tobě vymýšlet dárek by mi osobně asi taky nedělalo radost… Řešíš neřešitelné ještě před datem možného řešení… :lol:

Zamysli se nad sebou, nevím, kolik ti je, možná tě ještě v příštích letech život naučí prioritám, ale tímhle špionážním sebeužíračným přístupem toho svého chlapa od sebe akorát dřív nebo později odeženeš.
Pozitivnímu pohledu na většinu věcí se člověk prostě naučí postupem let a přibývajících zkušeností. … a nebo taky občas nenaučí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
22.12.18 09:23
@wallace píše:
Neměřím vztah podle hodnoty darů, ale dárky, ať už během roku nebo o Vánocích, beru jako pozornost jednoho partnera druhému. Že nám na sobě záleží a víme o sobě navzájem, co máme rádi a co nám udělá radost.

Ráda během roku koupím partnerovi třeba super drahé ponožky, protože vím, že je celý den na nohou v uzavřených botách a udělá mu to velkou radost. Stejně tak mu čas od času koupím jeho oblíbené koláčky, i když tyhle věci normálně nekupujeme.
On zase během roku občas přijde domů s květinou, o které ví, že ji mám ráda, případně jí podobnou. Když ho vyšlu na nákup nebo sám potřebuje něco nakoupit, tak mi přinese jako bonus čokoládu, o které ví, že miluju (a sama si ji snažím nekupovat… :lol: )

To všechno, tyhle maličkosti, nám dělají radost. Beru to tak, že si tím navzájem říkáme, že se milujeme a záleží nám na sobě navzájem. V těch každodenních maličkostech…

Proto pro mě není pořizování vánočních dárků stres, ale celý rok poslouchám, o čem muž mluví, že by se mu líbilo, co by si přál, a podle toho se řídím s dárky k svátku, narozeninám a Vánocům. Letos pro něj mám třeba více dárků, ale už předem vím, že největší radost mu udělá ten naprosto (pro jiného) nicotný a nejlevnější, protože tohle už dlouho shání, více jak rok nesehnal (i mně to dalo pár měsíců hledání)

Prostě ho miluju a proto mi dělá radost, dělat mu radost :srdce:
Kdykoli a kdekoli :lol:

Moc hezke. :srdce: Tak to ma byt.
I my s exem to tak meli,cela leta. A i v dobe mobilu si napr.nechávali pri odchodu 1 z nas do prace na stole na papirku mile vzkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
24.12.18 18:46

tak co dostala jsi dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
24.12.18 22:15
@ka2ka píše:
tak co dostala jsi dárek?

otazka vecera, co? :D
snad se dozvime, taky jsem zvedava :mrgreen: :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59396
24.12.18 22:16

možná ještě rozbaluje :palec: Snad napíše jak dopadla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
826
24.12.18 22:36

nebo se studem propadla a už nic nenapíše :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
24.12.18 22:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak by jste reagovali, kdyby jste pod stromkem nenasly dárek od své polovičky? Ano, Vánoce jsou o tom být spolu hlavně, ale ten můj moc dobře ví, že já mam pro nej 4 dárky a jako tak pusobí, že on nema pro nikoho nic, vím to, postou nic nedoslo, po práci jede hned domů a doma by to předemnou neschoval :cert: nevím jak reagovat, pokud tam nic nenajdu a on odemně 4 dary :nevim:

Tak jak to nakonec dopadlo?? Pochlub se j :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
25.12.18 00:11

:lol: asi ji vyrazil dech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
25.12.18 00:13

@Bubla_Bučková nebo si bali kufry a stehuje se :lol: ale snad neeeee :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27693
25.12.18 08:46

tak už se asi nic nedozvíme , nejspíš dostala dárků dost a ted se stydí to přiznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39710
25.12.18 08:53

Taky pořád čekám,jestli napíše… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
25.12.18 11:20

Taky čekám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.12.18 12:17

Proboha ženský, co to tady řešíte za kravoviny den po Vánocích? To tady opravdu musíte rejpat do zakladatelky? Běžte se radši koukat s detma na pohádky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12237
25.12.18 12:22

@Petrunka87 Presne, jak u blbecku na dvorecku :mrgreen: cekat, az napise, co dostala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
25.12.18 12:59
@Petrunka87 píše:
Proboha ženský, co to tady řešíte za kravoviny den po Vánocích? To tady opravdu musíte rejpat do zakladatelky? Běžte se radši koukat s detma na pohádky :kytka:

Tak když tady čtyři dny před vánocema řeší že nic nedostane, tak by mohla napsat jestli jí intuice opravdu nezklamala ne? Když tě to nezajímá, tak koukej na ty pohádky a neřeš to :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný