Přítel mi nedal dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
20.12.18 13:14

Tak to ja teda nerikam, ze nic nechci. To by mi pak bylo lito. Nepotrebuju kupu darku za tisice, ani super překvapení. Ale dokazu si vzdycky rict co bych chtěla/potrebovala a nejsem aspon nikdy zklamana…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.12.18 13:17
@Twixinka píše:
@Kukacka123 jak muzes vedet,ze jsem darek vzdycky mela? Asi Te to prekvapi,ale kdyz jsem byla dite,tak mama proste nemela jeden rok penize na darky kvuli nahlemu velkemu vydaji a nedostali jsme se segrou opravdu nic,takze tak ;) a bud tak laskava a neber si me uz do pusy,vim jak bych reagovala kdybych zadny darek nedostala,znam se a nepotrebuji k tomu nejakou chytrolinku z emimina :* a jinak nevim,proc pises,ze v pripade skolkovych deti je luxus byt doma,ptze kdyz se podivas na metrik,tak by Ti melo dojit,ze dceri je 14 mesicu,takze jsem na RD,ale i tak to povazuji za luxus,ptze ne kazda zenska to tak muze mit bez toho,aniz by museli doma obracet kazdou korunu :kytka: a tim koncim tuhle debatu,ptze postrada smysl :zed: vyjadrila jsem svuj nazor a nekdo,kdo me nezna nema pravo rikat,jak bych se zachovala,to vim jen ja sama,takze :mavam:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ja byla slusna, tak co se certis ;)

Promin, ale neprohlizim si profily, abych zkoumala zda mas deti (ne kazdy to tam ma ze), pripadne jak stare ;) mas zrovna napsat, ze jsi na RD… a proto jsem to tam napsala, protoze nevim, jak stare deti mas ne? :roll: a chytrolinka jsi tu ty (mimochodem koukam, ze ty si me do pusy neberes ze :mrgreen: ), kdyz nas poucujes o prioritach, ktere snad kazda zname a jsou logicke :P dobre, tak ses proste dobra, ze je ti to jedno a jeste bys byla happy :palec: a tez bych rekla, ze to postrada smysl, ja totiz nemam pravo vyjadrit nazor :mrgreen: :mavam:

Nic, vy ostatni se tu mejte a mejte pekne Vanoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4341
20.12.18 13:21

Mě by zamrzelo hodně, že si můj nedal tu práci a něco pro mě nevymyslel. To se ale nestane, můj chlap to umí, ten dokáže překvapit! Ale kdybych měla jinej kus, tak bych mu před Vánoci naznačila… miláčku, těším se, co dostanu od ježocha. Copak to asi bude? A to by musel být pěknej hroch, aby se nevycajchloval. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.18 13:26

Ty jsi slusna stihacka. Chces bejt prekvapena ale doma pred tebou nic neschova? To mu jako projizdis skrine jestli tam nema darek? Abys nedostala kopacky. To bych udelala ja mit doma takovouhle kontrolorku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
20.12.18 13:33

Taky asi nic nedostanu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
20.12.18 13:46

@Kukacka123 Manžel to taky bere jako samozřejmost. Ale já to jako samozřejmost neberu. Spíš jsem to myslela tak, že to je něco, co mi skutečně udělá radost. To, že mám min práce a že je doma útulno. V zásadě pro mě je velkým dárkem už jen to, že manžel si na dárky nepotrpí a neocekava je ani ode mne. Tudiz je nemusím řešit a stresovat se a vymýšlet a kupovat dárek jen proto, že někdo rekl, že se to má. Nemám ráda nakupování. A kupování dárků k Vánocům, narozeninám a svatku beru jako povinnost, takže jsem z toho jen a jen otrávená. A nemám z toho radost a myslím si, že vesměs kupuju hovadiny, bez kterých by se obdarování obešli nebo by si je mohli koupit sami. Jen občas se mi stane, že se to sejde a zrovna narazim na něco, o čem si myslím, že je to přesně pro toho člověka. Navíc já si potrpim na praktické dárky a to se blbě kupuje, když prakticky už všechno mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
20.12.18 14:00

@Hlaholice jasne, tak urcite kdyz tu kolikrat ctu, jakyho chlapa ma nekdo doma, tak to samozrejmost neni. Manzel to teda taky bere jako samozrejmost, nejen to, ze mi pomaha o Vanocich…stejne jako ja beru jako samozrejmost, ze peru, zehlim a delam takovy ty domaci prace. Taky mi s nima pomaha, kdyz je treba vetsi uklid a tak, mame to vetsinou rozdeleny ;) joo, tak jasne…kolikrat je fakt lepsi si rict, kdyz se ti neco fakt libi nebo to chces/potrebujes…taky jsem se kolikrat zminila, co by se mi libilo, co bych potrebovala. Stejne jako si vsimam, co rika manzel behem roku, ze by se mu libilo, pak je to jednodussi ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80178
20.12.18 14:04

Jak nedal? On už byl Štědrý večer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13021
20.12.18 14:05

Nevím, nějak nevěřím, že nedostat žádný dáreček od partnera vám nevadí…a jestli jo tak smekám, protože mě to vadí moc.
Nejde o ten dárek (ale když je pěkný,tak potěší že?), ale o to že si dal tu práci a CHTEL udělat RADOST. O tom by Vánoce přeci měli být.

Když to vezmu dle sebe tak bývalý manžel mi nedával dárky taky..anebo se zpožděním…anebo fakt NIC. No bylo mi to líto moc…a taky to tak dopadlo-rozvedli jsme se-ne kvůli tomuto ale vše hrálo roli…kašlal na mě. Celkově. Čili mě by se to dotklo nedostat nic. Nehledě na to, že syn by se hodně divil proč maminka nic nedostala.

Podle mýho názoru když chlap miluje tak dárek dá… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
20.12.18 14:06
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jak by jste reagovali, kdyby jste pod stromkem nenasly dárek od své polovičky? Ano, Vánoce jsou o tom být spolu hlavně, ale ten můj moc dobře ví, že já mam pro nej 4 dárky a jako tak pusobí, že on nema pro nikoho nic, vím to, postou nic nedoslo, po práci jede hned domů a doma by to předemnou neschoval :cert: nevím jak reagovat, pokud tam nic nenajdu a on odemně 4 dary :nevim:

já si darky sama nakoupím, zabalim a pak delam převapenou před detma. Muj chlap dárky taky nekupuje. nebaví ho to, nerad utrácí anema potřebu delat nekomu radost. Já naopak tu potřebu mám takže i přesto že to vím, každý rok mu něco dávám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.12.18 14:10
@ametyst píše:
Nevím, nějak nevěřím, že nedostat žádný dáreček od partnera vám nevadí…a jestli jo tak smekám, protože mě to vadí moc.
Nejde o ten dárek (ale když je pěkný,tak potěší že?), ale o to že si dal tu práci a CHTEL udělat RADOST. O tom by Vánoce přeci měli být.

Když to vezmu dle sebe tak bývalý manžel mi nedával dárky taky..anebo se zpožděním…anebo fakt NIC. No bylo mi to líto moc…a taky to tak dopadlo-rozvedli jsme se-ne kvůli tomuto ale vše hrálo roli…kašlal na mě. Celkově. Čili mě by se to dotklo nedostat nic. Nehledě na to, že syn by se hodně divil proč maminka nic nedostala.

Podle mýho názoru když chlap miluje tak dárek dá… :think: :)

Taky si to ani neumím představit. Od samého začátku jsme si dávali navzájem drobné dárky, jen tak pro radost.Ale čím mě manžel dostal asi nejvíc, bylo zjištění, že kdysi jako chudý student dokonce nechodil ani na obědy, jen aby mi mohl koupit dárek. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9071
20.12.18 14:10

Čistě pro pobavení ;) Můj první kluk mi kdysi ani nepopřál k osmnáctinám, i když jsem měla oslavu a všichni ostatní mi na ní přáli. O dva měsíce později jsem se s ním rozešla, protože na mě celkově kašlal. Našla jsem si nového kluka a ten mi zase nedal nic k Vánocům, prý ode mě nic nečekal. Já jemu tehdy koupila drahou mikinu. Krátce po Vánocích jsme se rozešli, zjistila jsem že mě podvádí. A ještě měl tu drzost za mnou dojít s tou mikinou, ať mu jí vyměním za jinou, že je mu krátká. :lol: Poslední bývalý mi jel shánět dárek k prvním společným Vánocům 24.12. a vrátil se s otřesným kulichem s copánkama, prý už to měli hrozně přebraný :D Další rok se polepšil a dal mi drahý foťák, potom se se mnou ale rozešel a foťák mu zůstal. Další dva roky jsem na Vánoce nedostala od nikoho nic, protože jsem byla sama. A ten druhý rok když jsem o svátkách jela na výprodeje že si koupím něco sama, tak mě navíc okradli v metru. Současný mi k prvním Vánocům dal dárek, co se půl roku válel vedle gauče. A zabalil mi i pár kousků cukroví od jeho babičky … pod stromeček, do balícího papíru jakože dárek. 8o Od té doby se ale hrozně polepšil a kolikrát to s dárkama i přežene. O dárky mi nikdy u nikoho nešlo, ale musím uznat že v těhle případech jsem to kolikrát i obrečela. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
20.12.18 14:21
@ametyst píše:

Podle mýho názoru když chlap miluje tak dárek dá… :think: :)

Já nemám potřebu dárky dávat ani přijímat

• Citovat
  • Upravit
24190
20.12.18 15:03
@Twixinka píše:
@Kukacka123 jak muzes vedet,ze jsem darek vzdycky mela? Asi Te to prekvapi,ale kdyz jsem byla dite,tak mama proste nemela jeden rok penize na darky kvuli nahlemu velkemu vydaji a nedostali jsme se segrou opravdu nic,takze tak ;) a bud tak laskava a neber si me uz do pusy,vim jak bych reagovala kdybych zadny darek nedostala,znam se a nepotrebuji k tomu nejakou chytrolinku z emimina :* a jinak nevim,proc pises,ze v pripade skolkovych deti je luxus byt doma,ptze kdyz se podivas na metrik,tak by Ti melo dojit,ze dceri je 14 mesicu,takze jsem na RD,ale i tak to povazuji za luxus,ptze ne kazda zenska to tak muze mit bez toho,aniz by museli doma obracet kazdou korunu :kytka: a tim koncim tuhle debatu,ptze postrada smysl :zed: vyjadrila jsem svuj nazor a nekdo,kdo me nezna nema pravo rikat,jak bych se zachovala,to vim jen ja sama,takze :mavam:

Tak já také vím, jaké to je nemít dárek pod stromeček a ne z důvodu nedostatku peněz. Rodiče se špatně domluvili a já jediná neměla žádný dárek pod stromečkem. Ostatní, brácha i rodiče, tam něco měli a opravdu jsem nebyla malá, že bych ještě věřila na Ježíška. A jak jsem se cítila? Hrozně, byly to pro mě nejhorší Vánoce v životě, šla jsem brečet do pokojíku. Rodiče se mi šli omluvit a dodatečně mi koupili dárek, ale ten pocit nikdy nikdo nevymazal. Věř, že je něco jiného, když tam nemá dárek nikdo a když tam nemá dárek jen jeden člen rodiny a ostatní ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
20.12.18 15:04
@elen-ka píše:
Tak já také vím, jaké to je nemít dárek pod stromeček a ne z důvodu nedostatku peněz. Rodiče se špatně domluvili a já jediná neměla žádný dárek pod stromečkem. Ostatní, brácha i rodiče, tam něco měli a opravdu jsem nebyla malá, že bych ještě věřila na Ježíška. A jak jsem se cítila? Hrozně, byly to pro mě nejhorší Vánoce v životě, šla jsem brečet do pokojíku. Rodiče se mi šli omluvit a dodatečně mi koupili dárek, ale ten pocit nikdy nikdo nevymazal. Věř, že je něco jiného, když tam nemá dárek nikdo a když tam nemá dárek jen jeden člen rodiny a ostatní ano.
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný